Поредния проблем - СНИМКИ

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар
Кара: със спомени

Поредния проблем - СНИМКИ

Мнение от sonny » 08 Май 2009, 15:36

Когато се опитвам да кача снимки ми излиза един надпис, който май ми казва, че съм стигнал лимита си, но това не е вярно, когато изтрия някоя снимка от предишните ми качвани, успявам да кача нова снмика. Разширенията и позволените размери ги спазвам. А и още нещо. оня другия прозорец за пик.бг, неам идея ка се ползва, дайте по-подробни описания, щото честно казано ми писна за да пусна една снимка да обиколя половината сайтове за качване на снимки, да качвам, да копирам линкове, тъпо е и губи време.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: Поредния проблем - СНИМКИ

Мнение от mladi » 08 Май 2009, 15:40

Да наистина така е!Нека по-вещите да обяснят как става най-лесно и удобно,поздрави ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 08 Май 2009, 16:03

Изображение
Цъкате на бутона 1 (browse) и ви се отваря прозореца за търсене на файлове, намирате си файла и цъкате на бутон 2 (open). Можете да добавяте по 3 снимки на един път. След като сте си избрали кои снимки, цъкате на бутон 3 (качи сега!) и ви излиза:

Изображение

копирате ограденото поле и го плясвате във форума, без да го променяте. Тия 2-те снимки така съм ги качил.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума