По повод новите правила на форума. (за администраторите)

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

По повод новите правила на форума. (за администраторите)

Мнение от ozy » 21 Мар 2009, 1:30

Здравейте,
разбирам ви, че искате да създадете строг ред и дисциплина, също така и да прекратите с нерегламентираната реклама, но не мисля че поставянето на "жълт картон" над аватара и още повече писането на заплахи от страна на администратор след цитиране на нарушената точка, ще направи така че всички да прочетат правилата... Предлагам ви да се сдържате от подобни коментари:
"Нарушаваш т.16 от общите правила на bmwpower-bg.net
При следващо мнение с нерегламентирана реклама излиза
ш в отпуск!
X-citer"

Г-н X-citer, за Вас все още съм г-н Дянков!
Мисля, че едно предупреждение, би накарало всеки от колегите да прочете правилата(ако все още не го е направил) и да се съобрази за напред.
Мога още доста да говоря по темата, но се надявам с това което казах да сте ми разбрали мисълта.
Пиша тук, за да спазя правилата на форума, много бих искал темата да я напиша в Е34/Е32 подфорума(най-посещавания), но с този "жълт картон" не бих писал нито една тема вече. За това моля да бъде премахнат.

ПС: Само като идея, изпратете до всички лично съобщение с линк за промяна в правилата на форума, даже когато има някаква промяна отново изпращайте ЛС, за да не стават недуразумения.

Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух

Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1

Георги Пенчев

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: По повод новите правила на форума. (за администраторите)

Мнение от X-citer » 21 Мар 2009, 2:05

ozy, първо поздравления за стила в постинга, с удоволствие ще отговоря на повдигнатите въпроси.
С регистрирането си в този форум, всеки един участник чете правилата и след това дава отметка, че е съгласен с тях. След като потребителят един път се е съгласил с правилата на bmwpower-bg.net административният екип счита, че той е запознат с тях.
Не считаме за коректно дадени потребители всеки месец да си плащат за реклами тук, а други направо да пускат такива във всеки свой пост.

ozy написа:Мисля, че едно предупреждение, би накарало всеки от колегите да прочете правилата(ако все още не го е направил) и да се съобрази за напред.

Поставянето на жълт картон под аватара е точно такова предупреждение - той не е наказание, защото не ограничава по никакъв начин писането или обмена на съобщения на даден потребител. Картонът е временен и в случай, че потребителят не нарушава повече правилата той бива премахван след определено време.
Административния екип на форума не отправя заплахи към никой. Обяснението към всяко предупреждение има чисто информативен характер - то не е заплаха, а информация какво наказание ще бъде наложено на потребителя ако не спазва правилата тук.

Считам че отговорих на поставените въпроси и ще заключа темата. Ако все още има нещо неизяснено ще се радвам да отговоря на ЛС за да не се получават недоразумения.
Поздрави!
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума