Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Мнение от пенсионирана нинджа » 03 Фев 2009, 3:14

с вратите.
Сега колеги не отричам ,че съм комплексар и злобил,ама не ми отговорихте на въпросите ,който поставих.
Защо вие да сте старши ентисиасти ,а аз да съм младши,нещо дане сте...(комплексите ми заговарят).Не може ли там да пише примерно модератор и потребител,като толкова требе да се знае кой кой е?
Защо се криете като мижитурки в скритите форуми ,а нямате доблеста да кажете на обикновения селски бек ,че е такъв.Това добро или лошо възпитание е?Сте ли вие-СТАРШИ ЕНТУСИАСТИТЕ масонска ложа?
По въпроса с Виктор Тузара ли е Гъзара ли е е ще ти кажа някой работи с който явно не си наясно въпреки ,че няма отношение с форума и болните въпроси.Въпросното идване на Тузара,въобще не беше съгласуно с мен от предишния ден.Те били говорили с Андрей за въпросния кардан и въпреки че обясних на Андрей че в рамките на деня едва ли ще мога да обърна внимание или да намеря въпросния чарк,маняка решава да тръгне и да си свърши работа човека,без обаче аз да съм дал оторизация за въпросното пътуване ,даже напротив бях против понеже имах 100 записани коли и ми пушеше главата от работа.За потвърждение мога да помоля Андрей да внесе яснота ако пропускам нещо,но мисля така седяха нещата,но въпреки това продължавам да не отричам че съм КОМПЛЕКСАР :winky:
Да се върнем на вас старите ентусиасти и да видим кой кой е?До колтото разбрах вие двете батки сте в Юнайтед Стейтс ,нали пиленца?Вие Българи ли сте ве?Питам за да знам Иван Асен 2-ри,Васил Левски,Христо Ботев и тн. смотани Българи дали са живели за мен или за дас исъ американците.Мислите ли че на някой от тех би им било приятно ,че вие Бай Ганьовци мизерни си градите личната икономика в чужденеция.Знам че ние комплексарите тука много ви връщаме назат такива патриоти ,ама ония смотаните Българи не са пукясали за да одите вие на гурбетче и да се тупате ,че сте Българи потомци на Иван Асеня.Тогава се питам,как може хем Българин,хем в Юнайтед Стейтс,хем модераторче в Бг форум.Толкова ли вие малък БМВ кар клъб оф Юнайтед Стейтс,ДеТеЕм Павар ,че и тука рулирате нали сте да ист Американци?Нали сте Патриоти?
И ако ще ме банвате помолете Асанко 1 да го направи,поне да знам че от Българин съм олекнал ,не от умопомрачено,милитаризирано Рамбовче ,което ми дава дас ист Американски разрешения на чисто Български проблеми.
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Фев 2009, 4:10

Преместих тук темата и ще помоля модераторите да не я пипат.

Голям мерак ми е да се разберем де е проблема и защо са тия изпълнения във форума. С какво толкова ти бръкнахме в цилиндрите та така неистово мразиш де що мод и админ има без оглед какво е или не е направил и това вече цяла година.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 03 Фев 2009, 4:11

Като един от първите хора регистрирани в този форум, мислех че си забелязал че това което пише под ника ти се определя от броя на мненията които имаш. Сигурен съм че ако влезеш с първия си ник регистриран в БМВ форума, а именно Роската, под него ще пише Старши ентусиаст. Ако това ти е проблема обърни се към Асен, и тои ще може да ти напише абсолютно каквото си поискаш. Каквито други въпроси имаш, можеш да ги задаваш в темата която седи най-отгоре пусната лично от Асен. Друго мисля че няма какво да коментирам в мнението ти, ще оставя темата отключена, но не искам никои, които няма какво да каже по нея да взема участие!

п.п. Асене виждам че сме писали по едно и също време. Аз казах каквото имах да казвам, но все пак ще следя темата.
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Фев 2009, 8:09

не знам дали си комплексар, но продължаваш с личните обиди... ако имаш някакъв проблем, то той няма нищо общо с мен, така че е излишно да ме провокираш с някакви общи приказки.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 03 Фев 2009, 14:08

Извинявам се, че се намествам, вероятно там където не ми е работата, но... лично аз, след като случайно вчера забелязах темата за вратите, ми се видя че в нея има цяла серия интересни и смислени мнения. За съжаление, малко се и прекалява с личните обиди и това измести темата. Наистина Росен малко прекалява със личните нападки, което може би не е добре. Поне си признава че е неуравновесен, комплексар, и т.н. Аз обаче искам да върна към най-същностното мнение от заключената тема, което за мен е:

пенсионирана нинджа написа:...
И понеже е по-обективен и по-уравновесен от мен е модераторче,хубу де ама това по никой начин него прави големия маняк.
Ама сега тук рулира човека,маняк е ,делка мнения,обаждат му се високоуважавани ентусиасти ,кого да банне,кого не-маняшка му работа.Ние тук сганта си боядисваме чистачките червени ,слагаме врати от е36тички,а пък те маняците нали като тайна масонска ложа или като ченгета зад стъкло обсъждат кой е наредения балък,но ние не виждаме тези коментари.Добре е човек да си боцне самочувствие по такъв начин,но не забравяй че много достойни хора вече изобщо не влизат и не четат заради ваща масонска пасминка зад стъклото,ама важното е и тази година сватба да има и да станеш по-старши ентусиаст в още по-скрити и маняшки форуми.
Аве нещастници вие мъже ли сте,кво сте се скрили,нещо да не делите наградки от КаМОР-химикалчета,значкички,шапчици.Излезте ве маймуни крастави,нема да искаме да ни целите.Помийката си е за вас.Напишете по негой ред ,че на съборите сте се окупирали във ВИП хотелчета и ложи,та обикновения селски бек със врати от е36-тичка не може да разбере що за хора сте.Обикновените младши ентусиасти ви мислят за богове.Аре да слезнета от Олимп вече ,че времето е студено и лесно се фаща пневмония.

Предполагам, че Росен, като роматично настоен в своята същност човек, с това изразява разочарованието си от това какъв е станал форума, и какъв всъщност му се иска да бъде. Къде отидоха идеите за безкористна, рицарска подкрепа и взаимопомощ? Разбирам и че Росен е бунтар и стоварва най-вече вината върху всички власт имеущи... Но според мен, трябва да си спомним “Малкият принц” на Екзюпери, където той попада на малък цар, който се опитва да го командва. И Малкият принц го пита: “Като мен ме нямаше, кого командваше?” “Ами заповядвах на слънцето да залезе”, му отговаря малкият цар. “А то слуша ли те?”, пита малкият принц. “Ами чакам да почне да залязва и тогава му заповядвам”. Добрият цар заповядва само това, което и без това ще стане. Така че всеки народ получава това, което и без това ще стане. И всяка общност получава това, което и без това ще стане. Явно това искаме всички ние. Всеки народ си заслужава политиците, така и бмвпауъра си заслужава админите и модовете.

Така че вместо да се плюем и обиждаме, лично аз смятам че всеки един трябва да погледне най-вече себе си, и да се замисли.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 03 Фев 2009, 21:49

Значи сичко което е написал девастатор е вярно? :shock: като има скит форум за тунинг как ние да научим нещшо ново като нито тук можем нито в тунинг можем да го прочетем? и как да се подобряваме колите като хубавите теми не се виждат? разгледах и снимките от саборите и излиза че вярно че има ВИП места заградени и тн... :shock: даже и за някакъв бои се споменава защото пречели на някои не знам от ВИП сектор ли е бил или как
знам че сам младши ентсиаст още и нямам достатъчно мнения и сигурно е нагло от моя страна да питам таква работи но спред мен не е редно така особеноза тунинга кадето сигурно са наи интересните теми извинявам се ако греша но така мисля

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 04 Фев 2009, 0:55

Скритите форуми са поне 20 на брои. В тях пишат определен брои хора, за каквото и както си поискат. Има и ВИП зони по съборите които пак са само за определени хора. Около тях има и охрана която пази кои да влиза и кои не, затова и миналата година имаше бои. Бяха пребити 5-6 човека които се опитаха да влязат във ВИП зоната без да бъдат поканени. Други въпроси някои има ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 04 Фев 2009, 1:02

нищо чудно и заплати да ви раздават :mhihi:
Изображение

Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 04 Фев 2009, 1:04

aero написа:нищо чудно и заплати да ви раздават :mhihi:

Разбира се че ни дават. Модератор взема по 800лв на месец а администратор по 1200. Има и премии за всеки модератор предложил някои за БАН - 100лв на човек. Друг някои :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 04 Фев 2009, 1:08

Колега Лекс, разбирам, че постовете на горните двама колеги са заядливи, но това ли е начина да им отговаряш?
Нали знаеш, по-умният отстъпва !
Сучииии!

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 04 Фев 2009, 1:15

kompi написа:Колега Лекс, разбирам, че постовете на горните двама колеги са заядливи, но това ли е начина да им отговаряш?
Нали знаеш, по-умният отстъпва !

Винаги се опитвам да отстъпвам, но нали и ти знаеш че понякога на човек просто му писва. Забравих да добавя също че за заключени теми, както и за изтрити има бонуси ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 04 Фев 2009, 2:39

Ееееее айде стиге де бетер децата ставате.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Фев 2009, 3:02

LandShark написа:.....

Андро, пак остава въпроса защо се получава такава конфронтация.
Колкото и да чета темите, смислен отговор не откривам.
Тотално не ми е ясно с какво му бъркаме в здравето на Росен, та се държи по този начин. Нито модераторите са заслужили подобно отношение, нито админите нито изобщо който и да било от екипа. Никой не е длъжен да търпи такива неща при все че полагаме усилия да тушираме тази драма тук.
Колкото и тъпи въпроси да се задават тук от потребителите (включително този за вратите от е36), щом не се нарушават правилата на форума, значи не би следвало да има причина една тема да бъде скапана на общо основание. Когато направим забележка на някой дървен философ да спре да анализира автора и идеите му, веднага излиза, че едва ли не подкрепяме някого или нещо.

И аз искам форума да е както си беше преди години, но знаеш, че това не е възможно. Или приемаме прогреса и се вписваме някак в него или просто напускаме. Други варианти просто няма.
На главите си имаме хиляди потребители и не можем да угодим на едни, пренебрегвайки други и обратно.

Нямам нищо против някой да седне и да каже - според мене тука и тука бъркате защото така и така.
Имам против обаче това да става по просташки и вулгарен начин, да предизвиква конфликти, да се развалят темите на хора, опитващи се да търсят решение на технически проблем и т.н. и т.н. Трябва ли цал форум да поема последстхвията от действието на единични хора?

Ако Росен има проблем или не е съгласен с нещо - да седне да каже човешки какъв е проблема и да се опитаме да го решим, да търсим компромис и т.н. В противен случай просто трябва всеки път щом го засечем във форума, да му слагаме БАН. С това нито едната страна печели, нито другата. Безумно е.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Фев 2009, 3:09

Katia's написа:Значи сичко което е написал девастатор е вярно? :shock: като има скит форум за тунинг как ние да научим нещшо ново като нито тук можем нито в тунинг можем да го прочетем? и как да се подобряваме колите като хубавите теми не се виждат? разгледах и снимките от саборите и излиза че вярно че има ВИП места заградени и тн... :shock: даже и за някакъв бои се споменава защото пречели на някои не знам от ВИП сектор ли е бил или как
знам че сам младши ентсиаст още и нямам достатъчно мнения и сигурно е нагло от моя страна да питам таква работи но спред мен не е редно така особеноза тунинга кадето сигурно са наи интересните теми извинявам се ако греша но така мисля

Ти май се регистрира точно колкото да се напънеш да всяваш раздори, а? ;)

Скритите секции се четат от хората, които са показали постоянство в дадена насока. Скритата секция за тунинг е за тези, които сериозно се занимават с това на по-високо ниво от това "колко коня вдига въздушния филтър". Всеки показал сериозен интерес в тази насока попада там. Въпрос на желание и "стаж" във форума.
ВИП сектор по съборите не е имало досега, бой заради вип места пък съвсем ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Фев 2009, 19:02

Няма начин да се задържи форума, както беше когато бяхте шепа хора. Сега се регистрират хиляди потребители и не можем да ги спрем. Ние се приспособяваме, както и те трябва да се опитват. Всеки един от скритите форуми е с някаква смислена цел, като дискусиите за активистите, разработка на сайта, модераторски форум, технически проблеми и т.н. И аз не знам каква е тази история, но ако някой от себенаричащите се "комплексари" даде една страница с идеи ние ще ги разгледаме, но най-вероятно ще отпаднат/ Но при всички случаи ще се обосновем. Приятен ден.
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума