Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Съгласни ли сте , да бъдет въведени във форума предложените теми?

Съгласен съм
39
76%
Не съм съгласен
9
18%
Съдласен съм , но само втората
3
6%

Общо гласове : 51
старши ентусиаст
Аватар

Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН

Мнение от ///sasho » 31 Яну 2009, 15:53

1. Предлагам във форума да има тема , в която потребители да предлагат за БАН други потребители на този форум , които нарушават по някакъв начин правилата на форума , влизат в конфликт с други потребители и предимно спамят във форума и модераторите не им обръщат необходимото внимание.

2. Предлагам и още една тема , в която да пишат само модератори и администратори , тема , в която да се обявяват тези , които получават БАН с обяснение за колко време е този БАН и каква е причината за получаването му.
Последна промяна ///sasho на 01 Фев 2009, 1:34, променена общо 1 път

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 31 Яну 2009, 16:22

Тема 1.добро е предложението може да се разгледа,но надали ще бъде доста субективно.
Ще има много постове от сорта на:
-някой пише,защото друг му е написал излишен коментар в обявата
-някой пише,защото е спорил с друг в тема
И много други Примери........
Тема 2.Не си мисли,че няма раздел,тема в която си пишат модераторите и членовете на УС,просто не са видими за останалата част от форума.

Доколкото знам след сменянето на новата платформа ще има доста нововъведения за това,май модераторите ще имат право да БАНват,за период от време,потребители,без да се съветват много много.
Но се пак не съм нито администратор нито модератор нито член на УС,затова само изказвам неутрално мнение.
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 31 Яну 2009, 22:29

Без да искам чукнах на "Не съм съгласен", но съм твърдо за ;)
Изображение

Новини
Аватар

Re: Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН

Мнение от Новини » 31 Яну 2009, 23:21

///sasho написа:.....

Bavarcho ти е отговорил на въпросите в общи линии.
Все пак ще добавя няколко неща....

1. Възможно е след смяната на платформата да включим за докладване на тема от потребителите. Вероятно сте виждали подобен модул в други форуми и знаете за какво става въпрос. Засега е просто идея, но може и да бъде реализирана в даден момент.

2. Причините за наказанията засягат само и единствено наказаните, следователно това се коментира единствено с тях. От друга страна би било доста поучително четиво за всички останали, които ги влече идеята да се направят на интересни из форума, така че определено ми даваш повод за сериозен размисъл ;)

Като обобщение ще кажа, че със сигурност ще има доста нови неща и голяма част от тях ще са свързани именно с повишаване контрола над съдържанието. Какво точно ще включим на първо време е въпрос, на който е рано да ти отговоря, понеже донякъде всичко зависи и от техническите възможности.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 31 Яну 2009, 23:33

!!Asen_X написа: ....... От друга страна би било доста поучително четиво за всички останали, които ги влече идеята да се направят на интересни из форума, така че определено ми даваш повод за сериозен размисъл ;)
.....

Точно и това е смисъла , който намирам във втората предложена тема , която ще се попълва само от администратори и модератори , а ще е достъпна да се чете от всички. Да се знае ,открито за всички и със ясно обяснение кой за какво е получил БАН и по-този начин се разбира с ясни примери какво не се толерира в този форум , защото може би повечето от половината регистрирани потребители тук или не са прочели "Правилата на форума" или са ги забравили. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 01 Фев 2009, 5:18

требва по удачна платформа калеги

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 17 Апр 2009, 14:21

Я да вдигна малко темата с предложението ми , защото до момента не е нито прието , нито отхвърлено , а все пак аз лично мисля , че форума има нужда от тези две теми. :D

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Апр 2009, 14:36

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 17 Апр 2009, 14:39

Наистина не съм я видял тази тема , но и в предложението не е опоменато , че е прието.
А за тази другата , която съм предложил , как се приема? В смисъл по този начин всеки потребител , ще е един вид и помощник модератор , защото ако види някаква нередност от страна на друг потребител , ще може да го съобщи в една такава тема. :D

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Апр 2009, 18:00

!!Asen_X написа:
1. Възможно е след смяната на платформата да включим за докладване на тема от потребителите. Вероятно сте виждали подобен модул в други форуми и знаете за какво става въпрос. Засега е просто идея, но може и да бъде реализирана в даден момент.
.
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума