Streetracers-боксьори, борци, мутри и закани. До кога???????

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Streetracers-боксьори, борци, мутри и закани. До кога???????

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2008, 20:58

Кво става??? Боксови тимове, борци, закани, разправии и то с участници, дето даже не мога да кажа, че принадлежат към форума. И оня левент с фиата...
До кога ще ги оставяте да се подиграват и резилят форума.
Оставяме на страна, че плюят марката и т.н. ама има 10 теми, които са ..предизвиквам тва, предизвиквам онова,каква кола за дрифт до 10к.. (естествено насочена срещу марката),на тоя астрата, на оня пунтото, на незнам си кой си сакото..
Разбирам, че форума е частен и решенията не се взимат от юзърите ама така и така малко хора има, които пишат неща от които може нещо да се научи, нека не ги губим и тях! Много такива вече не влизат именно заради такива сополивци. Бездействието срещу тях, те приемат за едва ли не мълчаливо поощрение и продължават да флуудят с кви ли не простотии. Така форума е на път да изгуби и малкото останали членове от които може да се научи нещо полезно.
Това важи не само за стрийтрейсърс, ами и за тунинга и още подфоруми.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 15 Дек 2008, 21:50

много хора изобщо не го четем този раздел! и това е отдавна...
трудно е да се отсее полезното от плявата, а и нервите идват вповече.
определено трябва да се промени нещо :!:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Дек 2008, 22:04

докато админите не видят, че от този раздел осфен вражди и глупости нищо не излиза и не го махнат, ноу офенс ама това е най безмисленото нещо в този форум. :roll:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Дек 2008, 22:56

SlipKnoT написа:докато админите не видят, че от този раздел осфен вражди и глупости нищо не излиза и не го махнат, ноу офенс ама това е най безмисленото нещо в този форум. :roll:
:yes:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Потребител
Аватар

Мнение от ognian86 » 16 Дек 2008, 2:33

[quote="madpetio"][quote="SlipKnoT"]докато админите не видят, че от този раздел осфен вражди и глупости нищо не излиза и не го махнат, ноу офенс ама това е най безмисленото нещо в този форум. :roll:[/quote] :yes:[/quote]

Това е най-добрия пост! :!: и аз съм на същото мнение.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Дек 2008, 3:39

Всъщност и ние смятаме раздела streetracing за излишен и хич няма да се учудя някой слънчев ден да потъне в небитието.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Дек 2008, 7:25

!!Asen_X написа:Всъщност и ние смятаме раздела streetracing за излишен и хич няма да се учудя някой слънчев ден да потъне в небитието.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 16 Дек 2008, 17:37

И аз съм съгласен че като цяло Стрийтрейсърс сваля нивото драстично....
Но според мен ако няколко юзъра си починат малко от писане в този раздел , нещата ще си се нормализират.
Ще си има темички (повечето за въображами гонки) и ще си пишем, а няма всяка тема да е с катинар ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Дек 2008, 18:56

!!Asen_X написа:Всъщност и ние смятаме раздела streetracing за излишен и хич няма да се учудя някой слънчев ден да потъне в небитието.

съгласен съм с бум бум но не мисля че е раздела е излишен,излишни са 30%от пишештите там келеши :!: които не знам защо се търпят? не допринасят с нищо нито за форума нито за марката, а ми напротив постоянно има няква ирония и заядливост в постовете им :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Дек 2008, 20:13

Пичове,тъкмо реших да пусна тема за затваряне на тоя резил "streetracers",ама бум бум ме е изпреварил.чета форума от 2004 ама тва последните няколко месеца е някъф ужас.то се вижда че модераторите не могат да се оправят,ама и не ги виня де,щото то е пълно с идиоти дето серат сяка минута.То ясно че може да не го четем щом не ни кефи,ама работата е там че се свързва като цяло с форума и излиза че сме като няква виртуална детска градина :shock: да не говорим че повечето дето пишат там срамят марката с комплексарски,некомпетентни мнения :twisted:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Дек 2008, 19:25

тининг подфотума треа се изчисти от мърша и да си седи, ама стреетрацинга си е за небитието, БМВ за драг нестаа, нека ония със спагетите да ода се дърпат, ние ше се кълчим, че го можем по-добре ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Дек 2008, 1:06

Абе хора (администратори,модератори и т.н.) вземете мерки наистина :!: :!: Не е нормално да има теми със заглавие ДА ЛАПАТЕ КУРА НА САШКО С БЪРЗОТО ПУНТО, МИШОЦИ :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=123676
:help: :help: :help: :help:

Т'ва там не е подфорум,т'ва там е селски събор!!! Баси ,верно го затрийте,няма смисъл от подобни изстъпления :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Дек 2008, 2:28

It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 22 Дек 2008, 2:36

можеби докато некой не посегне на асен и компания :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Дек 2008, 19:20

Секцията е затворена за неопределено време.

ludiagsm написа:можеби докато некой не посегне на асен и компания :mhihi:

Колко си интересен.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума