Предложение до модераторите!
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Предложение до модераторите!
Бих искал и да обновите сайта ни във форума като се прибави това към всеки който е регистриран да се вижда дали е онлайн или офлайн в момента и кога е влизал за последно!Така също и кои са потребители разглеждащи дадена тема в момента(одолу)!
Ако има и нещо друго което съм пропуснал ще го добавя!Все пак ако някой се сети да пише какво още е нужно!
Ако има и нещо друго което съм пропуснал ще го добавя!Все пак ако някой се сети да пише какво още е нужно!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
аз па си мисла нещо сигурно тупо ама ше го сподела:
В раздела "Извън темата" да се направи една тема в която секи колега ше пише докъде е ходил,от къде е минал,каде е имало полицаи,каде е по лош пъте,как е движението и секви такива неща
В раздела "Извън темата" да се направи една тема в която секи колега ше пише докъде е ходил,от къде е минал,каде е имало полицаи,каде е по лош пъте,как е движението и секви такива неща

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Предложение до модераторите!
cucko написа:Бих искал и да обновите сайта ни във форума като се прибави това към всеки който е регистриран да се вижда дали е онлайн или офлайн в момента и кога е влизал за последно!Така също и кои са потребители разглеждащи дадена тема в момента(одолу)!
Аз не съм модератор, но мога да ти кажа, че това което искаш вече го има!
1. Отдолу ти излизат имената на регистираните потребители, който са на линия, а ако искаш по-подробно си пише Кой е он лайн? ;
Там пак се виждат всички, с изключение на регистрираните, но скири /някой може да не иска пък да го виждаш, което си е негово право!/ потребители, има и хронология кой, кога е бил във форума и в кой форум чете в момента! Вярно няма за отделните теми, ама... за какво ти е?!
2. Друг начин да видиш кой, кога е бил он лайн е от Потребители, метод на сортиране: Дата на последно посещение!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- cucko
- старши ентусиаст
-
За да ни е по-лесно!
Например чета нещо и гледам кой е оставял коментар при което също пише кога го е написал и по същия начин отстрани където е и ник-а му също да можеш да видиш дали в момента е вътре...примерно искам да му пратя ЛС веднага или да му пратя когато го види!Същото и кои потребители разглеждат точно тази тема в момента която я разглеждаш!
Пък и загледайте се малко как е в тунинг форума!Не че правя някаква конкуренция но все пак е по удобния вариант!
Например чета нещо и гледам кой е оставял коментар при което също пише кога го е написал и по същия начин отстрани където е и ник-а му също да можеш да видиш дали в момента е вътре...примерно искам да му пратя ЛС веднага или да му пратя когато го види!Същото и кои потребители разглеждат точно тази тема в момента която я разглеждаш!
Пък и загледайте се малко как е в тунинг форума!Не че правя някаква конкуренция но все пак е по удобния вариант!
- cucko
- старши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума