Новите правила в "Страхотни"..
Модератор: I.Voykov
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: Новите правила в "Страхотни"..
Проблема сме ние, потребителите, с нашите искания. А по-големия проблем е, че вас ви мързи да се съобразите и да промените тея правила! 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хващам се за тва ,което съм прочел! говорехме и за БМВ-сега може и да е само за автомобили. и дори да е само за автомобили пак е същото. ако се е случила страхотна история на фен ,ама не е бил с колата -финито!??? няма да я има?!?? зечете излезте малко от тия тъпи догми ,дето сами си поставяте и ни карате и нас да се бутаме в тех.
твма става ли за отговор!??
а отговор на мойте въпроси? за музикалния,за това модовете за улеснение на юзърите ли са или за юркане,анкетата...може ли да се прилагат нови правила върху стари теми!?? и още има ,дето съм писал....
и не го правя ,щото ми е много приятно да се дърлям с тебе-до момента в който не беше мод не съм видял нещо лошо в теб,ма политиката ,която прилагаш е грешна и ти го казвам.
твма става ли за отговор!??
а отговор на мойте въпроси? за музикалния,за това модовете за улеснение на юзърите ли са или за юркане,анкетата...може ли да се прилагат нови правила върху стари теми!?? и още има ,дето съм писал....
и не го правя ,щото ми е много приятно да се дърлям с тебе-до момента в който не беше мод не съм видял нещо лошо в теб,ма политиката ,която прилагаш е грешна и ти го казвам.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Spit-Fire написа:Проблема сме ние, потребителите, с нашите искания. А по-големия проблем е, че вас ви мързи да се съобразите и да промените тея шибаняшки правила!
Човече, чела съм разказите ти. Повярвай ми хубави са и някои от тях наистина са за "Страхотни истории", но има други, които са далеч от автомобилите и те не са за автомобилен форум.
Едва ли някой го "мръзи", макар че тази дума не се вписва в картинката. Но кои правила да се променят? Няма вече да пишеме за автомобили, а ще се пише и за всичко останало... Къде отива идеята на този форум тогава?
- Eliana
-
SKISA написа:хващам се за тва ,което съм прочел! говорехме и за БМВ-сега може и да е само за автомобили. и дори да е само за автомобили пак е същото. ако се е случила страхотна история на фен ,ама не е бил с колата -финито!??? няма да я има?!?? зечете излезте малко от тия тъпи догми ,дето сами си поставяте и ни карате и нас да се бутаме в тех.
твма става ли за отговор!?? .
Ами не става СКИСА. За да твърдиш нещо, че е така трябва да го обориш с факти иначе ще излезе, че си клеветник и лъжец, нали така?

- SKISA
-
-
бе хубаво е ,че ме нападаш-добре са ти казали...!
спорехме в началото на темата и като стана дума за коли -казахме БМВ . ако се фащаш за думата ,аз се хващам за принципа.
не ме наричай клеветник и лъжец.
карай по съществото на темата и да не почваме с личните...
намери достатъчно интелект и разкарай или заключвай глупавите и пошли истории ,а не тези ,в които липсва думата "автомобил". щото сега немам муза ,но ще ми дойде и такава страхотна ше ти спретна,точно по твойте правила ,които не са наши и ще те питам как ше я заключиш като е точно по буквата мотамо!
говорим си тука ,за да е по-добре за всички -не да се ловиме гуша за гуша.
идеята на форума по някаква случайност я знам и тя е да обединява БМВ-ентусиастите . ентусиастите ! не БМВтата им или автомобилите им......
спорехме в началото на темата и като стана дума за коли -казахме БМВ . ако се фащаш за думата ,аз се хващам за принципа.
намери достатъчно интелект и разкарай или заключвай глупавите и пошли истории ,а не тези ,в които липсва думата "автомобил". щото сега немам муза ,но ще ми дойде и такава страхотна ше ти спретна,точно по твойте правила ,които не са наши и ще те питам как ше я заключиш като е точно по буквата мотамо!
идеята на форума по някаква случайност я знам и тя е да обединява БМВ-ентусиастите . ентусиастите ! не БМВтата им или автомобилите им......
- SKISA
-
-
Eliana написа:..............
Ако нямаш нито една история, свързана с колата, изобщо с марката или пък не си измислил такава, тогава недей да пишеш (не е задължително), .......
за мене марката е БМВ-не знам за тебе. понеже се фащаш за точните думи ,а не гледаш общото и принципа ,заради който спорим...
- Eliana
-
SKISA написа:бе хубаво е ,че ме нападаш-добре са ти казали...!

Не съм те нарекла клеветник или лъжец. Нали знеш когато има обвинение и защита, обвинението трябва да обори защитата с факти и доказателства. В случая ти ме обвиняваше, но доказателствата нещо липсват. А от тва какво следва

Ми когато ти дойде музата ще се радвам да напишеш някоя интересна тема, а щом ще е по правилата никакво намерение няма да имам да я заключвам

Ехеее кое време стана. Лека нощ и отново пожелавам весело посрещане на новата година

- Eliana
-
SKISA написа:Eliana написа:..............
Ако нямаш нито една история, свързана с колата, изобщо с марката или пък не си измислил такава, тогава недей да пишеш (не е задължително), .......
за мене марката е БМВ-не знам за тебе. понеже се фащаш за точните думи ,а не гледаш общото и принципа ,заради който спорим...
Гледай по- хубаво следващия път

Помолих те да ми цитираш правилата,а не да ми правиш извадки от теми

- SKISA
-
-
обясненията на законотвореца към правилата за прилагане на закона касаят и самият закон!!!!
и аз не съм целял да те нападам-казал съм кво не ми харесва в новите ти закони и правилата за прилагането им.
ще имаш "страхотна" по правилата ...
тука къде има пост само с емотикони!? а участието на БМВ-то е специялно за по правилата-редактора го включи .
имам една от преди месец-може да направиш справка дали мога да пиша за едно ,а да се разбира друго....а! е тая...:
А тука дали за БМВ-та и коли става въпрос!? и що е заключена...?
и не ги слушай ако ти кажат да питаш ,щото съм засегнат за моя тема ли пиша така! не! заради принципа пиша ,не заради мойте теми и беше глупаво да ми намекваш ,че може да бъдат заключени в първата страница...
не-не съм засегнат заради моя тема или пост ,а повдигнах въпроса с новите правила заради това,че не ми харесват и смятам,че са неправилни.
и аз не съм целял да те нападам-казал съм кво не ми харесва в новите ти закони и правилата за прилагането им.
ще имаш "страхотна" по правилата ...

тука къде има пост само с емотикони!? а участието на БМВ-то е специялно за по правилата-редактора го включи .
имам една от преди месец-може да направиш справка дали мога да пиша за едно ,а да се разбира друго....а! е тая...:
А тука дали за БМВ-та и коли става въпрос!? и що е заключена...?
и не ги слушай ако ти кажат да питаш ,щото съм засегнат за моя тема ли пиша така! не! заради принципа пиша ,не заради мойте теми и беше глупаво да ми намекваш ,че може да бъдат заключени в първата страница...
не-не съм засегнат заради моя тема или пост ,а повдигнах въпроса с новите правила заради това,че не ми харесват и смятам,че са неправилни.
Аз със жена съм се опитвал да споря, при "Молбата-Апел" към админите от една колежка ...
Няма смисъл, Скиса ...
"По-големите" тук, правят каквото си искат ...
Няма смисъл, Скиса ...
"По-големите" тук, правят каквото си искат ...
Eliana написа:ferdy написа:Ще го напиша с думи прости, за да ме разбереш най-накрая. Не съм съгласна в правилата на "Страхотните" да присъства условието, че историите, трябва да са непременно с основна тема БМВ. Не съм съгласна и да се заключват теми с хубави истории, защото нямат същата основна тематика. Както и това да се трият стари теми поголовно след месец.
Да те разбера казваш...Ами опитвам се да разбера какво правиш в БМВ форум и недоволстваш, че трябва да се пише за БМВ. Явно много, много не четеш страхотните истории, за да видиш, че там има и други теми, но с автомобилна тематика, които не са заключени и хората си пишат по тях. Но ти си твърде заета тук да намираш кусури
Аз какво правя тук, това изобщо не те засяга. И по-полека с мненията за потребители, че май не ви е много позволено това, както и сарказмът, който вкарваш в постовете.
Къде видя, че недоволствам, че се пише за БМВ? Да четеш можеш ли? Аз ако не чета раздела, щях ли да се интересвам от него изобщо?
Въпросът, който задаваш няколко пъти, къде пишело само БМВ, а не автомобилна тематика, мисля, че има очеваден отговор, затова никой не се занимава да ти отговори. Но понеже виждам, че се притесняваш и не схващаш, ще ти отговоря аз. За повечето потребители тук, за мен включително, автомобил е само БМВ, затова въпросът ти е неоснователен.
И аз съм за анкета, но не тук, а в самия раздел.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Много ясно че не е нужно да има любовни истории с по 10 -15 продължения в страхотни истории
Преди време като пишеха само няколко души в тоя подвфорум историите бяха наистина страхотни и направо се четяха на един дъх
А сега какво да не е по-хубаво ?
Все ще се намери някой да недоволства.
Аз подкрепям на 100% форума да е с автомобилна тематика, истории за пътувания , състезания по магистралите, гонитби при катеренето на някой проход и все такива интересни неща

Преди време като пишеха само няколко души в тоя подвфорум историите бяха наистина страхотни и направо се четяха на един дъх

А сега какво да не е по-хубаво ?
Все ще се намери някой да недоволства.
Аз подкрепям на 100% форума да е с автомобилна тематика, истории за пътувания , състезания по магистралите, гонитби при катеренето на някой проход и все такива интересни неща

от известно време наблюдавам спора, който се вихри в тая тема и накрая реших да вметна нещо..
не съм писал в "страхотните" но пък за сметка на това повечето съм чел с интерес
не заставам на ничия страна/засега/, но ми се ще да задам една питанка на колежката-модератор
та, колежке...като си започнала с метлата може ли да кажеш кво прави ТАЯ ТЕМА в страхотните?
че и качена като важна?
що си мисля, че подхода ти в прилагането на правилата е леко избирателен?
и не смяташ ли. че в редовия юзър/като мен/ остава впечатлението, че чистката толерира някои потребители?
не съм писал в "страхотните" но пък за сметка на това повечето съм чел с интерес

не заставам на ничия страна/засега/, но ми се ще да задам една питанка на колежката-модератор
та, колежке...като си започнала с метлата може ли да кажеш кво прави ТАЯ ТЕМА в страхотните?
че и качена като важна?
що си мисля, че подхода ти в прилагането на правилата е леко избирателен?
и не смяташ ли. че в редовия юзър/като мен/ остава впечатлението, че чистката толерира някои потребители?

Добре бе, колеги модератори. Защо в страхотни истории може да има теми като Моето БМВ с една А4-ка, но не може да има теми, които леко се отклоняват от автомобилната насоченост, но са разказани 100 пъти по-интересно? Или казваш, колкото и да е тъпа, все пак е с автомобилна насоченост? За писането на всички части на историите в една тема съм съгласен, но за новите неписани правила не съм. Предлагам този път да не четеш избирателно, колежке и да кажеш, какво мислиш по въпроса с анкетата?
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума