Дуплика срещу Лек-са и Стиинката,понеже заключиха темата ..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 05 Фев 2009, 18:37

Баси ,дърти хора а как се излагат ,жалка история.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 05 Фев 2009, 22:27

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Дотук само АсенХ отговори настина смислено и както трябва в тази тема за което му благодаря. това все пак е ниакакво оспокоение че може да има и нормални отговори по темата за останалите модератори/администратори ниама да коментирам защото вместо да отговорят на въпросите правят нещата още по заплетени и трудни.
Zender също постави смислени вапроси и предложения на които никои не иска да отговаря вместо това администратори и модератори и хлъзгачи гледат да разводнят темата евала електорат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 05 Фев 2009, 22:31

Асанко и Зендерката ПРЕЗИДЕНТИ!!!
Рамбовците на Кайма,башибозуци!!!
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Фев 2009, 22:45

Вместо да си се радвате на BMW-тата явно остава много време за губене във форума и се чудите вече какво да измислите :) Не виждам да има някакъв особен проблем форума, като изключим безумно многото спам. В компютърни форуми например, доста по-добре е, щото там модераторите са 10 пъти по-строги от тукашните. Според мен малко ви е даже БАН-а, дето раздават, но да си замълча, че не искам да експериментират върху мен :)
BMW only!

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 06 Фев 2009, 0:26

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

Ако девастатир ви е трън в окото защо поне не отгворите на Zender? тои не е подръжник ма девастатор и няма лична изгода от него? защо темата се разводнява от модератори и един от администраторите (без АсенХ) защо разни 'некомлексирани' юзари пищат за други фруми това опит е за оклоняване от темата ли е? аз не знам за кои пат ще попитам защо да не виждаме ние, оникновените юзари какво се пише в тунинга? това ли е начина за взаимопомощ като наи цените неща не се виждат там?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 06 Фев 2009, 3:10

Моля модераторите да не заключват темата още!!!
Нека се доизложат хората щото им се отдава.
За пример са просто в целия форум ;)
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 06 Фев 2009, 8:00

GEORGIEV написа:Ей страшни сте :D
:OT:

ама не можете да ме разсмеете както е30.бг ,гледам да не чета много там че почвам да падам от смях не че има много какво да се чете понеже там никой не иска да спазва казармените правила :confused: и то от 10 теми 8 са заключени , добре че тук нее казарма ;)
Някои да те кара на сила????и кво смешно е написано там???следя си и двата форума,и като гледам колко компетентни мнения си дал....... :help: и казармените правила са за да не стане като тук!!
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Фев 2009, 10:44

Единият не може даже са изтрие предупреждението да се пише на кирлица преди да си публикува мнението, а се обяснява... Като ви е толкова зор, като минавате към София, звъннете, ще направим една среща с модератори/администратори и Вас и ще си изясним нещата, тук само се излагате и понеже аз тръгвам на работа нямам време да ви се обяснявам пишейки разни фермани се държа по абсолютно безразличен начин. Телефонът ми е в подписа, ако някой иска може да ми звънне и да ме пита какво и защо, ще му дам отговор веднага.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring

Мнение от SammY » 06 Фев 2009, 15:46

Да, прехвърлени са по негово изрично желание там.
Ще видим вбъдеще как точно да регламентираме достъпа до тази секция и ще го напишем ясно и точно. ;)[/quote]

Тенкс за отговора.... мисля да дам 1 предложение за тази секция , ако може да се 4ете от вси4ки ,а да пи6ат опр група по напреднали ентусиасти смятам 4е ще е от полза на по незнаещите и всъщото време няма да задават ,глупави за тези хора, въпроси и вси4ки да са доволни...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Фев 2009, 16:40

Brani написа:г-да модератори предлагам ви направо да заключите целия форум с всичките му секции и така да решите проблема :winky: и без това отдавна е осран и вместо да се дава и получава адекватна помощ се трупат мнения от типа"шанс", "смени мотора" и т.н., които странно, но се толерират към определени потребителиа,а пък вие модераторите и останалите "богопомазани" членове на форума си пишете в скритите секции или където намерите за добре.

Хайде смело сподели кои са тия толерирани потребители. Чакам никове, точни примери и факти. ;)

пенсионирана нинджа написа:Асанко и Зендерката ПРЕЗИДЕНТИ!!!

С рогата напред пък каквото стане, а?! Важното е да се руши, не да се гради, нали?

Katia's написа:Дотук само АсенХ отговори настина смислено и както трябва в тази тема за което му благодаря. това все пак е ниакакво оспокоение че може да има и нормални отговори по темата за останалите модератори/администратори ниама да коментирам защото вместо да отговорят на въпросите правят нещата още по заплетени и трудни.

Не, просто на колегите вече им писна да повтарят едно и също нещо безброй пъти. Аз се водя от по-търпеливите ;)
П.С. Като имам повече време ще отговоря и на въпросите, които съм пропуснал в тази тема.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Фев 2009, 17:10

пенсионирана нинджа написа:Асанко и Зендерката ПРЕЗИДЕНТИ!!!
Не бате, по ма кефи да бърша задници на ПРЕЗИДЕНТИ които са идоли на някой, искам също да изчезне дрискането(с извинение) в форума щото едно човече което много уважавам живее с тази идея БМВ.
    Да те подсетя само, че се завърта 4-та страница и не е ясно Ти кво искаш. Далеч съм от мисълта, че всичко е безмисленно, ма хайде де.......
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 06 Фев 2009, 17:50

!!Asen_X написа:
Brani написа:г-да модератори предлагам ви направо да заключите целия форум с всичките му секции и така да решите проблема :winky: и без това отдавна е осран и вместо да се дава и получава адекватна помощ се трупат мнения от типа"шанс", "смени мотора" и т.н., които странно, но се толерират към определени потребителиа,а пък вие модераторите и останалите "богопомазани" членове на форума си пишете в скритите секции или където намерите за добре.

Хайде смело сподели кои са тия толерирани потребители. Чакам никове, точни примери и факти. ;)

колега аз ли да дойда да ти свърша модераторската работа ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Фев 2009, 20:27

Brani написа:
!!Asen_X написа:

колега аз ли да дойда да ти свърша модераторската работа ;)

понеже се лензиш,човека ти предлага решение,но въпреки това ти пак с рогата напред
Последна промяна B U L L I на 06 Фев 2009, 21:15, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

Мнение от Katia's » 06 Фев 2009, 20:54

защо да е малоумен? защо триабва тои да сочи с праст ниакои? аз сам нов и не знам за какво става на вапрос но познавам хора дето одавна пишат тука и те знаиат за какво става на вапрос. а и като прочетох стари теми дори аз видиах какво има предвид колегата! това твоито се казва двуличие! дори в мнението на Zender едно от предложениата е за това. а за скритите тунинг секции така и не стана иасно ще може ли поне да ги четеме/ също не стана иасно аз сега като съм с малко мнениа и наи нисак ранг втора рака човек ли сам и да не пиша или сам равноправен? и да те попитам лично тебе защо си позволиаваш да обиждаш хората и такъв език да държиш щото си с много мнениа ли и отдавна вава форума? на тея вапроси ше има ли ниакои да отговори?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 06 Фев 2009, 21:28

И понеже това е технически форум, а в темата не виждам абсолютно нищо техническо я местя в подходящия форум. И моля за в бъдеще темите които пускате да бъдат в съответните форуми!
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума