Въпрос към съпорта...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 17 Май 2007, 0:42

Така е.Членовете на клуба имат право на 2 безплатни комерсиални обяви(ако не се лъжа) на година за по месец.
Ако се питате защо-ми най-малкото,защото от членския внос се плаща за поддръжката на този форум.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 17 Май 2007, 0:55

Правилата важат за предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, реклама на магазини или сервизи.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Май 2007, 0:59

Ае все си мисля, че ако си "подпомагаш" бизнеса чрез форума си е редно да си платиш..... т'ва с авантата.... си е дребнавщина и чисто проява на българския манталитет (като например разбиването на обемна тема на няколко малки с цел да се избегне плащане)... щото тия обяви авторите им сигура не се опитат да направят услуга на потребителите, като им предоставят възможността да си купят нещо едва ли не на безценица (купил съм го за 100лв, давам ти го за 100лв, щото сте ми симпатични и сте пичове).... гледа се да се спечели.... т'ва е, просто е... няма кво да се лъжем (и мажем)... когато е нещо дребно - окей.... нека минава.... ама обемни теми с много неща или такива, в които откровенно се вижда, че целта е да си въртиш бизнеса.... или трябва да се плаща от всеки, или да не се плаща от никой, или да се измисли за кои точно ще се плаща и за кои не и модераторите да съблюдават за нещата...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Май 2007, 1:08

тц,тц тц.....марто,чак са я видях таз тема ;) ...само да се видим ;)...явно имаш вредни вещества в масурите :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Май 2007, 1:43

ще му ги изпушиш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Древна китайска поговорка: не всичко, което гори, се пуши ...
In Ban We Trust!

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 17 Май 2007, 1:47

тва какво ще ги правя си е моя работа ;) не мислиш ли :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Май 2007, 1:53

Абе притеснявам се, бал има момчето, не може да ходи с половин коса :mhihi:
In Ban We Trust!

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 17 Май 2007, 2:02

е-бал съм го в момчето :mhihi: ще ходи без :mhihi: ако изобщо иде :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Re: Въпрос към съпорта...

Мнение от Новини » 17 Май 2007, 2:18

///MapTo написа:с какво тази обява http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 51774db57b
се различава от тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

Здравей,
Съжалявам за късното включване, ще се опитам да дам изчерпателен отговор.

На практика автоморгата е търговски обект, който предлага някакъв асортимент от части. Обява е правилно отбелязана от модераторите като комерсиална.
Обявата на Сони касае насъбрани от него чаркове, които гледа да разкара спешно. Не му е това бизнеса, да не говорим, че повечето направо ги подаряваше на закъсали ентусиасти.
Този форум не е специализиран търговски сайт и правилата, които прилагаме тук не претендират да са на сто процента издържани. ;)
Дори обявата на Сони да попадаше под правилото за комерсиалните обяви, тя ще бъде оторизирана, той като човека е член на клуба и като такъв има право на определен период безплатна(и) комерсиална обява. Наша е грешката, че това нещо не е обявено на практика никъде.
Надявам се бях достатъчно изчерпателен и изчистих всякакви съмнения. Ако имаш още въпроси, ще следя темата и ще ти отговоря ;)

WilliamsF1Team написа:Тук е ясно, че има някаква шуробаджанащина, но защо е толкова явна? По едно време в подписа ми беше посочен линк, че продавам нещо, което го имаше и в продава. Просто седеше там за да прави впечатление. Без да ми се направи забележка, направо някой от модовете реши, че вътре трябва да пише:"Подпоса не е рекламно пано". Хубаво махнах го. Сега обаче забелязвам, че в много от подписите има линкове към обяви. Да не говорим пък за теми в продава, защото там е толкова явно всичко че не знам. Ако аз сложа заглавие "нещичко си" веднага ще ме нападнат, но ако някой от "големите'' го направи, няма нищо....

Пич, не е хубаво да пишеш такива обвинения. Ако попиташ, ще ти бъде отговорено!
За подписа ти - найстина е забранено ползването на подписа като средство за реклама. Това е ясно упоменато в правилата, но уви още не го прилагаме масирано. В този случай критиката ти е абсолютно уместна и градивна и моля за извинение, ако с нещо сме те засегнали. Имаме на главата 8000 потребителя и понякога е трудно. И ние сме хора, и ние грешим. Постепенно ще изтрием всички рекламни подписи, които попаднат в полезрението ни. Също така ще направим и масирано изтриване на подписи и аватари, чиито размери или съдържание също не отговарят на правилата. За тези неща обаче трябва време и докато това приключи, винаги ще има някой, който ще си помисли, че само той е жертвата.

bam-bam написа:.....

Ти... внимавай! Подобни коментари точно от тебе са си направо неуместни, с оглед на всичките мизерии, които направи и заради които беше неколкократно гонен от форума. Манията ти, че си жертва е направо смешна. Не се излагай!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Май 2007, 3:15

!!Asen_X написа:...

Благодаря за отговора. Мисля, че се разбрахме за подписите. Мен това пряко не ме касае, защото в момента нямам никаква реклама в подписа си. Просто не беше редно едните да имат пък другите не, сега вече всичко е ясно.

bmwdriver написа:...

Колега, не те познавам лично, но не можеш да твърдиш, че като помагаш се издигаш. Когато Любо (X-Citer) си търсеше кабрио беше набелязал няколко коли в немско. Попита за помощ и никой от вас въпреки, че има такива които пътуват до там не оказа помощ. Реших да му драсна едно ЛС и да му кажа че колите могат да се погледнат дори и аз да съм си в БГ. Той ми благодари предварително и от там насетне се заех сериозно с това, просто защото бях обещал. Обадих се на роднини и ги ангажирах да въртят телефони и да разпитват за колите. Една се оказа даже, че е на 100-150км от тях и отидоха да я гледат. Оказа се, че няма нито една читава, но както и да е. Е аз не съм претендирал за каквото и да е заради това, че съм помогнал. Нито съм искал нещо материално от цялата история. Просто реших да помогна. На ///Марто салона седя във Вюрзбург толкова време. Нямаше ли никой, прибиращ се от там? Не мисля, че нямаше-имаше и още как и без да споменавам ник ще кажа, че той е от клуба. Помогна ли му - НЕ. Вечерта минахме, взехме салона след хиляди уговорки и му го докарахме. Нека каже дали е така. В началото му го дадохме, а няколко седмици след това той плати това което дължеше. За мен той е коректен. Каквото каза го изпълни. И какво, дай сега като съм помогнал да се бия в гърдите кой съм аз и да претендирам да не ме закачат във форума. За мен няма значение, кой от кога е регистриран и колко мнения има. Както съм свършил работа на хора с по 10 мнения, така ще свърша и на sonny и на Явор и на който и да било друг от "големите". Но искам всичко да е коректно. Нали затова сме тук, да си помагаме? Грешката е, че се прави разлика и се разграничават едните от другите. Всички гледат мненията, а не правят сметка че 1/2 от тях са спам (не казвам че моите са много поучителни). Това е общо взето... :idea:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 17 Май 2007, 11:41

WilliamsF1Team написа:Колега, не те познавам лично, но не можеш да твърдиш, че като помагаш се издигаш. Когато Любо (X-Citer) си търсеше кабрио беше набелязал няколко коли в немско. Попита за помощ и никой от вас въпреки, че има такива които пътуват до там не оказа помощ. Реших да му драсна едно ЛС и да му кажа че колите могат да се погледнат дори и аз да съм си в БГ. Той ми благодари предварително и от там насетне се заех сериозно с това, просто защото бях обещал. Обадих се на роднини и ги ангажирах да въртят телефони и да разпитват за колите. Една се оказа даже, че е на 100-150км от тях и отидоха да я гледат. Оказа се, че няма нито една читава, но както и да е. Е аз не съм претендирал за каквото и да е заради това, че съм помогнал. Нито съм искал нещо материално от цялата история. Просто реших да помогна. На ///Марто салона седя във Вюрзбург толкова време. Нямаше ли никой, прибиращ се от там? Не мисля, че нямаше-имаше и още как и без да споменавам ник ще кажа, че той е от клуба. Помогна ли му - НЕ. Вечерта минахме, взехме салона след хиляди уговорки и му го докарахме. Нека каже дали е така. В началото му го дадохме, а няколко седмици след това той плати това което дължеше. За мен той е коректен. Каквото каза го изпълни. И какво, дай сега като съм помогнал да се бия в гърдите кой съм аз и да претендирам да не ме закачат във форума. За мен няма значение, кой от кога е регистриран и колко мнения има. Както съм свършил работа на хора с по 10 мнения, така ще свърша и на sonny и на Явор и на който и да било друг от "големите". Но искам всичко да е коректно. Нали затова сме тук, да си помагаме? Грешката е, че се прави разлика и се разграничават едните от другите. Всички гледат мненията, а не правят сметка че 1/2 от тях са спам (не казвам че моите са много поучителни). Това е общо взето... :idea:

От такива хора има нужда този форум, да помагат, без да търсят материалното ;) А за това, кой е от "големите", повярвай ми аз несъм от тях. Познавам огромна част от потребителите, само и единсвено, защото ходя редовно по сбирките. Несъдя, кой, кога е регистриран, щото това не ме интересува, има хора с по 5 мнения, влезнали да търсят нещо, намират ми обява, обаждат се, идват, завързваме разговор и виждам, че това са готини хора, каня ги на еко, човека ми ивка, ама аз никой непознавам, казвам, щом познаваш мене е спокс, имаш с кой да си говориш, пък и ще те запознаем с други. Такъв е случая с Логаут. Непознаваше никой лично, дойде при мен и оттогава непропуска сбирак, запозна се с много хора, има доста мнения, а не е от "старите кучета". Марто е регистриран преди мене в тоя форум, ама с нищо не е блеснал, само има сума ти негативи, щото е събрал 1000 мнения за по-малко от година. Нали се сещаш, че това е предимно спам, то само Явор може да се конкурира с него :mhihi: Дадох ти тези примери, за да видиш, че не мненията и датат на регистрация, са показни за отношението на модове и админи към даден потребител

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Май 2007, 22:43

bam-bam написа:.....

Ти... внимавай! Подобни коментари точно от тебе са си направо неуместни, с оглед на всичките мизерии, които направи и заради които беше неколкократно гонен от форума. Манията ти, че си жертва е направо смешна. Не се излагай![/quote]

нещо си се объркал за мен пич
не рови в минали неща ;)
ако мизерия е да си регнеш неколко ника ... то ако бех осрал повече нещата бедствие ли щеше да е или авария :lol:
ама карай не ми се спори... живи и здрави да сте ;)
къщичката ви е хубава и спретната дано и така да остане
нито съм жертва нито искам да съм някои .. убафо си ми е на първия ред сичко се вижда цирка е на ниво :mhihi:

п.п. а и все пак съм прав щото те се опитват да ви кажат да няма богопомазани но тех винаги ше ги има дори и тука това е нещо неизлечимо .. и просто им давам съвет да не се пънат да не гризнат БАНана ... после треа да ги уча на разни трикове ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 19 Май 2007, 17:04

bam-bam написа:...

Ако още веднъж почнеш да пишеш тези глупости и да настройваш хората пак ще си отидеш обещавам ти. След като не си наясно си траеш. Мисля, че Асен го обясни достатъчно добре. Между дугото ние не сме роботи и в дадени моменти преценяваме нещата спрямо човека наистина. Аз лично знам, че сони иска да си разчисти гаража и знам защо, така че последното нещо, което ще направя е да му махна обявата. Освен така съм уверен, че не иска да продава, а е на принципа каквото не се продаде ще се даде. На мен лично ми подари ръчка за мигачите и реле, което в дару струва 108лв. :shock: , а втора ръка му искат по 20лв. Болната глава на бам-бам ще го приеме за подкуп и шуробаджанащина, но честно да ви кажа не ме интересува особено ;) Този форум е частен, модераторите и администраторите не са компютри, а просто седят пред тях и се опитват всеки от вас да е доволен. Малко повече уважение... Ако някой желае да се оплаче, сме направили аккто виждате специален форум. Но нека не се изказват неподготвени или болни хора, а само тези, които са пряко засегнати. Който се чувства наранен за нещо друго нека си пусне отделна тема. В заключение ще повторя, че Асен го обясни добре и ако някой пряко засегнат от случая не е разбрал да попита. Всички други глупости ще си отиват. Приятен ден :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Май 2007, 2:37

Иво написа:
bam-bam написа:...

Ако още веднъж почнеш да пишеш тези глупости и да настройваш хората пак ще си отидеш обещавам ти. След като не си наясно си траеш. Мисля, че Асен го обясни достатъчно добре. Между дугото ние не сме роботи и в дадени моменти преценяваме нещата спрямо човека наистина. Аз лично знам, че сони иска да си разчисти гаража и знам защо, така че последното нещо, което ще направя е да му махна обявата. Освен така съм уверен, че не иска да продава, а е на принципа каквото не се продаде ще се даде. На мен лично ми подари ръчка за мигачите и реле, което в дару струва 108лв. :shock: , а втора ръка му искат по 20лв. Болната глава на бам-бам ще го приеме за подкуп и шуробаджанащина, но честно да ви кажа не ме интересува особено ;) Този форум е частен, модераторите и администраторите не са компютри, а просто седят пред тях и се опитват всеки от вас да е доволен. Малко повече уважение... Ако някой желае да се оплаче, сме направили аккто виждате специален форум. Но нека не се изказват неподготвени или болни хора, а само тези, които са пряко засегнати. Който се чувства наранен за нещо друго нека си пусне отделна тема. В заключение ще повторя, че Асен го обясни добре и ако някой пряко засегнат от случая не е разбрал да попита. Всички други глупости ще си отиват. Приятен ден :)

трябва ли да се обиждаме за да се уважаваме ?
нямам нищо против пак да си играем на котка и мишка
най малкото мога да приемам съвети от пияници :winky:
и къде видя да настройвам някои срещу някои или пияния ти мозък неможа да го проумее
казах че колко и да се пънат да ви обяснят нещо това си е частен форум и никои неможе да каже и фафла на "шефовете" и е по добре да си замълчат защото нищо хубаво няма да излезе
така сте решили така ще е проумел съм го отдавна
не съм на страната на никои .. просто казвам истината
или може да се направиш че не разбираш какво пиша и да си отида по твое лично осмотрение
така че поправи ме ако греша и болния ми мозък не е разбрал добре сигналите ти от пияния такъв ;)

п.п. само немога да разбера когато човек каже некоя истина се почват едни .. ама не си прав ама не е така ама ше си отидеш ако не си траеш ... ами давай ... боли ме царевицата .. за мен съм си прав това е истината за клуба/форума мисля че ако го кажа и те го разберат ще е по лесно за всички а не да се опитвате да им обяснявате като на лапета кои командва парада тука ;)
по лесно щеше да кажете кфото кажем това ще е те да разберат положениети и да млъкнеха ... така че не им мажете очите с разни глупости спестете им ги и си кажете голата истина
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 20 Май 2007, 3:02

Не ми харесва темата защото започна да се преминава добрия тон и е напълно излишно всичко това.Имаше доста неща които се казаха и вече е време според мен да се заключи.Марто и Сони си казаха каквото трябваше, колкото повече седи отворена толкова повече простотия ще се лее и обиди, а от това никой не печели само нови вражди и гледане на криво.
Изобщо нямам намерение да взимам страни, просто искам нещата да вървят както трябва и недоразуменията да се решават на ЛС на момента.

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума