Относно случея на Скиса и чакания отговор
Модератор: I.Voykov
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Относно случея на Скиса и чакания отговор

Тая тема, начело с оная другата за некоректните търговци са пълен смях. Не ви прави чест, големи хора па да се ежите като петокласници, кой ми изяде вафлата... чакай ще кажа на госпожата. Според мене оплаквания от всякакъв вид трябва да се решават между модератор и двамата спорещи. На лс, в скайп както искате, а не да правите цирк тука все едно сте някви бг мама домакини, отишли на гости при Миглена Ангелова в искрено и лично да си оплачат проблемите по БТВ пред цяла БГ .
Спрете са вече, квото било - било . Срамота е че грандиозния събор продължава с грандиозен цирк във форума. Замислете се - еди кой си сгомнил на скисата колата, пичовете в пловдив се изпокараха та г-н Р.Коларов ходише да им дава акъл. Някъв завлякъл някъв друг с 50 лева щото му продал кофти броня. На къде вървим ....
Такива хора трябва да се изслушват някъде на лично и да се наказват по бързата процедура и по бан и по ник, и както още може.... щото тва са смешни работи , а такива хора нямат място между нас

ПП. И е виновен тоя дето дава баницата, не тоя дето я яде. Ако не правихте някви такива колосални какафонии - нямаше и сеирджии да има

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
@ ogata - аре да те видим как ти ще реагираш, ако някой на тебе ти осере колата и ти пише закачливи ЛС-та...
Si non confectus, non reficiat.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Zagy написа:@ ogata - аре да те видим как ти ще реагираш, ако някой на тебе ти осере колата и ти пише закачливи ЛС-та...
Кой е осрал колата,член ли е на клуба,знае ли се,че да реагираш тук?
И аз съм получавал всякакви лични,но не ги правя достояние на целия форум.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
LiTtLeRoCk написа:И да ви кажа,че когато форума циклеше и не ставаше за посещаване,същия този администратор,стоя до 4 през нощта,няколко дни поред,за да оправи циклещия форум и успя,за което лично аз съм му благодарен,а сега заради едно ЛС,което е било пратено преди месец,а излиза чак сега(нека сСкисата каже защо),вече не е админ.

Аз познавам Иво и много го уважавам като човек, но в никакъв случай не оправдавам постъпката му с това ЛС! Да сгрешил е, но кой не греши? Колко от вас са си изпускали нервите и са казвали неща или правили неща за които после съжалява? Май не са един или двама. Аз също съм имала разправии с колеги от форума и съм получавала доста вулгарни обиди на ЛС. Не съм си позволявала да се занимавам да пускам теми или да занимавам с това администрацията.. Не съм се занимавала, защото съм наясно, че в състояние на афект всеки може да каже или да направи изключителни грешки. Случая на Иво е, че той е администратор и понеже свети в червено не му е позволено да се държи по този начин.. Защо да няма право? Той да не е робот или какво??? Не е човек и не може да си изпуска нервите? Какво е значението дали е администратор или човек, който се е регистрирал вчера примерно? Колко от вас са се карали помежду си на ЛС и колко заради тези постъпки са получавали БАН?
Скиса, големи хора сте, мъже сте. Защо не се разберете нормално ами трябва да се пускат теми във форума при положение, че е могло да се разберете в ресторанта. Защо не отиде при него тогава и не се уточнихте ами предпочете да си замълчиш и реши да го пуснеш във форума два дни след това? Ей това не мога да разбера

Иначе съжалявам за случките по време на събора, но не смятам, че решаваш проблема по правилния начин..
- ogata
- старши ентусиаст
-
Zagy написа:@ ogata - аре да те видим как ти ще реагираш, ако някой на тебе ти осере колата и ти пише закачливи ЛС-та...
А аре да те питам що моята кола не е осрана? А ? Ми щото хората нямат проблем с мен, най-вероятно ...
Всичко си има причина и ако ми се случи няма да пиша някви форуми драми. Казах на скисата - много кофти случка му се е случила, но е факт че той знае кой го е направил. Кофти момента си е кофти, ма не смятам че трябва да на занимавате тука 15 000 човека.
Има си съдилища, компетентни органи - като имаш проблеми, обръщаш се към тях, а не си играеш на палящини пред маса народ.
И ся кво ? Всички разбраха ... на скисата колата сама ли се оправи ? Постигна ли се нещо като се даде такава гласност освен съжаление ? От левия в десния дето се вика ...

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Не ми дреме,кой какво мисли,аз лично съм много против Иво да бъде наказан сурово,само заради едно лично,защото само той знае,колко нерви и труд е положил за благото на форума.Нека бъде порицан заслужил си го е,но не и да му бъдат отнети правата във форума.
На всички ви е лесно да гледате под лупа грешките на екипа на форума,но никой не оценя свършената работа по форума,за да си го ползвате със здраве.
На всички ви е лесно да гледате под лупа грешките на екипа на форума,но никой не оценя свършената работа по форума,за да си го ползвате със здраве.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
LiTtLeRoCk написа:Zagy написа:@ ogata - аре да те видим как ти ще реагираш, ако някой на тебе ти осере колата и ти пише закачливи ЛС-та...
Целия проблем е точно в това - знае се, но не се казва... кой какво крие вече не ме интересува.
Si non confectus, non reficiat.
- ogata
- старши ентусиаст
-
Аз спирам да пиша, щото неща да се замесвам в тва.
Като цяло мисля, че е голяма простотия тея неща да се разискват по този начин. Мисля също, че е добре УС да барне леко форума, като добави някъв ранк потребители. И когато някой има проблем с друг - двамата се маркират с въпросният ранк, където проблема се дискутира в скрит под-форум сред много тесен кръг хора,вместо да се правят такива пазари. Спора се решава, а виновния си понася наказанията. Все пак форума е частен и щом не ти изнася - бутона горе в дясно до "Потребители" .... а иначе така се получава нещо от сорта на древен рим - ще живее
, ще умре
и някви непознати, обсъждат/плюят/съдят някви други непознати дето дори не са им виждали очите
Смешно, грозно и жалко е.
Като цяло мисля, че е голяма простотия тея неща да се разискват по този начин. Мисля също, че е добре УС да барне леко форума, като добави някъв ранк потребители. И когато някой има проблем с друг - двамата се маркират с въпросният ранк, където проблема се дискутира в скрит под-форум сред много тесен кръг хора,вместо да се правят такива пазари. Спора се решава, а виновния си понася наказанията. Все пак форума е частен и щом не ти изнася - бутона горе в дясно до "Потребители" .... а иначе така се получава нещо от сорта на древен рим - ще живее

Смешно, грозно и жалко е.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Zagy написа:LiTtLeRoCk написа:Zagy написа:@ ogata - аре да те видим как ти ще реагираш, ако някой на тебе ти осере колата и ти пише закачливи ЛС-та...
Целия проблем е точно в това - знае се, но не се казва... кой какво крие вече не ме интересува.
Знае се за едно

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Тая тема показва 1:1 какви сме си ние българите 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Бе и аз си мисля,че Скиса си има форум,който е негов,но не мога да го докажа,както той не може да докаже,кой му е осрал колата.
Мисля,че целта на всичката тази ПОМИЯ, по адрес на клуба и неговите членове е умишлена,а това адски ме вбесява.
Мисля,че умишлено това лично се показа чак сега,но това си е мое мнение.
Мисля,че не е нормално,от толкова коли,баш неговата да пострада,защо ли?
Мисля,че целта на всичката тази ПОМИЯ, по адрес на клуба и неговите членове е умишлена,а това адски ме вбесява.
Мисля,че умишлено това лично се показа чак сега,но това си е мое мнение.
Мисля,че не е нормално,от толкова коли,баш неговата да пострада,защо ли?
Последна промяна LiTtLeRoCk на 13 Май 2011, 18:51, променена общо 1 път
- adovet
- старши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Бе и аз си мисля,че Скиса си има форум,който е негов,но не мога да го докажа,както той не може да докаже,кой му е осрал колата.
Абе то и аз си имам форум ама се уважавам с другите хора. Не познавам Скисата, но му четох подробно линковете и в крайна сметка не можах да разбера защо са му направили мизерии. Мисля си, че никой няма да прави простотии е така без причина
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
adovet написа:LiTtLeRoCk написа:Бе и аз си мисля,че Скиса си има форум,който е негов,но не мога да го докажа,както той не може да докаже,кой му е осрал колата.
Абе то и аз си имам форум ама се уважавам с другите хора. Не познавам Скисата, но му четох подробно линковете и в крайна сметка не можах да разбера защо са му направили мизерии. Мисля си, че никой няма да прави простотии е така без причина
Ти си имаш форум,но предполагам не е свързан с марката,а Скиса е член на клуба,и да има алтернативен форум,някак не се връзва.
Никой няма право,в това си прав,така мисля и аз.
Но и никой няма право,да обвинява когото и да било в,каквото и да било без,каквито и да е доказателства.
- adovet
- старши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:adovet написа:LiTtLeRoCk написа:Бе и аз си мисля,че Скиса си има форум,който е негов,но не мога да го докажа,както той не може да докаже,кой му е осрал колата.
Ти си имаш форум,но предполагам не е свързан с марката,а Скиса е член на клуба,и да има алтернативен форум,някак не се връзва.
Никой няма право,в това си прав,така мисля и аз.
Но и никой няма право,да обвинява когото и да било в,каквото и да било без,каквито и да е доказателства.
Форума ми няма нищо общо с коли. Мисля, че тази тема трябва да се приключва, а не да пишат само хора без работа
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Eliana написа: Аз също съм имала разправии с колеги от форума и съм получавала доста вулгарни обиди на ЛС. Не съм си позволявала да се занимавам да пускам теми или да занимавам с това администрацията.. Не съм се занимавала, защото съм наясно, че в състояние на афект всеки може да каже или да направи изключителни грешки. Случая на Иво е, че той е администратор и понеже свети в червено не му е позволено да се държи по този начин.. Защо да няма право? Той да не е робот или какво??? Не е човек и не може да си изпуска нервите? Какво е значението дали е администратор или човек, който се е регистрирал вчера примерно? Колко от вас са се карали помежду си на ЛС и колко заради тези постъпки са получавали БАН?
Така би трябвало да бъде, но сигурна ли си, че е така наистина

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума