Малко разделение на Продава/Купува
Модератор: I.Voykov
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
!!Asen_X написа:Ако не съм отговорил на нещо в темата, то е защото някъде вече даден въпрос е дискутиран и съм дал мнението си вече.
За последен път ви пиша какво ще се случи с търговските форуми.
1. Комерсиалните обяви отиват в отделена секция като теми, а линкове към тях ще се ротират между първо и второ мнение в темите из различните форуми.
2. Правилата в "Продава" ще бъдат сериозно изменени, модераторите ще имат възможност директно да спират достъпа до тази секция на по-изявените спамаджии и дървени философи из търговските секции.
3. Всички джуджурии, различни от цели БМВ-та и части и консумативи за БМВ ще отидат в друга секция (това още не е сигурно)
Всичко това ще става постепенно, тъй като първо трябва да преминем към друга платформа, а това ще стане през лятото.
Добър подход сте, избрали така за продавачите и за купувачите ще стане доста по-лесно.Понеже сега като си пусна тема за продаване и точно за 2 минути отива на 2-ра страница, което прави стоката трудно продаваема.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Вдигам я отново тази тема, за да дам едно предложенийце, защото вече не се издържа
Става дума за продава-автомобили.
Та гледам отново все някой има неразбрал и пуснал обява с 2 реда от който 1-я е предупреждението за кирилицата и това вече н айстина почва да дразни.
Та идеята ми е, при идните промени, ако може да се помисли нещо за пускане на обява в продава-автомибили, като в мобиле бг примерно, да се попълват полета който да излизат при пускане на тема.
Смятам че така доста ще се намали броят на обявите пускани през пръсти.
имам и друго предложение, но него съм го пратил на лично на асен

Става дума за продава-автомобили.
Та гледам отново все някой има неразбрал и пуснал обява с 2 реда от който 1-я е предупреждението за кирилицата и това вече н айстина почва да дразни.
Та идеята ми е, при идните промени, ако може да се помисли нещо за пускане на обява в продава-автомибили, като в мобиле бг примерно, да се попълват полета който да излизат при пускане на тема.
Смятам че така доста ще се намали броят на обявите пускани през пръсти.

имам и друго предложение, но него съм го пратил на лично на асен

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Tunerat^PRO
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви щMnenieto se priemaе бъдат изтрити без предупреждение!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Tunerat^PRO написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви щMnenieto se priemaе бъдат изтрити без предупреждение!
Ти май си болен от глава, а?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума