Въпрос към съпорта...
Модератор: I.Voykov
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И защо така? Какво е направил?
Края на миналата година и аз омазах на Вичо колата. На кого се обадих за съпорт - на Сони. Знам, че мога да разчитам. Бях в Люлин, след тунела. Той беше в Лозенец. Но дойде за 30 минути. Закачи ударената кола за своята, а не за моята, която докараха там.
Края на миналата година и аз омазах на Вичо колата. На кого се обадих за съпорт - на Сони. Знам, че мога да разчитам. Бях в Люлин, след тунела. Той беше в Лозенец. Но дойде за 30 минути. Закачи ударената кола за своята, а не за моята, която докараха там.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
не си зададе правилно въпроса...=>какво не е направил
но това малко по-натам във времето ще опиша подробно,обещавам

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bmwdriver написа:Знаеш ли с кво се различава? С това,че на Сони може да му звъннеш
и за нещо друго и той ще се отзове.
И това е критерия за "комерсиалност" - че единия ти е приятел, а другия - не??? Ясно.
- ///MapTo
-
-
© написа:попитай човека от тази автоморга дали влиза тук за нещо друго освен да пусне обявата си?
3 мнения ... ясно, писал е още две обяви
Пак никой не отговори адекватно на въпроса ми

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Honzik написа:bmwdriver написа:Знаеш ли с кво се различава? С това,че на Сони може да му звъннеш
И това е критерия за "комерсиалност" - че единия ти е приятел, а другия - не??? Ясно.
Чукай на дърво да не разбереш дали това е критерия

За описаните моменти става въпрос

- ///MapTo
-
-
bmwdriver написа:...
И тая тема като повечето в форума отиде в тоталния оффтопик...като се ударих си викнах рапатрак от БулИнс(там ми е каското),който ми осигури безплатен превоз за района на софия,така че ядове с това нямах...няма да се вписвам в подробности какво се случи по-натам с моята кола,времето което тя престоя като купчина желязо и прочие,но само ще ти кажа Ицо,че ти си написа мнението 3 минути след моето (предишно) и съм 100%,че си го прочел но се направи на ауей и не каза гък по въпроса...вече темата май е за ключ,няма нищо да се изясни....

///MapTo написа:.............
То че си вироглава тиква е ясно, че ми имаш зъб също, че се опитваш да вадиш от 100кладенци вода паке ясно. Пиша тука щото е даден линк за сравнение с моя обява. Ми незнам и аз що не са я заключили, ама я виж колко обяви има в които хората си пишат, че имат примерно 5 броя останали еди кво си от нещо си, тогава никой незаключва щото има граница. Аз лично съм си пуснал обявата така, за да си разчистя, това което ми е останало, като събар 5 кошари от ралични модели, ще си пусна обява и ще си платя, така както си плащах за обявата с маслата. А ако тоз де е пуснал обявата за частите от другия ти линк ти е приятел е ясно що лаеш. А по въпроса, с темата за мен, пусни я, то си е твоя работа и без това, оттук се еизвървял половината форум и съм им казал на 100% как седят нещата, тъй, че няма да ме уплашиш, само ще загубиш, това, че съм се насрал с товята кола, неозначава, че се насирам с всяка кола. Ама вместо утре да си подедм ръка, ако аз изпадна в криза и ми трява помощ, или ако ти изпаднеш и да потърсиш от мен и разбирасе да я получиш, ти просто затваряш една врата. аз моята дали съм затворил е друг въпрос.
ПС. Междудругото, имаш повече неприятели, отколкото приятели в тоз форум, замисли се сам защо е така. Аз съм тук от 4 години и смея да твърдя, че неприятелите си, мога да ги преброя на едната си ръка, а ти на теб едната сигурно ще ти е много за да събереш приятелите си

Honzik написа:bmwdriver написа:Знаеш ли с кво се различава? С това,че на Сони може да му звъннеш
небих казал, че това е метода за определяне, щото с братята драйвери съм имал пререкания, но дори и тогава не са ми заклювали теми, това показва, че не е това критерия, аз лично си го обяснявам като един вид благодарност, за това с което съм помогнал, щото хората които са помогнали на друи съфорумци се броят на двете ти ръце, а случайте в които са помогнали, могат да се поберат в 3 тома разкази.
- ///MapTo
-
-
sonny написа:..
Е ти тука нищо не каза бате,сериозно ти говоря

човека с обявата не го познавам изобщо,просто е последния пример за случките в форума...относно кладенците и водите не искам да коментирам нищо...един единствен път за тези 3 месеца,в които колата ми седя на гараж при теб и накрая пойска 300лв за сваляне на мотор,не пое отговорност за случващото се..все извинения и оправдания...поредното доказателство е скъсаните шпилки на блока,незнам дали отиде да ги видиш,не ме и интересува,както видя сам не съм за шибаните пари-пари се печелят,пари се и губят,въпроса е че когато по телефона те питах защо си ги скъсал ти каза "а каква е гаранцията,че не са скъсани там или по пътя..." е аджеба,замисли се логично кой ще си отваря излишно работа да къса шпилки и да ме бута с пари,при положение,че няма нужната апаратура да ги отремонтира?!?а това,че са се скъсали при пренасянето...

а относно приятелите и неприятелите...честно да ти кажа,тези който ми трябват съм ги спечелил...има една приказка "чисти сметки,добри приятели..." ми извинявай ма 300лв оставих при теб,150 при ляв рог при явор...е аз съм назад с 450лв и 3 месеца без кола...за теб ако това не е нищо,тъй като имаш 2 коли,за мен е нещо..вярно,по някакъв начин получих възмездие при явор за тези 150лв,но сега и той ме гледа накриво...ако имаше истинска колегиалност,щяхме да се разберем по мирния начин,не да си имаме зъби,очи и нокти и да се чудим как да изкараме другия по-виновен...както и да е,това са все принципни неща,които теб не те вълнуват...всичко на този свят се връща и някой ден,когато ти изпаднеш в моето положение ще разбереш защо ме загуби като човек,подкрепа,приятел и каквото още искаш наричай,но с ръка на сърцето ти казвам,че твоята подкрепа повече за нищо и в никакви условия не бих я потърсил!Ако беше толкова голям,добродетелен и широкосърдечен щеше да го покажеш,а ти през тези 3 месеца показа точно обратното...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Явно стигнахме до същността на темата
Страна няма да взимам,щото не знам как е било,а и за да не ме обвинят в пристрастност

Страна няма да взимам,щото не знам как е било,а и за да не ме обвинят в пристрастност

значи, щом тука тръгна да се говори да допиша. Вярно е, че колата ти седя при мен толкоз време, вярно е, че не я довърших, вярно е, че ти текат всички изброени неща, вярно е, че повече няма да ме потърсиш. Като казах помощ, имах съвсем друго впредвид, ама ти нали си хитър та неразбра. БЗа мен думата ПОМОЩ, не се изразява в това да платиш на някой за да свърши дадено нещо. Когато ти ми се обади и каза искам помощ при застрахователите, аз дойдох, оставих си работта, запалих си колата и дойдох. Затова нито съм ти искалр пари, нито нищо, това е един вид помощ. Когато някой ми се обади в 3 през ноща и каже, закъсах, аз отивам да помогна, пари невзимам и неискам, това е помощ. Сега знам какво ще напишеш, ама все тая, ти пак няма да го разбереш. Аз никога несъм крил какво стана с отношенията ни, и никога несъм оспорил, че аз съм виновния в случая. А по въроса с шпилките, казах и по телефона, непомня, може и да съм аз, може и да е работника, но честно казано нямам спомен да ме късали. А за скъсването по пътя и от гравитацията, вече се бъзиках. Напълно възможно е да са скъсани и при монтаж, защото са гнили, защото при изпускателния колектор има загряване, има охлаждане, има температурни влияния, разширения и свивания на материала. Случва се да се скъса даден болт, а когато някой не е разглобил даден кола е длъжен да огледа всичко и тогава да качи, това, че мойте колеги не са го направили си е техен -. Несъм отишъл, няма и да го направя, заради две неща, първо тона на СМс-а ти вчера и второ, заради тези теми и тон. Като ми остави тръбата, що не ми остави и ремъците и одеалото, А? По този начин излиза, че ти си дребнавия. Дреме ми и да не ми беше оставил тръбата и да не ми върниш другите неща, няма да ме събориш. А по въпроса, да стигна до това в което стигна ти и тогава да вида помощ. Повярваи ми стигал съм 1000 пъти, видял съм кой е читав и кой не, влизал съм на хората в положение и съм разбирал всичко, когато някой се забави или му влизаш в положение или не. Пак повтарям, случват се такива неща, за никой не е приятно. Важното е да се стерим да не ги повтаряме, аз също съм си взел доста поуки от тази случка и мисля, че такова нещо няма да допусна отново, както и ти. Макар, че незнаеш като влезеш в един сервиз, дали хората няма да получат спънка и да стане същата беля, застраховани няма.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като оставим настрана "момента" с проблема на ///Марто, аз все още съм на мнение, че не е това начин да се "отблагодаряваш" (например) на някой, като го правиш по-"човек" от останалите и му пускаш гювеч... някак си става така, че и аз трябва да направя нещо, че например да не ме комерсиализират умишлено ако се появи такъв момент... приятелствата са си приятелства, в това спор няма.... само че има и други начини да покажеш на някой, че го уважаваш и т.н..... едва ли създаването на лошо впечатление у другите "съфорумци" е начина... малко става "форума си е мой, ше пра'а кво си искам...." - а реално форума без всички тия хора няма да е такъв, какъвто е в момента....
След като са регламентирани нещата чрез правила, то нека всички сме "еднакви", а не някой да е "по-равен" от другите...

След като са регламентирани нещата чрез правила, то нека всички сме "еднакви", а не някой да е "по-равен" от другите...

Honzik написа:Като оставим настрана "момента" с проблема на ///Марто, аз все още съм на мнение, че не е това начин да се "отблагодаряваш" (например) на някой, като го правиш по-"човек" от останалите и му пускаш гювеч... някак си става така, че и аз трябва да направя нещо, че например да не ме комерсиализират умишлено ако се появи такъв момент... приятелствата са си приятелства, в това спор няма.... само че има и други начини да покажеш на някой, че го уважаваш и т.н..... едва ли създаването на лошо впечатление у другите "съфорумци" е начина... малко става "форума си е мой, ше пра'а кво си искам...." - а реално форума без всички тия хора няма да е такъв, какъвто е в момента....![]()
като цяло си абсолютно прав. Но тогава всички обяви стават комерсиални, защото има примерно 2 човека, който един вид господствта над форума, в смисъл такъв, чме постоянно пускат обяви, може и единична обява да е, примерно за да не ми затворят обявата като комерсиална, пускам една обява за гуми, втора за мигачи, трета з стопове. На Вълка му затвориха обява за гуми, щото бяха 30 комплекта сигурно, после той пусна за всяка поотделно, реално и тогава трябваше да се затвори защото един човек пуска много обяви, то е видно, че е комерсиал. Така предценява модератора, така прави. Тук нестава въпрос за познанство или приятелство. Аз съм писал в мойта тема рапродавам, разчиствам. Това означава, че квото има се разкарва и толкоз, ако в тази тема пусна нова оферта, тогава става комерсиал на 100% и с право ще ми я заключат. Явор също има много, Ачо също, БМВфена също, и кво да ги заключат навсички ли? Айде, някой ще каже, че аз и Явор сме вътрешни или се познаваме с модове админи и т.н., за БМВфена ко да кажем, той от Хасково, знаят го доста хора, ама не се знае с модовете, що не са му затворени обявите? Просто цялата тема е, щот ми има зъб на мене, ми да ми я заключат темата, аз ще си пусна нова, ще си плата, е да де, ама Марто незнае, че аз имам законен начин даси пусна тема и то ако съм хитър, тя ще седи гре във важните, па аз пак няма да плата. Така, че това са глупости
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума