Относно случея на Скиса и чакания отговор

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Re: Относно случея на Скиса и чакания отговор

Мнение от michev » 12 Май 2011, 20:41

:yes: :yes: :yes:
only rear wheel drive

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Май 2011, 20:52

Wolfen написа:явно никой от вас не схваща какво искам да кажа .. или не го казвам достатъчно ясно ...

Сами ли трябва да зебележим, че някой е бил наказан ... поне бъдете достатъчно вежливи да кажете пред членовете (bold shrift) .. еди какво си е станало, еди какви си мерки са били взети ... щото и ЛС-то и станалото на самия събор е много грозно .. ! пак да повторя .. ЧЛЕНОВЕТЕ .. на какво сме членове по дяволите .. ?! на Клуба, нали? какво се случва с този клуб?! еми няма как да знаем, ако това не ни се казва... ПРОЗРАЧНОСТ .. за това говоря ... това беше и тема на Годишното събрание .. (пак се повтарям).

ЛС-то,е било пратено преди повече от месец,но аз вече разбрах,защо чак сега се появява.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 12 Май 2011, 21:14

LiTtLeRoCk написа:....
ЛС-то,е било пратено преди повече от месец,но аз вече разбрах,защо чак сега се появява.

би ли осветлил нас, незнаещите, каква е причината?

и има ли някакво значение кога е било изпратено всъщност...
грубия тон на човек-администратор към нискостоящ в йерархията губи давност с времето ли?

чудя се ако фасовете не бяха в/у лилавата е30 ами в/у някоя от наточените М-ки дали щеше да се махне с ръка с думите, че не се знае кой е и няма какво да се направи?
или щеше да се наддаде вой, че това е гавра с марката и с фенщината на собственика.....

пределно ми е ясно, че БМВ клуб България е ЧАСТЕН КЛУБ и има правото сам да определя какво да става достояние на тълпата....ама някак цялата случка и последвалата липса на информация по въпроса противоречи на лозунга за "синьо-белия пламък"....

B U L L I написа:.....
нали се сещаш,че конфиденциална информация касаеща членове 2ро ниво
няма да бъде разпространявана из форума.
друг е варианта ,че ако станеш член ще си наясно и ще виждаш темата :mhihi:

такъв тип изказване е обида за потребителите-нечленове...
никога не съм смятал, че има разделение в тоя клуб на такива с преференции и такива без...
предполагам на всеки е ясно, че тоя клуб е това, което е именно заради многобройността на НЕчленовете ... и ако ги няма тях клуба ще е просто сдружение на 200-300 познати с еднакви автомобили....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 12 Май 2011, 21:36

То затова този клуб и общност отдавна не са това, което някога бяха..............
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 12 Май 2011, 21:55

B U L L I написа:...конфиденциална информация касаеща членове 2ро ниво
няма да бъде разпространявана из форума.
друг е варианта ,че ако станеш член ще си наясно и ще виждаш темата :mhihi:

Информация, касаеща само членовете, ОК, така е, ама касаеща само членовете 2-ро ниво не си прав - така че каквото сте решили и каквото се е изяснило по казуса от към страни и т.н. , бъдете така любезни да го пуснете в подфорума за всички членове :winky:. Чл. 12, т.7 и т.8 от Устава :winky:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 13 Май 2011, 8:16

Поне евалата на Були и Литълрок, че не си траят...

Мислех да ставам член, но почвам да размислям... с това отношение към редовите потребители хората от управата никак не им прави чест.

Всеки гледа да потули и да замаже положението :no:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от michev » 13 Май 2011, 8:24

Е да, ама само те пишат, а никой друг не казва нищо, да видим ще бъдем ли удостоени да ни бъде предоставена информация и колко дена ще са нужни за това.
only rear wheel drive

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Май 2011, 8:24

Да ви кажа само че и в подфорума за членове 2-ро ниво също няма никаква изнесена информация кой как е наказан, не си мислете че има информационно затъмнение за вас пък членовете 2-ро ниво са наясно с всичко... хората които ви отговарят явно са си направили труда да попитат някой и да се информират...
Щом УС са казали че ще изнесат информация за случващото се значи ще го направят, отговорни и сериозни хора са и аз вярвам на техните думи :yes: щом още не са изнесли информацията значи има защо :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 13 Май 2011, 10:04

Zagy написа:Поне евалата на Були и Литълрок, че не си траят...

Мислех да ставам член, но почвам да размислям... с това отношение към редовите потребители хората от управата никак не им прави чест.

точно па тея двамцата ентусиасти се поклащат много сериозно според вятъра.объркал си се,че те са заинтересовани да споделят каква ще е развръзката
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2011, 15:55

павката написа:

точно па тея двамцата ентусиасти се поклащат много сериозно според вятъра.объркал си се,че те са заинтересовани да споделят каква ще е развръзката

Познаваш ли ме лично,познаваш ли ме толкова добре,че да знаеш какво се поклаща.
То си личи от работата във форума,дали си трая или не,каквото имам да казвам,го казвам.
Само човек,който ме познава добре,може да говори такива неща за мен,а ти не мисля,че ме познаваш толкова добре.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Май 2011, 15:59

павката написа:

a ти си едно малко и зло човече,винаги си плюл по приятелите си,а в случая сме ти градски и да не говорим ,че благодарение на мен те познава сума народ,че и дори ти ходатайствах сред варналии пред които се и насра за пореден път.
що не разкажеш,че вече нямаш приятели в стз,че никой не те иска на работа и че не помниш нищо от 10ти бмв събор защото спа цял ден пиян, докато двамата ти градски тичаха и помагаха на другите си градски да си ремонтират колите.
сеирджия си ти и ако те мерна ще ти го напомня с голямо удоволствие.

и сега аз как да се стърпя да не ти пусна подобаващо лс :mhihi:

някой ако се беше загледал,щеше да види,че администратора на форума вече не е в червено,но е вярно,че не съм заинтересован да споделя.на павлин обаче ще му споделя на уше :wave:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Май 2011, 16:02

LiTtLeRoCk написа:
павката написа:

То си личи от работата във форума,дали си трая или не,каквото имам да казвам,го казвам.
Само човек,който ме познава добре,може да говори такива неща за мен,а ти не мисля,че ме познаваш толкова добре.

тва е човека,който без да те познава,когато стана модератор те оплюваше из средите с епитетите и прякора, който ти лепна...знаеш кой
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2011, 16:12

B U L L I написа:
LiTtLeRoCk написа:
павката написа:

тва е човека,който без да те познава,когато стана модератор те оплюваше из средите с епитетите и прякора, който ти лепна...знаеш кой

Ми да не приказва зад гърба ми,нека дойде да ми го каже в очите,но не знам човек,който не ме познава,какво може да ми каже.

И да ви кажа,че когато форума циклеше и не ставаше за посещаване,същия този администратор,стоя до 4 през нощта,няколко дни поред,за да оправи циклещия форум и успя,за което лично аз съм му благодарен,а сега заради едно ЛС,което е било пратено преди месец,а излиза чак сега(нека сСкисата каже защо),вече не е админ.

Потребител
Аватар

Мнение от KIK0 » 13 Май 2011, 16:56

ЛС-то излезна чак след месец защото Скиса нискаше да си разваля настроението преди събора, което явно стана де.... както и моето.
Какво значи, ако някой го интерсува да е погледнал, че е наказан администраторът- не трябва да се търси, а да се обяви, което е нормално....
Вече за 10ти път- прозрачност се иска, да се знае какво става и да се обявява.
BMW the best

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Май 2011, 17:14

LiTtLeRoCk написа:.....едно ЛС,което е било пратено преди месец,а излиза чак сега(нека сСкисата каже защо),вече не е админ.

ще ти кажа защо-казах го и на сбирката ,казах го и в клубния. ЛСто е от преди 20 дни ,не съм го отворил ,както и други ,защото и преди съм получавал подобни от същият човек без да съм го предизвикал с нищо ,да ме обижда ,квалифицира и пише грубо и понеже не исках да си развалям събора,което не се получи , не отворих ЛСтата му преди това. има си инфо във форума-там пише кога са отворени. да е само тва ЛС да не му обърна внимание ,въпреки че е достатъчно грубо ,за да му обърна,но не е само тва. ето ти и отговора защо сега съм ги отворил. отделно има други ,които бяха пратени ,но са изтрити от изпращача преди да ги отворя и в тях не мога да кажа какво е пишело ,но мога да се досетя.
така че не търси скрит замисъл или конспирация защо съм се забавил....

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума