Заключена темата без причина!?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Заключена темата без причина!?

Мнение от Ivan Petrov » 04 Мар 2008, 23:31

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=84023

Ако може да ми кажете каква е причината за заключването на темата!?
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Мар 2008, 23:52

Странно, впредвид че последните две снимки са найстина добри, поне според мен.

Ще проверя случая.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Мар 2008, 0:13

Не е като да не ти написах обяснение в темата, в скайпа... да дойда на крака да ти го кажа на уше ли, какво да направя? Безпричинно теми не съм заключвал... :idea:
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 05 Мар 2008, 0:15

До колкото разбрах темата била мрачна и ви разваляла настроението...

[22:29:06] Ivan Petrov says: taka i ne razbrah za6to e zakliu4ena temata
[22:29:11] Joro says: ставаш досаден
[22:29:14] Joro says: не мисля да ти обяснявам повече...
[22:29:18] Joro says: !!!!!!!!!!!!!!!!
[22:29:23] Ivan Petrov says: ti izob6to ne si obiasnil!?
[22:29:32] Joro says: няма и да го направя тогава
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Мар 2008, 0:21

Обяснението, което един от модераторите (err0r) ми даде, беше че снимките ти отговарят на техническите изисквания, но не са за тази секция, защото са снимани сякаш без да се влага достатъчно труд, с неподходяща обстановка са (някакви хартии имало) или нещо такова, малко са мрачни ... горе долу това е.

Моето лично мнение е, че снимките са страхотни, особено последните. Свеж полъх са на фона на обичайното съдържание.
Не съм "навътре" с политиката на арт секцията и заради това ще се въздържа от действия, макар да смятам действията на модераторите за погрешни в този случай.

Това е моята позиция ;)

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 05 Мар 2008, 0:23

Ако може поне темата да не се трие, може би ще има и някой друг на който да му харесат снимките :confused:
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 05 Мар 2008, 2:12

Аз заставам зад мнението на грешката. Снимките може да са хубави според някой (според мен не са) но определено не мисля че могат да бъдат наречени БМВ Арт. И бях сигурен че ще се започне едно "плачене" на ляво и на дясно защо темата е заключена и т.н. Лично моето мнение е, че щом една тема е заключена явно модераторския екип е преценил че тя трябва да бъде заключена и не виждам смисъл да се обяснява защо. Двама човека сме модератори, двамата сме обсъдили и така сме решили.

!!Asen_X написа:Моето лично мнение е, че снимките са страхотни, особено последните. Свеж полъх са на фона на обичайното съдържание.
Не съм "навътре" с политиката на арт секцията и заради това ще се въздържа от действия, макар да смятам действията на модераторите за погрешни в този случай.

Това е моята позиция ;)

Асене ти сериозно ли го написа това? Снимките са свеж полъх на обичайното съдържание? За другите който са пуснали теми не мога да говоря но аз лично се почувствах обиден от този ти израз. Незнам дали си гледал скоро какви теми и снимки има напускани, за да се изказваш така. Аз лично за моята тема бях направил малко над 330!!! снимки, от който пуснах около 30 и не бях сигурен дали те са най-доброто от това което съм направил. И все пак мисля че щом двамата с грешката сме избрани за модератори на този под-форум ни е гласувано някакво доверие и моето мнение е че дори и да не смяташ действията ни за правилни в случея по-добре да поговориш с нас лично а не да го пишеш тук. Според мен трябва да защитаваш (подчинените си) на първо място преди другите.
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Мар 2008, 2:39

LeX написа:Лично моето мнение е, че щом една тема е заключена явно модераторския екип е преценил че тя трябва да бъде заключена и не виждам смисъл да се обяснява защо.

Не е точно така така, защото снимките в темата отговарят на техническите изисквания, следователно трябва да му обясните къде бърка според вас. Нали идеята е да разбере какво се иска за да му оцелеят снимките ;) Вземете го окуражете малко...

LeX написа:Асене ти сериозно ли го написа това? Снимките са свеж полъх на обичайното съдържание? За другите който са пуснали теми не мога да говоря но аз лично се почувствах обиден от този ти израз.

Е защо пък обиден? Изразявам лично мнение. На мен последните снимки ми харесват. Въпрос на вкус. Аз и в най-умрялата снимка ще намеря какво да харесам. ;)

LeX написа:Аз лично за моята тема бях направил малко над 330!!! снимки, от който пуснах около 30 и не бях сигурен дали те са най-доброто от това което съм направил.

Пуснал си 30, които си преценил, че са най-хубавите. А каква е гаранцията, че на останалите посетители ще им харесат?
Цялата работа с преценката е твърде абстрактно нещо, според мен. Всичко зависи от това как ще подредиш визуалните приоритети. Аз ако ти покажа за какви снимки съм давал луди пари, сигурно ще ме вземеш за луд ;)

LeX написа:И все пак мисля че щом двамата с грешката сме избрани за модератори на този под-форум ни е гласувано някакво доверие и моето мнение е че дори и да не смяташ действията ни за правилни в случея по-добре да поговориш с нас лично а не да го пишеш тук. Според мен трябва да защитаваш (подчинените си) на първо място преди другите.

Именно защото ви е гласувано доверие, не съм се намесвал и темата му не е отключена. Защитих действията ви, но това не означава, че съм съгласен с тях.
Поговорих с Грешката преди да пусна постинга си. Изложих това, което той ми каза, написах и собственото си мнение.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 05 Мар 2008, 2:59

Изяснихме се вече на друго място 8)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 05 Мар 2008, 9:47

Хайде госпожици :) Стига сте си плямпали тук, ще дойде ЕКО и няма да има какво да си кажете... :) Пък ако ви не е срам може и там да се щипкате по дупенцата... :winky:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 05 Мар 2008, 17:32

Ivan Petrov написа:... Работата на модераторите е да следят за спам и да трият темите които отговарят на критерийте, моите определено отговаряха...

Аз по принцип работя на друго място, друго нещо... и ми заплащат по друг начин. :roll:
Засега от модериране 1 стотинка не съм видял, както и всеки мод и админ от този форум... Шефове тук нямам... във всеки един момент, в който сметнат, че няма да съм полезен ще ме махнат... просто няма да съм мод. :idea:
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 05 Мар 2008, 17:41

Според мен трябва да защитаваш (подчинените си) на първо място преди другите.

Лекса друго е написал ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Мар 2008, 19:08

Гледам това, което сте написали по-горе и се сетих как едно време когато питах един бояджия, който оправяше нещо в нас, дали ако си боядисам стаята черно/червено ще е красива. Той ме погледна и ми каза, че красотата зависи от човека - в факултета колкото е по-шарено, толкова е по-красиво, докато при други ако има повече от 2 цвята го смята за кич и грозно.

Аз не харесвам снимките, за които става въпрос, но всеки има право на вкус. Може би точно този ефект е бил търсен, може би е искал да е мрачна, с боклуци, наръфани кроасани и използвани презервативи. Може би не всички снимки трябва да се опитват да са в слънчеви дни в идеално изчиестената улица с перфекното отражение в огледалата...

А и в този раздел има правила, които прочетох и не видях да са нарушени. Не искам да се бъркам в работата на управата, нито да се карам с някой, нито влагам лично отношение, но там не е написано нищо което да гласи, че трябва да се слагат само снимки, които да подтикват към позитивно мислене... Е може и да го е имало преди 1989год., но вече е избеляло.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 05 Мар 2008, 19:17

Да, но ако не са добре съчетани с обстановката, снимките просто не са арт. Тия боклуци съвсем случайно са попаднали там... Според мен даже са нежелани, но просто е нямало как да се отстранят... Правила не са нарушени никакви, казах го и по-рано (някъде го казах, ама помня ли къде - тук битката се води на 4 фронта...), даже го натъртих. Броя на снимките е точен, резолюцията, спазени са и изискванията за уточняване на снимачната техника и мястото на снимане. Просто получилото се като суров материал не е достатъчно качествено за да просъществува, това не са 1 или 2 отделни мнения. Днес контактувах с доста хора от форума, които мислят еднакво с мен, Лекс, теб, Калояне... Ще се повторя може би, но щ го кажа... в Извън темата имаш една тема 30++ страници, носеща заглевие "Добре получили се снимки на БМВ". Няколко (не всички) снимки от въпросната сесия са за онази тема, но не и за този раздел!
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 05 Мар 2008, 19:26

А аз днес говорих с хора от форума на които им харесват снимките ;) Говорих и с един професионален фотограф който също ги хареса
Изображение

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума