Относно темите в продава...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

Относно темите в продава...

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Дек 2007, 1:53

Тъй като ми бяха заключени темите в продава за ксенон се обръщам към всички участници тук. Нормално ли е различните хора да се третират по различен начин. За някои хора не важат правилата така както важат за други.

Първата ми обява бе комерсиална-СПОР НЯМА!
Втората не беше - ФАКТ!!!

Отново е изтрита. Обърнах се към колегата Еррор и той ми отговаря, че ако пусна 10 различни теми, в които продавам 10 различни вида от една и съща стока в случая ксенон той ще изтрие темите ми защото щял да се дразни, че всички теми в продава са мои.

Омбреееееееее.... Чакай малко. Ако искам и 32 теми ще пусна като продавам нещо. Като те дразни си затваряш очите и си траеш, а не се правиш на шеф.

Трябвало да дам 10лв. за да пускам обяви в продава. Седи мирен. Като почнеш да ми даваш ти пари може и да дам 10лв. за обява на която имам право и без да плащам!!!

Та искам да ви попитам. Какъв е проблема ако пусна следните теми.

1. Ксенон Н7 6000к

2. Ксенон Н7 8000к

3. Ксенон Н1 6000к

4. Ксенон Н1 8000к

На кое изискване не отговарям?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Относно темите в продава...

Мнение от err0r » 06 Дек 2007, 2:00

WilliamsF1Team написа:...

Я си мери приказките, зюмбюл!

Всички си знаят правилата, но никой не си знае задълженията.
Ще трия, много ясно. Питай потребителя KIM какво беше направил, каква забележка му написах на Л.С. и той какво отговори. Ще напиша, да не се хабиш... обясних му най-културно, както и на теб, че не е редно да пуска 8 теми за "продавам за е30", при положение, че може да изброи всичко в една тема. Човека се разбра от дума, поздравихме се и живота продължи.

Я питай Кьоравия модератор от Продава какво направи с всичките Платени обяви преди месец. Айде, пак ще те улесня... затри ги, за да е сигурен, че няма ала-бала. Всяка една от Платените обяви в Продава в момента е напълно изрядна!

Както вече казах, не говори нещо, в което не си сигурен! И смени тона!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Дек 2007, 2:02

И все пак не разбрах какъв е проблема да пусна отделни теми за различни тип стока който предлагам...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 06 Дек 2007, 2:09

Комерсиалното в 10-те теми, в които го разбиваш... пак си е комерсиално... :)
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 06 Дек 2007, 3:35

Абе гледайте сега... хитреене на дребно не се толерира ;)
Кат има нещо в разрез с правилата макар и косвено изчезва, ако има некой недоволен да подава възражения на оня...арменския поп :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 06 Дек 2007, 3:53

Не че заемам страна, но когато колетага bmwfena имаше тема за гуми всякакви цолажи от по 15-20 страници, не бе сметната за комерсиална, а си се виждаше с просто око, че човека има много гуми, не 2бр. ;) Двойните стандарти даже и по курортите отпаднаха :mhihi: ;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 06 Дек 2007, 9:36

Добре де, а после какво стана с темите на бмвфена. Питах го веднъж дали да си плати или да ги махаме... направи се ударен, питах го втори път и започна като Уйлямсчето да недоволства, храни и използва кви ли не прилагателни...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Дек 2007, 19:05

Добре и аз така и не намерих отговор на въпроса: "Има ли проблем да пусна 6 теми за 6 различни вида ксенон?"

Кое правило нарушавам тогава?

Кажете ми и ще спра да упорствам. Пускам си за всеки различен тип ксенон различна тема и готово.

И не ми говори кой как говори, защото някак си не ми се връзва ти да ми викаш зюмбюл...

Дай ми адекватен отговор и ми покажи правилото което ще наруша при евентуално пускане на 6 различни теми...

Благодаря...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 06 Дек 2007, 21:32

WilliamsF1Team написа:И не ми говори кой как говори, защото някак си не ми се връзва ти да ми викаш зюмбюл...

Малко цитати от вчера...:
WilliamsF1Team написа:Омбреееееееее... Като те дразни си затваряш очите и си траеш, а не се правиш на шеф... Седи мирен. Като почнеш да ми даваш ти пари може и да дам 10лв. за обява на която имам право и без да плащам!!!

Ако зависи от мен, всяка твоя обява на тая тема ще е закючена или изтрита без да ти давам никакви обяснения!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Дек 2007, 2:01

Кажи ми кое правило нарушавам, това ми кажи, не ми казвай ако зависи от тебе какво ще стане...

ИСКАМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА КОЕ ПРАВИЛО НАРУШАВАМ ПО ТОЗИ НАЧИН????

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2007, 2:12

ама виде сериозно ли .. :mhihi:

аз поне 10 пъти прочетох, че проблема е "КОМЕРСИАЛНА ОБЯВА"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 07 Дек 2007, 9:15

WilliamsF1Team написа:Кажи ми кое правило нарушавам, това ми кажи, не ми казвай ако зависи от тебе какво ще стане...

Б.х. дето се вика. Нарушаваш Неписаните етични закони с наглостта си!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Дек 2007, 10:00

то куцо и кьораво,почна ксенони да продава :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Re: Относно темите в продава...

Мнение от tsb_bg » 08 Дек 2007, 0:08

WilliamsF1Team написа:... Та искам да ви попитам. Какъв е проблема ако пусна следните теми.

1. Ксенон Н7 6000к

2. Ксенон Н7 8000к

3. Ксенон Н1 6000к

4. Ксенон Н1 8000к

На кое изискване не отговарям?

Колега не взимам страна по конкретния спор, но скоро ми се мярна една тема за предлагане на тениски и якета

Ами ако и там за всеки цвят и номер номер тениска/яке имаше отделна тема :?:

Друг е въпроса ако в определени случай това се търпи или толерира

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Дек 2007, 2:28

err0r написа:
WilliamsF1Team написа:Кажи ми кое правило нарушавам, това ми кажи, не ми казвай ако зависи от тебе какво ще стане...

Б.х. дето се вика. Нарушаваш Неписаните етични закони с наглостта си!

И кой си ти, че да определяш дали аз нарушавам някакви неписани етични закони? Ти си просто един администратор. Ти заключваш темите, когато не отговарят на дадено изискване. Когато отговарят не го правиш. Как ще ми кажеш, че ако пусна 7 различни теми нарушавам етични закони. Ами айде кажи къде да се срещнем да ти дам 10лв. и да си стои темата горе-важна. Така няма да нарушавам нищо. Май само когато имате интерес и продаваната стока ви интригува по някакъв начин, тогава не заключвате темите. И ми кажи ако ти трябваше ксенон дали щеше да ми заключиш темата, а?

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума