Изчезващи теми...
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Изчезващи теми...
Мога ли да попитам що разни теми в "Продава" изчезват ненадейно? Като преди малко темата на "pancio" за 318iS, дето се оказа пълен т@ш@к??? Трябва ли по подобен начин да се прикриват разните тарикати??
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Изчезва офтопика и коментарите, които са напълно излишни. Ако някой има интерес ще отиди, ще я види въпросната кола. Аз онзи ден го направих, например.

- Mollov
- Мародератор
-
Темата я няма вече.... не са изтрити просто offtopic постове, ами изведнъж цялата тема "залитна"... и то точно след като написах за кво иде реч с тая кола и "новата й" цена от (уж) 2000лв.... т'ва да напишеш, че продавача се еб@ва с цената и да е офтопик.... здраве му кажи.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Не можеш да си сигурен, че продавача няма да я даде на обявената цена. А за какво иде реч ще прецени евентуалния купувач. Не разбирам защо трябва да си адвокат на някого?
Темата е тук, просто форума се побърква чат-пат и темите пропадат, след което самички се връщат...
Темата е тук, просто форума се побърква чат-пат и темите пропадат, след което самички се връщат...

- Mollov
- Мародератор
-
err0r написа:Не можеш да си сигурен, че продавача няма да я даде на обявената цена. А за какво иде реч ще прецени евентуалния купувач. Не разбирам защо трябва да си адвокат на някого?
Значи според теб като се обадя и ми каже "брей, трябва да пусна цена от 1000лв, че да ми строшите телефона от звънене" и да ми обяви последна цена от 4600лв. не ме прави сигурен в това, че е дребен тарикат, така ли??? И като написах в темата, че цената от 2000лв, която е обявил не е реална - това е offtopic, така ли?
Ясно... вземах си бележка.
P.S. Прав си, темата не е изтрита.... ма сега ако отново си напиша поста, че тоя лъже като циганин само и само да му се обадиш отново ли ще го изтриеш??
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Явно не съм те разбрал. Извини ме за което. Просто напиши, че си се чул с продавача и не е така, както го пише. Реших, че си един от многото (съгласи се с мен) постващи коментари, тип налучкване и бла-бла. Не, няма да го изтрия, след като е така. Аз като ходих да я гледам каза, че на цената от 4600 има коментар, което си е супер нормално изказване.

- Mollov
- Мародератор
-
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума