Катастрофите в "Извън Темата"
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
Катастрофите в "Извън Темата"
Към модераторите--защо не направите подтема за катастрофите, подобна на "Бисери от форума", например? През няколко дни се появява нова тема за катастрофа с БМВ.
Подобно беше и с баловете--в един момент половината теми на първа страница бяха за балове
Подобно беше и с баловете--в един момент половината теми на първа страница бяха за балове

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
err0r написа:Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!
да нека да са отделни само че да са важни

ще стане яко за неколко месеца колко ли ще се навъдят

може да си заформим некое облогче колко безсмъртни с бмвта ще има

err0r написа:Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!
Ми не, немисля. Ти не мислиш ли, че е доста глупаво да се надяваш, че чрез снимки на катастрофи в интернет форум ще се промени нещо по пътищата? Освен това тези снимки/статии са винаги препечатани от медии с по-голяма аудитория от форума

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bam-bam написа:да нека да са отделни само че да са важни
ще стане яко за неколко месеца колко ли ще се навъдят![]()
може да си заформим некое облогче колко безсмъртни с бмвта ще има
След няколко месеца сигурно цялата първа страница ще е само от важни теми по въпраса- за съжаление

Относно облогчето:Залагам една бира, че до края на месеца ще има поне един, дано не са повече... Но ще съм най-доволен ако загубя и няма жертви. Ама къде тоя късмет

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На мен от доста време ми се върти из главата някаква такава тема, която може да ни накара поне за момент да се замислим. Истина е, че вестниците и интернет са пълни със смазани коли и няма смисъл да ги постваме отново тук. Обаче какво ще кажете ако има една тема в извън темата в която да се публикуват произшествията на хора от форума. Ще има снимки на пострадалите коли и ако автора пожелае може и да даде някакво обяснение как се е стигнало до там. По този начин ще се види, че това се е случило на един от нас и никой не е застрахован.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
X-citer написа:На мен от доста време ми се върти из главата някаква такава тема, която може да ни накара поне за момент да се замислим. Истина е, че вестниците и интернет са пълни със смазани коли и няма смисъл да ги постваме отново тук. Обаче какво ще кажете ако има една тема в извън темата в която да се публикуват произшествията на хора от форума. Ще има снимки на пострадалите коли и ако автора пожелае може и да даде някакво обяснение как се е стигнало до там. По този начин ще се види, че това се е случило на един от нас и никой не е застрахован.

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума