Катастрофите в "Извън Темата"

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар

Катастрофите в "Извън Темата"

Мнение от ivan1979g » 06 Юни 2007, 20:05

Към модераторите--защо не направите подтема за катастрофите, подобна на "Бисери от форума", например? През няколко дни се появява нова тема за катастрофа с БМВ.
Подобно беше и с баловете--в един момент половината теми на първа страница бяха за балове :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Юни 2007, 20:59

Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Юни 2007, 21:03

err0r написа:Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!

да нека да са отделни само че да са важни :)
ще стане яко за неколко месеца колко ли ще се навъдят :mhihi:
може да си заформим некое облогче колко безсмъртни с бмвта ще има :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 06 Юни 2007, 21:44

err0r написа:Това е малко глупаво изказване, не мислиш ли? Трябва всяка тема да си е отделно, да ни се набива в очите, барем се поосъзнаем малко!!!

Ми не, немисля. Ти не мислиш ли, че е доста глупаво да се надяваш, че чрез снимки на катастрофи в интернет форум ще се промени нещо по пътищата? Освен това тези снимки/статии са винаги препечатани от медии с по-голяма аудитория от форума :arrow: ако са имали някаква превантивна роля, вече са я изиграли.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Юни 2007, 21:50

bam-bam написа:да нека да са отделни само че да са важни :)
ще стане яко за неколко месеца колко ли ще се навъдят :mhihi:
може да си заформим некое облогче колко безсмъртни с бмвта ще има :lol:

След няколко месеца сигурно цялата първа страница ще е само от важни теми по въпраса- за съжаление :( :( :( Наистина не е лошо да се слагат за известно време като важни- поне ще се набиват на очи, но не трябва да са такива за постоянно...

Относно облогчето:Залагам една бира, че до края на месеца ще има поне един, дано не са повече... Но ще съм най-доволен ако загубя и няма жертви. Ама къде тоя късмет :evil:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Юни 2007, 1:05

На мен от доста време ми се върти из главата някаква такава тема, която може да ни накара поне за момент да се замислим. Истина е, че вестниците и интернет са пълни със смазани коли и няма смисъл да ги постваме отново тук. Обаче какво ще кажете ако има една тема в извън темата в която да се публикуват произшествията на хора от форума. Ще има снимки на пострадалите коли и ако автора пожелае може и да даде някакво обяснение как се е стигнало до там. По този начин ще се види, че това се е случило на един от нас и никой не е застрахован.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Юни 2007, 1:32

X-citer написа:На мен от доста време ми се върти из главата някаква такава тема, която може да ни накара поне за момент да се замислим. Истина е, че вестниците и интернет са пълни със смазани коли и няма смисъл да ги постваме отново тук. Обаче какво ще кажете ако има една тема в извън темата в която да се публикуват произшествията на хора от форума. Ще има снимки на пострадалите коли и ако автора пожелае може и да даде някакво обяснение как се е стигнало до там. По този начин ще се види, че това се е случило на един от нас и никой не е застрахован.

:yes:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума