Въпрос към съпорта...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Май 2007, 10:09

bmwdriver написа:Така е.Членовете на клуба имат право на 2 безплатни комерсиални обяви(ако не се лъжа) на година за по месец.
Ако се питате защо-ми най-малкото,защото от членския внос се плаща за поддръжката на този форум.

Честно казано не ме интересува дали сони ще си сложи комерсиална обява,темата изобщо не беше нападка срещу него,просто исках да чуя истината,която в 45 мнения не видях,но както и да е.
Това,което си написал Ицо,защо не е регламентирано никъде и го изтрупоса ей така,не че променя нещо,но просто правилата са си правила и важат с пълна сила за всички,а не са опоменати някъде...ти дори не си сигурен за колко обяви става въпрос...
bmwdriver написа:(ако не се лъжа)
...е няма какво повече да си говорим,аз в тази тема повече няма да пиша ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Май 2007, 11:53

:winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 20 Май 2007, 22:25

///MapTo написа:...

Ако обичаш,спри да ме цитираш и да се хващаш за всяка моя дума.
Много добре знаем защо пусна тази тема.Доста прозрачно е,колкото и
да се опитваш да изкараш,че защитаваш общите интереси на потребителите.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар

Мнение от ///MapTo » 20 Май 2007, 22:37

bmwdriver написа:...

Ми в интерес на истината беше ми през к*ра,свършен факт беше работата с Сони...пуснах темата точно защото се издразних на поредната глупост,която се случва тук,не съм и единствения който се дразни,просто аз поведох крак,защото въпросната вечер когато я пуснах говорих с WilliamsF1Team и той каза че също е мислил да пуска подобна тема...както и да е,това едно настрана...Ако ми пукаше до толкова за едните 300лв с които ме вътри Станислав,и бях до толкова дребнав колкото е той,да се правя на интересен "върна ми тръбата,но не ми върна килима и ремъците" ако бях до толкова елементарен и повърхностен,мислиш ли че нямаше да ти кажа дай 30лв за двата пепелника миналото лято...вие си гледаите вашата гледна точка,аз ще си гледам моята :!: Казах си защо съм пуснал темата,друг беше въпроса,че бях провокиран да изпиша тези постове..Повече от пределно ясно ми е,че срещу 10-20-50 човека да застана,няма да ги убедя,че съм прав,но за мен си знам че е така,следващия път като ми трябва подкрепа ще знам от кого мога да я търся,не съм упрял до гърба на Сони,нито до вашите богопомазвания да ми държите отключени темите в знак на благодарност за нещо си...примери бол,смисъл да ги давам-никакъв...заключваите темата и всичко по старому,било е,такова е,така ще бъде....
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwdriver » 20 Май 2007, 23:09

Ясен си ми.Другата седмица ще ти дам парите и пито-платено ;)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар

Мнение от ///MapTo » 20 Май 2007, 23:17

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пак почнахме да въртим както ни изнася...казах го,ако бях дребнав или съм искал,щял съм да си кажа...още тогава ти казах "не ми трябват,затова ти ги давам без пари" няма да се отметна от думата си,с 30лв нито колата ще си нахраня,нито ще отида да вечерям в ресторант...въпроса беше принципен,но ти пак го разбра както ти е удобно на теб.Пари за това няма да взема,пак ти го казвам!като кажа нещо не се отмятам от думата си :idea:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwdriver » 20 Май 2007, 23:29

Тогава защо го спомена???
Искаш в прав текст - ще ти го кажа в прав текст.Тук има администратори.
Те решават кой да е модератор.Модератора модерира според вижданията си.Така е видял,така е решил.Това е.
Форума е на клуба.Членовете решават кои да са администраторите.Затворен кръг.
Това обаче не означава,че модератор може да е само член клуба.
Доволен ли си?
Последна промяна bmwdriver на 20 Май 2007, 23:33, променена общо 1 път
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Аватар

Мнение от ///MapTo » 20 Май 2007, 23:32

:yes: :clap:
Айде сега затваряй темата,няма какво повече да се каже по въпроса;) кой крив,кой прав,ще се оправим някакси.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwdriver » 20 Май 2007, 23:33

Нямам права,иначе отдавна да е забравена тази тема :roll:
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Май 2007, 3:21

На бам-бам, последно предупреждение, защото се меси там, където не му е работа. Затварям темата и си оставям телефона. Засегнатият човек да ми пише Л.С. или да ми се обади, оставям си телефона. Ще говорим за моя сметка :idea: 0888 46 74 67 :arrow: Иво. Даже може и да се видим, тези дни ще се въртя доста из София, и вместо тук да си пишем 45 страници глупости можем да си поговорим на живо или по телефон. Тук винаги сме обръщали внимание на хората, които се чувстват засегнати по някакъв начин. И ще продължим да го правим докато имаме физическата и психическата възможност... Дерзайте. Ако човек иска гласа му да се чуе, той ще се чуе ;) Обещавам, след като проведем разговора с човека, който се оплаква да отключа темата и той да изкаже мнение, но дотук виждам само офф-топик и никакъв смисъл или идея :?: Точка.
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума