Молба към Администратора
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
Молба към Администратора
Опитах се да се свържа с администратора по e-mail,но не получих отговор и реших да опитам по този начин.
Молба
До:
Администратора
на bmwpower-bg.net
Здравейте Уважаем администратор!Аз потребителя на вашия форум "M6" бях справедливо изгонен от вашия прекрасен форум заради моя грешка за която искренно се разкайвам.Моля да ми дадете шанс отново да посещавам вашия форум,който ми носи безкрайно ценна информация и не мога да живея без него!Обещавам повече да не се проявявам с лоши дела,а вместо това да допринеса за развитието на форума!Искренно се надявам отново да ми разрешиде да посещавам вашия форум!!!
С Уважение:
Потребител "M6"
IP: 84.238.170.132
Молба
До:
Администратора
на bmwpower-bg.net
Здравейте Уважаем администратор!Аз потребителя на вашия форум "M6" бях справедливо изгонен от вашия прекрасен форум заради моя грешка за която искренно се разкайвам.Моля да ми дадете шанс отново да посещавам вашия форум,който ми носи безкрайно ценна информация и не мога да живея без него!Обещавам повече да не се проявявам с лоши дела,а вместо това да допринеса за развитието на форума!Искренно се надявам отново да ми разрешиде да посещавам вашия форум!!!
С Уважение:
Потребител "M6"
IP: 84.238.170.132
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако почерпиш нещо ще те уредя пак да пишеш
Само че черпенето да не е семки и бонбонки. Или бутилчица дето не се търкаля, или нещо сухо(кешовица)
Помисли си и ако решиш, че много ти се пише в този форум знаеш каква е процедурата 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-

Не знам на кой свят съм...

Уважаеми "М6" и на мен много ми липсват постовете и коментарите ти, беше ми много трудно да се преборя със загубата, но тайно се надявах да не се появяваш, защото после болката ще е между 5 и 10 пъти по голяма...

Наистина и аз моля администраторите да махнат временния ти бан, като го заменят с доживотен...
То не бяха техники на спиране, не бяха съединители, не бяха теми за 1/2 серии на БМВ, в които не пишеше нищо повече от двигателите с които се предлагаха и кой е правил дизайна им, а това като цяло е лесно достъпна информация за всички. Все пак ти благодаря за всеки един твой пост, ти беше полезен на форума, но...живота понякога е несправедлив.

Ще ни липсваш...

Искренно се разкайвам за тези постове и много бих искал да ми махнете бана
Много ви моля
Обещавам,че повече няма да пускам такива постове!Дори съм съгласен изобщо да не поствам......искам единственно да разглеждам форума,който толкова много ми липсва
Моля ви да ми дадете един последен шанс.
Благодаря предварително

Благодаря предварително

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Helpme написа:Моля ви да ми дадете един последен шанс.
Благодаря предварително
Нали ти написах какво трябва да направиш

Аз "Благодаря" не пия

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
М6, да ти кажа хич не ми липсваш лично на мен 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аз мисля, че това което направи за да те изгонят ( мисля, че беше да пратиш смс с нещо си някаде си за да помогнем на болно дете а всъщност това беше за плащане регистрация в дата.бг) поправи ме ако греша, не заслужава никаква прошка
Такъв е живота цакаш ли - рано или късно и теб ще те цакат

exvitermini написа:Аз мисля, че това което направи за да те изгонят ( мисля, че беше да пратиш смс с нещо си някаде си за да помогнем на болно дете а всъщност това беше за плащане регистрация в дата.бг) поправи ме ако греша, не заслужава никаква прошка
Тази е случката..
what a helluva ride
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
като вадиш за хамбургер 2 кинта не го мислиш,ама за дата.бг я да видим балъците дали ще клъвнат...
пс- бан за неопределен период от време...

пс- бан за неопределен период от време...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- X-citer
-
exvitermini написа:( мисля, че беше да пратиш смс с нещо си някаде си за да помогнем на болно дете а всъщност това беше за плащане регистрация в дата.бг)
Ако това което написа колегата е истина от днес горещо ще се моля някой ден да те срещна за да мога собственоръчно да ти размажа главата от асфалта и после да се изпикая върху жалкото ти телце. Пипон нещастен, някой болен човек наистина може да има нужда в такъв момент от парична помощ, обаче ти ще се правиш на тарикат и ще го ползваш за собствени облаги. Ти си жалко мекотело без ценности и наистина много ще се радвам да те срещна на живо!

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
X-citer написа:exvitermini написа:( мисля, че беше да пратиш смс с нещо си някаде си за да помогнем на болно дете а всъщност това беше за плащане регистрация в дата.бг)
Ако това което написа колегата е истина от днес горещо ще се моля някой ден да те срещна за да мога собственоръчно да ти размажа главата от асфалта и после да се изпикая върху жалкото ти телце. Пипон нещастен, някой болен човек наистина може да има нужда в такъв момент от парична помощ, обаче ти ще се правиш на тарикат и ще го ползваш за собствени облаги. Ти си жалко мекотело без ценности и наистина много ще се радвам да те срещна на живо!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=#436592
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Абе ти си много жалък нещастник бе... Как имаш очи да влезнеш пак тук...
Насран боклук такъв, ти си най-големия пумияр бе...

Насран боклук такъв, ти си най-големия пумияр бе...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Получаваш втория си шанс, аз лично те баннах онзи път. Надявам се, че ще го оцениш и също така тайно вярвам, че си го направил от глупост, а не от подлост. Успех и внимателно занапред.

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума