Новите правила в "Страхотни"..

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Новите правила в "Страхотни"..

Мнение от SKISA » 31 Дек 2009, 17:29

ще си направя труда за да напиша две теми-едната тъпа ,но със споменаване на коли,втората ...то мисля ,че не е нужно -ма някаква ,която да не е свързана с автомобили ,но формално да отговаря на новите правила...! и ще очаквам реакцията на колежката по така зададения казус....
не разбирате ли ,че е важно темата да е хубава и да е интересна на повече хора ,а не тва дали има вътре споменат шенкел или ванос...или остър ляв завой или педал.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 01 Яну 2010, 14:23

SKISA написа:ще си направя труда за да напиша две теми-едната тъпа ,но със споменаване на коли,втората ...то мисля ,че не е нужно -ма някаква ,която да не е свързана с автомобили ,но формално да отговаря на новите правила...! и ще очаквам реакцията на колежката по така зададения казус....
не разбирате ли ,че е важно темата да е хубава и да е интересна на повече хора ,а не тва дали има вътре споменат шенкел или ванос...или остър ляв завой или педал.

И защо ще си правиш всичкия този труд? Не си заслужава... просто трябва да се кланяме на правилата и да нямаме право на никакво мнение... спрях да пиша в този подфорум,че даже и да го чета,защото съм длъжен да бъда като кон с капаци и да гледам само в една и съща посока ( автомобилна тематика)...

Ами драги ми модератори,администратори,рецепционисти и т.н,че незнам всички титли в йерархията... В този форум сме събрани хора с различни интереси и неможе да си говорим само за бмв-та.То ако ще е така махненете направо подфорума или го слейте с тунинг-а,стреетрейсърс и майсторското шофиране и така ще пишем теми от рода:

Излязох пред блока и запалих 36-цата... нещо излопа ама дали ще е ваноса? Както и да е излязох на магистралата и вместо да настъпя един голф3 взех,че го прескочих отдясно обаче задницата се разклати и аха да се завъртя.Борих се с волана и скоростите ама неуспях и се буфнах в мантинелата... предложете ми предна броня от стъклопласт за е36,че моята и без тва не ма кефеше...

п.п Мога да напълня целия форум с такива страхотни историй докато не ви стане монотонно да ги четете и или ме изгоните или си промените отношението към потребителите...

п.п2 Честита нова година...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Яну 2010, 10:39

По същата логика, разделът "Музикални предппочитания" отдавна не трябва да го има :roll: , а да не говориме за "Извън темата" :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Яну 2010, 21:55

vld написа:Аз подкрепям на 100% форума да е с автомобилна тематика, истории за пътувания , състезания по магистралите, гонитби при катеренето на някой проход и все такива интересни неща ;)

Бате, в голяма грешка си. Сега ще ти дам един пример - миналата година едно изпражнение (лайно, казано просто) щеше да сгази жена ми и бебето на пешеходна пътека, по времето когато аз бях в Русия. Като разбрах за тази "Страхотна история" реших да я споделя тук. Във форума. Защото знам, че тук са много от приятелите ми които са готови да помогнат и защото тази простотия ще бъде видяна от повече хора и да се има в предвид. Е, съгласно правилата на Елианка и твоите разбирания това си е автомобилна тематика - автомобил, пешеходна пътека, има драма, има екшън и т.н. Мога да ви удавя в аргументи против тези интересни нови правилца, но се боя, че няма да бъда разбран, не заради друго, а защото е в природата на българина, особено на по-такава позиция, е да не се съобразява с мнението на другите, щото видиш ли той е по-голямата батка от другите. Коне с капаци, така им викат старите хора. Това не важи само за форума. Говоря по принцип.

Когато ме приеха за член на БМВ Клуб България през 2003г. бяхме 15 човека и 2000 потребители. Петнайсет келеша, бате. Никой и не предполагаше, че това ще се разрасне до такава степен. Просто едни ентусиасти. Имахме респект един към друг, нямаше грубости и заплахи. Имаше само едно - любимата марка. Помниш ли Ати? Чел ли си неговите истории? Не всички от тях бяха на тема автомобили, но всички четяхме и го поздравявахме. Знаеш ли защо вече не пише тук? Знаеш ли? Сега нещата така се изродиха, че ми иде да повърна върху компютъра и да плюя на цялата тази позьорщина и помия, пълна с пъпчиви пубери, смъркачи и комплексари.
Ако СКИСА или split-fire решат да споделят някоя интересна история, може би ще бъде заключена защото някой не е пуснал на някого и е останал незадоволен (образно казано) и е решил, че трябва да си го изкара на някой и хоп, ново правило - СКИСА повече няма право да пише тук, щото... ами щото така.
А, защо не се въведе правило - всяка "Страхотна история" да бъде написана:

1. На книжовен български език
2. Да бъде спазвана граматиката и строежа на изречението.
3. Да има ясно Въведение, Основен момент,Развръзка, Заключение и Извод
5. Да не се богохулства и да не се споменава името Господне без повод.
6. Т. 5 се отнася и за другите религии.
7. Да не се намесва и споменава религиозната принадлежност на героите, героините, юнаците, змейовете и другите характери от разказа.
8. Да не се споменава половата ориентация на горе споменатите.
9. Да не се споменава политическата принадлежност на горе споменатите.

Само предлагам, де. Ооо, велики модератори :bowdown:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 02 Яну 2010, 23:33

Е то остана и да изтрият темите на Ати.. определено не ми харесват новите правила там, но явно не са чели "Приказка за стълбата" , не си спомнят, че са били при нас... простосмъртните потребители

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 03 Яну 2010, 0:22

Много простотия се изля тука, много нещо. SKISA не мога да разбера кво ревеш като ощипана мадама, като много добре ти е ясно, че тези правила нито се измислят от един модератор, нито се одобряват само от него. Нито ми се четат романтични бози, нито кой кво го сърби. И хич, не ми казвайте да не чета, щото аз това правя, но все пак целта на този форум е да се чете от колкото си може повече хора, а не от 20-30 пубера почитатели на творчеството на някои. Интернет пространството е пълно с форуми с всякаква тематика, все някъде ще оценят творчеството ви подобаващо.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Яну 2010, 0:38

Evo 99 написа:Много простотия се изля тука, много нещо. SKISA не мога да разбера кво ревеш като ощипана мадама, като много добре ти е ясно, че тези правила нито се измислят от един модератор, нито се одобряват само от него. Нито ми се четат романтични бози, нито кой кво го сърби. И хич, не ми казвайте да не чета, щото аз това правя, но все пак целта на този форум е да се чете от колкото си може повече хора, а не от 20-30 пубера почитатели на творчеството на някои. Интернет пространството е пълно с форуми с всякаква тематика, все някъде ще оценят творчеството ви подобаващо.

А ти кой си и какъв си?!

Ати е мъртъв от поне 3 години - дай да сереме върху всичко и точка! Да живее национализацията, милиционерщината и комунистическата партия! Така и иначе живееме(те) в кенеф - поне да направивиме г-ца(жа) диария главно действащо лице!

Повръща ми се от това място! Жалко за времето, което загубих тук!

П.П. Колежке, как е мензиса - намалява ли течението?! :puke:

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 03 Яну 2010, 0:51

viper написа:А ти кой си и какъв си?!

Ати е мъртъв от поне 3 години - дай да сереме върху всичко и точка! Да живее национализацията, милиционерщината и комунистическата партия! Така и иначе живееме(те) в кенеф - поне да направивиме г-ца(жа) диария главно действащо лице!

Който си искам!
Не е нужно да имам хиляди на брои мнения за да мога да изказвам мнение. Това, че не пиша не значи, че не чета и не знам за кво иде реч. И кво Ати, когато той ги пишеше, си бяха само те, а не както сега през тема, едно от друго по-пленителни. Иди да ти сменят хапчетата, че тия не ти действат добре или удари една ръчна, че като гледам бая си понатрупал.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Яну 2010, 1:11

Evo 99 написа:
viper написа:А ти кой си и какъв си?!

Който си искам!
Не е нужно да имам хиляди на брои мнения за да мога да изказвам мнение. Това, че не пиша не значи, че не чета и не знам за кво иде реч. И кво Ати, когато той ги пишеше, си бяха само те, а не както сега през тема, едно от друго по-пленителни. Иди да ти сменят хапчетата, че тия не ти действат добре или удари една ръчна, че като гледам бая си понатрупал.

Жалим те, душо... колежката също! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Яну 2010, 12:44

То станало страшно ве :shock:
Я и аз да си кажа мнението,то е Помна на Ати постовете и разказите,не във всичките му теми ставаше дума за БМВ-та но това нямаше значение,темите на Боби,фрее спирит и други също ги чета с интерес и не само аз,означава ли,че като няма БМВ-та и трябва да се трият,ми не мисля така.А малоумните темички на превъзбудили се потребители на който в "разказа" всяка втора дума е "бега4ка" "BMV" означава ли че темата им е интересна,явно тя ще остане а свестните интересни теми ще се трият :shock:
Ако АТИ пак почне да пише и постне тема без БМВ-та ще му я изтриете ли ??

Лично мение.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2010, 2:01

форума се променя. идват нови хора с нови виждания, старите се променят, други си отиват.

правилата в "страхотни истории" (а и не само там) се променят в не популистка посока (демек трупане на юзъри) а в тематична посока (автомобилна). администраторите и модераторите решават накъде да върви сайта и... това е текущата посока. ние сме автомобилен форум.

всички правила които са написани във всеки подфорум са "прекарани" през други хора и е постигнато съгласие. модераторите действат с оглед на "визията" на която са се съгласили хората които водят форума.

"извън темата" си остава "за всичко останало".

мисля, че това което написах по-горе не е нищо ново за никого. аз съм съгласен, че ретроактивно (с задна дата) не бива да се трият теми които не са на автомобилна тематика- и мисля, че тези теми няма да се изтрият така или иначе защото има хубави писания. но занапред писането на не-автомобилни теми извън "извън темата" е решено да не се толерира.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума