Новите правила в "Страхотни"..
Модератор: I.Voykov
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Новите правила в "Страхотни"..
ще си направя труда за да напиша две теми-едната тъпа ,но със споменаване на коли,втората ...то мисля ,че не е нужно -ма някаква ,която да не е свързана с автомобили ,но формално да отговаря на новите правила...! и ще очаквам реакцията на колежката по така зададения казус....
не разбирате ли ,че е важно темата да е хубава и да е интересна на повече хора ,а не тва дали има вътре споменат шенкел или ванос...или остър ляв завой или педал.
не разбирате ли ,че е важно темата да е хубава и да е интересна на повече хора ,а не тва дали има вътре споменат шенкел или ванос...или остър ляв завой или педал.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
SKISA написа:ще си направя труда за да напиша две теми-едната тъпа ,но със споменаване на коли,втората ...то мисля ,че не е нужно -ма някаква ,която да не е свързана с автомобили ,но формално да отговаря на новите правила...! и ще очаквам реакцията на колежката по така зададения казус....
И защо ще си правиш всичкия този труд? Не си заслужава... просто трябва да се кланяме на правилата и да нямаме право на никакво мнение... спрях да пиша в този подфорум,че даже и да го чета,защото съм длъжен да бъда като кон с капаци и да гледам само в една и съща посока ( автомобилна тематика)...
Ами драги ми модератори,администратори,рецепционисти и т.н,че незнам всички титли в йерархията... В този форум сме събрани хора с различни интереси и неможе да си говорим само за бмв-та.То ако ще е така махненете направо подфорума или го слейте с тунинг-а,стреетрейсърс и майсторското шофиране и така ще пишем теми от рода:
Излязох пред блока и запалих 36-цата... нещо излопа ама дали ще е ваноса? Както и да е излязох на магистралата и вместо да настъпя един голф3 взех,че го прескочих отдясно обаче задницата се разклати и аха да се завъртя.Борих се с волана и скоростите ама неуспях и се буфнах в мантинелата... предложете ми предна броня от стъклопласт за е36,че моята и без тва не ма кефеше...
п.п Мога да напълня целия форум с такива страхотни историй докато не ви стане монотонно да ги четете и или ме изгоните или си промените отношението към потребителите...
п.п2 Честита нова година...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
По същата логика, разделът "Музикални предппочитания" отдавна не трябва да го има
, а да не говориме за "Извън темата" 

vld написа:Аз подкрепям на 100% форума да е с автомобилна тематика, истории за пътувания , състезания по магистралите, гонитби при катеренето на някой проход и все такива интересни неща
Бате, в голяма грешка си. Сега ще ти дам един пример - миналата година едно изпражнение (лайно, казано просто) щеше да сгази жена ми и бебето на пешеходна пътека, по времето когато аз бях в Русия. Като разбрах за тази "Страхотна история" реших да я споделя тук. Във форума. Защото знам, че тук са много от приятелите ми които са готови да помогнат и защото тази простотия ще бъде видяна от повече хора и да се има в предвид. Е, съгласно правилата на Елианка и твоите разбирания това си е автомобилна тематика - автомобил, пешеходна пътека, има драма, има екшън и т.н. Мога да ви удавя в аргументи против тези интересни нови правилца, но се боя, че няма да бъда разбран, не заради друго, а защото е в природата на българина, особено на по-такава позиция, е да не се съобразява с мнението на другите, щото видиш ли той е по-голямата батка от другите. Коне с капаци, така им викат старите хора. Това не важи само за форума. Говоря по принцип.
Когато ме приеха за член на БМВ Клуб България през 2003г. бяхме 15 човека и 2000 потребители. Петнайсет келеша, бате. Никой и не предполагаше, че това ще се разрасне до такава степен. Просто едни ентусиасти. Имахме респект един към друг, нямаше грубости и заплахи. Имаше само едно - любимата марка. Помниш ли Ати? Чел ли си неговите истории? Не всички от тях бяха на тема автомобили, но всички четяхме и го поздравявахме. Знаеш ли защо вече не пише тук? Знаеш ли? Сега нещата така се изродиха, че ми иде да повърна върху компютъра и да плюя на цялата тази позьорщина и помия, пълна с пъпчиви пубери, смъркачи и комплексари.
Ако СКИСА или split-fire решат да споделят някоя интересна история, може би ще бъде заключена защото някой не е пуснал на някого и е останал незадоволен (образно казано) и е решил, че трябва да си го изкара на някой и хоп, ново правило - СКИСА повече няма право да пише тук, щото... ами щото така.
А, защо не се въведе правило - всяка "Страхотна история" да бъде написана:
1. На книжовен български език
2. Да бъде спазвана граматиката и строежа на изречението.
3. Да има ясно Въведение, Основен момент,Развръзка, Заключение и Извод
5. Да не се богохулства и да не се споменава името Господне без повод.
6. Т. 5 се отнася и за другите религии.
7. Да не се намесва и споменава религиозната принадлежност на героите, героините, юнаците, змейовете и другите характери от разказа.
8. Да не се споменава половата ориентация на горе споменатите.
9. Да не се споменава политическата принадлежност на горе споменатите.
Само предлагам, де. Ооо, велики модератори

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Е то остана и да изтрият темите на Ати.. определено не ми харесват новите правила там, но явно не са чели "Приказка за стълбата" , не си спомнят, че са били при нас... простосмъртните потребители
Много простотия се изля тука, много нещо. SKISA не мога да разбера кво ревеш като ощипана мадама, като много добре ти е ясно, че тези правила нито се измислят от един модератор, нито се одобряват само от него. Нито ми се четат романтични бози, нито кой кво го сърби. И хич, не ми казвайте да не чета, щото аз това правя, но все пак целта на този форум е да се чете от колкото си може повече хора, а не от 20-30 пубера почитатели на творчеството на някои. Интернет пространството е пълно с форуми с всякаква тематика, все някъде ще оценят творчеството ви подобаващо.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Evo 99 написа:Много простотия се изля тука, много нещо. SKISA не мога да разбера кво ревеш като ощипана мадама, като много добре ти е ясно, че тези правила нито се измислят от един модератор, нито се одобряват само от него. Нито ми се четат романтични бози, нито кой кво го сърби. И хич, не ми казвайте да не чета, щото аз това правя, но все пак целта на този форум е да се чете от колкото си може повече хора, а не от 20-30 пубера почитатели на творчеството на някои. Интернет пространството е пълно с форуми с всякаква тематика, все някъде ще оценят творчеството ви подобаващо.
А ти кой си и какъв си?!
Ати е мъртъв от поне 3 години - дай да сереме върху всичко и точка! Да живее национализацията, милиционерщината и комунистическата партия! Така и иначе живееме(те) в кенеф - поне да направивиме г-ца(жа) диария главно действащо лице!
Повръща ми се от това място! Жалко за времето, което загубих тук!
П.П. Колежке, как е мензиса - намалява ли течението?!

viper написа:А ти кой си и какъв си?!
Ати е мъртъв от поне 3 години - дай да сереме върху всичко и точка! Да живее национализацията, милиционерщината и комунистическата партия! Така и иначе живееме(те) в кенеф - поне да направивиме г-ца(жа) диария главно действащо лице!
Който си искам!
Не е нужно да имам хиляди на брои мнения за да мога да изказвам мнение. Това, че не пиша не значи, че не чета и не знам за кво иде реч. И кво Ати, когато той ги пишеше, си бяха само те, а не както сега през тема, едно от друго по-пленителни. Иди да ти сменят хапчетата, че тия не ти действат добре или удари една ръчна, че като гледам бая си понатрупал.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Evo 99 написа:viper написа:А ти кой си и какъв си?!
Който си искам!
Не е нужно да имам хиляди на брои мнения за да мога да изказвам мнение. Това, че не пиша не значи, че не чета и не знам за кво иде реч. И кво Ати, когато той ги пишеше, си бяха само те, а не както сега през тема, едно от друго по-пленителни. Иди да ти сменят хапчетата, че тия не ти действат добре или удари една ръчна, че като гледам бая си понатрупал.
Жалим те, душо... колежката също!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
То станало страшно ве
Я и аз да си кажа мнението,то е Помна на Ати постовете и разказите,не във всичките му теми ставаше дума за БМВ-та но това нямаше значение,темите на Боби,фрее спирит и други също ги чета с интерес и не само аз,означава ли,че като няма БМВ-та и трябва да се трият,ми не мисля така.А малоумните темички на превъзбудили се потребители на който в "разказа" всяка втора дума е "бега4ка" "BMV" означава ли че темата им е интересна,явно тя ще остане а свестните интересни теми ще се трият
Ако АТИ пак почне да пише и постне тема без БМВ-та ще му я изтриете ли ??
Лично мение.

Я и аз да си кажа мнението,то е Помна на Ати постовете и разказите,не във всичките му теми ставаше дума за БМВ-та но това нямаше значение,темите на Боби,фрее спирит и други също ги чета с интерес и не само аз,означава ли,че като няма БМВ-та и трябва да се трият,ми не мисля така.А малоумните темички на превъзбудили се потребители на който в "разказа" всяка втора дума е "бега4ка" "BMV" означава ли че темата им е интересна,явно тя ще остане а свестните интересни теми ще се трият

Ако АТИ пак почне да пише и постне тема без БМВ-та ще му я изтриете ли ??
Лично мение.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
форума се променя. идват нови хора с нови виждания, старите се променят, други си отиват.
правилата в "страхотни истории" (а и не само там) се променят в не популистка посока (демек трупане на юзъри) а в тематична посока (автомобилна). администраторите и модераторите решават накъде да върви сайта и... това е текущата посока. ние сме автомобилен форум.
всички правила които са написани във всеки подфорум са "прекарани" през други хора и е постигнато съгласие. модераторите действат с оглед на "визията" на която са се съгласили хората които водят форума.
"извън темата" си остава "за всичко останало".
мисля, че това което написах по-горе не е нищо ново за никого. аз съм съгласен, че ретроактивно (с задна дата) не бива да се трият теми които не са на автомобилна тематика- и мисля, че тези теми няма да се изтрият така или иначе защото има хубави писания. но занапред писането на не-автомобилни теми извън "извън темата" е решено да не се толерира.
правилата в "страхотни истории" (а и не само там) се променят в не популистка посока (демек трупане на юзъри) а в тематична посока (автомобилна). администраторите и модераторите решават накъде да върви сайта и... това е текущата посока. ние сме автомобилен форум.
всички правила които са написани във всеки подфорум са "прекарани" през други хора и е постигнато съгласие. модераторите действат с оглед на "визията" на която са се съгласили хората които водят форума.
"извън темата" си остава "за всичко останало".
мисля, че това което написах по-горе не е нищо ново за никого. аз съм съгласен, че ретроактивно (с задна дата) не бива да се трият теми които не са на автомобилна тематика- и мисля, че тези теми няма да се изтрият така или иначе защото има хубави писания. но занапред писането на не-автомобилни теми извън "извън темата" е решено да не се толерира.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума