Предложения за отстраняване на потребители

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Предложения за отстраняване на потребители

Мнение от RSxRacer » 27 Ное 2009, 19:07

Господа модератори,админи и колеги забелязах,че има доста недоволни от отношението на едни потребители и си мисля,че е нужно да се споделят с останалите и модераторите и администраторите да преценят дали има смисъл да продължаваме да търпим въпросните...

За момента е въпросни ME4KY... ами това момче вбесява с отношението си към останалите,няма тема в която да не се е намесил или да е засегнал някого.В една тема несъм видял да не спами или да не се държи вулгарно....

п.п Ако смятате,че и моята тема е ненужна можете да остраните и мен...
п.п2 Не се меся в работата ви и уважавам отеляните време и усилия,но това просто вече стана детска градина
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Предложения за отстраняване на потребители

Мнение от Maverick_VS » 27 Ное 2009, 22:20

Те хората вече 2 пъти го отстраняват временно от форума, ама момчето явно не разбира от намеци :roll: ! По-всяка вероятност 3-ят път ще му е фатален :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 30 Ное 2009, 18:10

аз съм съгласен да има тема където да се сигнализира за проблемни потребители.
специялно за въпросния потребител мое мнение е че някои хора го провокират,
всъщтност весо песа ми прави по-лошо впечатление с нападките си
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 30 Ное 2009, 18:37

Темата май ще се прекръсти на "Другарски съд"...

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Ное 2009, 18:53

Dimitroff написа:Темата май ще се прекръсти на "Другарски съд"...

Само ми дай правдоподобна причина и ще я прекръстя обещавам!!!Весо бау-бау нито го познавам,нито ми е някаква дружка да ти кажа само...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 30 Ное 2009, 21:28

яяя тука каква дискусия се е заформила :ok:
Кирилe не се ядосвай бе братче ... какво толкова го обсъждате тва мече не ми е ясно
момчето още не е излезнало от побертета и му е трудно,
нека да си пише там в темата и да си играе на играта.
А за Песа ... той си е пич.И предполагам го разбирам
сигурно в един момент му е писнало,нещо го е провокирало
и е почнал и той с храната .. но до някаква степен го разбирам.

Авеее мир и любов да има Изображение

:weed:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Ное 2009, 21:55

///vlado написа:яяя тука каква дискусия се е заформила :ok:
Кирилe не се ядосвай бе братче ... какво толкова го обсъждате тва мече не ми е ясно
момчето още не е излезнало от побертета и му е трудно,
нека да си пише там в темата и да си играе на играта.
А за Песа ... той си е пич.И предполагам го разбирам
сигурно в един момент му е писнало,нещо го е провокирало
и е почнал и той с храната .. но до някаква степен го разбирам.

Авеее мир и любов да има Изображение

:weed:

Ами Влади не е само един батка... много ги има като него там е проблема...
ето ти още един пресен пример на поредния неграмотник viewtopic.php?f=13&t=174865
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Дек 2009, 16:06

Абре ,момци...Хората са го измислили бе.... До бутона "цитирай" има един е такъв бутон "!" /докладвай/.Става някъде някакъв проблем ,цъкаш на бутончено на съответното "непристойно" мнение,описваш причината за доклада и при влизането на някой мод или админ,въпросната проблемна темичка им свети с удивителен и те вече знаят конкректно къде и какъв е проблема :winky:
Верно ,че е малко кофти и прилича на "топене на другарката",но адски много улеснява отговорните за прилагането на санкциите лица :) Пък и времето за реакция е сведено до минимум,като се съпостави с това на пускане на тема ,както в случая и изчитането на всички мнения ,включително и моето...

Та така....ползвайте благикните на платформата и успех :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Дек 2009, 17:45

plradev написа:Абре ,момци...Хората са го измислили бе.... До бутона "цитирай" има един е такъв бутон "!" /докладвай/.Става някъде някакъв проблем ,цъкаш на бутончено на съответното "непристойно" мнение,описваш причината за доклада и при влизането на някой мод или админ,въпросната проблемна темичка им свети с удивителен и те вече знаят конкректно къде и какъв е проблема :winky:
Верно ,че е малко кофти и прилича на "топене на другарката",но адски много улеснява отговорните за прилагането на санкциите лица :) Пък и времето за реакция е сведено до минимум,като се съпостави с това на пускане на тема ,както в случая и изчитането на всички мнения ,включително и моето...

Та така....ползвайте благикните на платформата и успех :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоа па и той почна мноо да ги разбира :smoke:

Иначе по темата..... и по-дразнещи от него има, ма трябва да уринете голяма част от форума, ако се почне чистката.... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Дек 2009, 17:48

Мишел написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по темата..... и по-дразнещи от него има, ма трябва да уринете голяма част от форума, ако се почне чистката.... :roll:

И най-добре да се почне от спамерите :winky:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Дек 2009, 0:16

plradev написа:
Мишел написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И най-добре да се почне от спамерите :winky:

самоубийци.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 15 Дек 2009, 1:23

Поне забелязвам че и мене ме споменавате :paranoid: да си кажа смисъла на темите за Гризлито :idea:

Тъй, първо Гризлито ме дразни с това че се изживява като някаква нинджа от Шау Лин :mhihi:
Ти му казваш като човек да спезава нормален тон на разговора, той ти вика че ще прави квото си иска :dunno: :dummy:
Също на всяка манджа мерудуя, ама дали казва нещо дето да има смисъл няма кой да мисли :nono:

Колкото до темите, няма да споменавам имена и никове на хора с който сме ги говорили за въпросния и ей тъй реших да видя дали сме само няколко човека или сме повечко, само дето темата неживя дълго и не се получи желания ефект.

Колкото до нападките, те са към модераторите че не предприемат мерки, специално в случея има изцепки за поне 10 бан-а :!:
Аз си говорих с един от модераторите по темата и той ми каза ако видя някъде проблем с въпросния да сигнализирам.
Хубаво ама то не е само той, ако тръгнеме да дебнеме и сигнализираме всички то ще стане манджа с грозде :dunno:

И цялата ми идея беше към потребители с подобни историй като на Мечока да бъдат санкционирани както йм се полага.

Иначе Владо добре го каза, просто ми прекапа :!:
То тук стан няма такъв кенеф /с извинение/ :(
Всеки ака както и където му падне и му дреме на шаката :!:
Май само тема "какви тестове за бременност ползват жените ви?" липсват :dummy:

А за темите в техническите раздели да не говорим какво теми се пускат :paranoid:
Пресен пример има от преди ден-два в е34 > viewtopic.php?f=7&t=179845
Естествено си е изтрил мнението индивида, но с него искал да пита за някакъв дебитомер имал ли някакъф "менте вариант, ама поне го написал все едно пита на кои други модлеи дебитомера е същия, да ама ние нямаме кристални топки и аз решавам да му помогна на човечеца, ама боба съм го забравил в колата и не успях да отгатна истинския му въпрос и след като реши да се тросва все едно сме му длъжни нещо му написах да се научи как да си задава въпросите така че да се разбира какво иска да му се помогне, ама той продължи да се прави на много велик :dummy:

Ем не знае какво да пита, ем се прави на интересен, според мене си е директно за почивка с убосновка "Нагло поведение в форума" :!:

Да тука сме да си помагаме, но не да развиваме гадателски умения и да взимаме хляба на тия врачки по скат :roll:

Айде спирам да пиша че пак осъмнах занимавайки се с простотии :banghead:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума