Поредния проблем - СНИМКИ
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
Поредния проблем - СНИМКИ
Когато се опитвам да кача снимки ми излиза един надпис, който май ми казва, че съм стигнал лимита си, но това не е вярно, когато изтрия някоя снимка от предишните ми качвани, успявам да кача нова снмика. Разширенията и позволените размери ги спазвам. А и още нещо. оня другия прозорец за пик.бг, неам идея ка се ползва, дайте по-подробни описания, щото честно казано ми писна за да пусна една снимка да обиколя половината сайтове за качване на снимки, да качвам, да копирам линкове, тъпо е и губи време.
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Re: Поредния проблем - СНИМКИ
Да наистина така е!Нека по-вещите да обяснят как става най-лесно и удобно,поздрави 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Цъкате на бутона 1 (browse) и ви се отваря прозореца за търсене на файлове, намирате си файла и цъкате на бутон 2 (open). Можете да добавяте по 3 снимки на един път. След като сте си избрали кои снимки, цъкате на бутон 3 (качи сега!) и ви излиза:
копирате ограденото поле и го плясвате във форума, без да го променяте. Тия 2-те снимки така съм ги качил.
От тогава русото не е на мода.
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума