Фон на форума

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Фон на форума

Мнение от agent smit » 09 Фев 2009, 0:48

Здравейте, предлагам фона на форума да бъде сменен с по-тъмен, за да може да се чете по-приятно и най-вече да не се изморяват очите. Знам, че това са цветовете на любимата марка, но считам, че нещо от сорта на arenabg ще се приеме добре от посетителите.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 09 Фев 2009, 1:02

Точно с фона на Арена-та ли намери да го сравниш - единствения фон, с който не мога да свикна. Той не уморява очите - той ги дразни... и шрифта е един...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 09 Фев 2009, 2:03

Vlados написа:Точно с фона на Арена-та ли намери да го сравниш - единствения фон, с който не мога да свикна. Той не уморява очите - той ги дразни... и шрифта е един...

Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 09 Фев 2009, 13:08

Има и вариант да се направи 3-ти стил ( в момента има избор на 2 ) и на който му харесва 3-тия от профила избира него ;)
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Фев 2009, 18:09

Нали ще се сменя платформата на форума имаи търпение.
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 09 Фев 2009, 20:51

agent smit написа:Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"

Белия, че дразни - дразни, ама комбинацията на Арена-та е ужас. По принцип зелените цветове успокояват. Като пример (не най-добрия) мога да дам http://www.dieselbg.com/forum/index.php
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 09 Фев 2009, 21:00

Vlados написа:
agent smit написа:Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"

Белия, че дразни - дразни, ама комбинацията на Арена-та е ужас. По принцип зелените цветове успокояват. Като пример (не най-добрия) мога да дам http://www.dieselbg.com/forum/index.php

Е направо уби рибата, това ми извади очите :mhihi:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 09 Фев 2009, 21:16

Мишел написа:Е направо уби рибата, това ми извади очите :mhihi:

Нали е ясно какво се получава - "Имаме 23358 регистрирани потребители" с 23358 мнения... какъв ще е фонът тогава?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Фев 2009, 1:31

еми най-добре да си остане такъв форума, а вече да има персонална настройка която сам да си прави както му душа сака.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 10 Фев 2009, 4:26

Ivan Petrov написа:Има и вариант да се направи 3-ти стил ( в момента има избор на 2 ) и на който му харесва 3-тия от профила избира него ;)

Относно трите стила в профила, при мен нищо не се променя като ги разменям, разбира се цъкам на "изпрати" :dunno:
Когато фона е бял или близък до белия, като нашия форум, зеницата на окото се свива в някаква степен и това предизвиква изморяване и напрежение в очите, особено при по-продължително четене. Затова ще е хубаво поне да има избор на стил с тъмен фон, както е написал колегата по-горе. Ето един пример за добър форумен стил, според мен http://seat-bg.com/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Фев 2009, 21:59

според мен черен фонт с бели или синкави букви ще е най-приятен за окото
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 23 Фев 2009, 16:35

Ще помоля някой модератор или по-висшестоящ да коментира темата :|

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Мар 2009, 5:39

На този етап смяна на фона на форума няма да има. Не мога да сменя просто един детайл, тъй като ще се наруши визията на темплейта.
Всякакви идеи за тъмни фонове пък направо ги забравете ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 04 Мар 2009, 0:37

!!Asen_X написа:На този етап смяна на фона на форума няма да има. Не мога да сменя просто един детайл, тъй като ще се наруши визията на темплейта.
Всякакви идеи за тъмни фонове пък направо ги забравете ;)

В такъв случай, може ли да се помисли за възможност за избор на по-тъмен фон, от индивидуалните настройки в профила на потребителя - полето стил на форума :?: :roll:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума