Фон на форума
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Фон на форума
Здравейте, предлагам фона на форума да бъде сменен с по-тъмен, за да може да се чете по-приятно и най-вече да не се изморяват очите. Знам, че това са цветовете на любимата марка, но считам, че нещо от сорта на arenabg ще се приеме добре от посетителите.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Точно с фона на Арена-та ли намери да го сравниш - единствения фон, с който не мога да свикна. Той не уморява очите - той ги дразни... и шрифта е един...
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:Точно с фона на Арена-та ли намери да го сравниш - единствения фон, с който не мога да свикна. Той не уморява очите - той ги дразни... и шрифта е един...
Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Има и вариант да се направи 3-ти стил ( в момента има избор на 2 ) и на който му харесва 3-тия от профила избира него 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Vlados
- с две лица
-
agent smit написа:Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"
Белия, че дразни - дразни, ама комбинацията на Арена-та е ужас. По принцип зелените цветове успокояват. Като пример (не най-добрия) мога да дам http://www.dieselbg.com/forum/index.php
Vlados написа:agent smit написа:Категорично не съм съгласен. Белият фон дразни много повече очите, затова е по-добре черен фон и бели букви, отколкото обратното. За шрифта има лек, ако ползваш firefox натисни "CTRL" + "+"
Белия, че дразни - дразни, ама комбинацията на Арена-та е ужас. По принцип зелените цветове успокояват. Като пример (не най-добрия) мога да дам http://www.dieselbg.com/forum/index.php
Е направо уби рибата, това ми извади очите

- Vlados
- с две лица
-
Мишел написа:Е направо уби рибата, това ми извади очите
Нали е ясно какво се получава - "Имаме 23358 регистрирани потребители" с 23358 мнения... какъв ще е фонът тогава?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми най-добре да си остане такъв форума, а вече да има персонална настройка която сам да си прави както му душа сака.

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Ivan Petrov написа:Има и вариант да се направи 3-ти стил ( в момента има избор на 2 ) и на който му харесва 3-тия от профила избира него
Относно трите стила в профила, при мен нищо не се променя като ги разменям, разбира се цъкам на "изпрати"

Когато фона е бял или близък до белия, като нашия форум, зеницата на окото се свива в някаква степен и това предизвиква изморяване и напрежение в очите, особено при по-продължително четене. Затова ще е хубаво поне да има избор на стил с тъмен фон, както е написал колегата по-горе. Ето един пример за добър форумен стил, според мен http://seat-bg.com/
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- agent smit
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:На този етап смяна на фона на форума няма да има. Не мога да сменя просто един детайл, тъй като ще се наруши визията на темплейта.
Всякакви идеи за тъмни фонове пък направо ги забравете
В такъв случай, може ли да се помисли за възможност за избор на по-тъмен фон, от индивидуалните настройки в профила на потребителя - полето стил на форума

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума