Превод на разни неща

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
Мечтае да кара: E30 M3

Превод на разни неща

Мнение от denis.mustafov » 14 Фев 2009, 16:44

Та чета си аз из нета,замечтано и си викам ако вземах 2-3 бона заплата,да ама не.Темата беше нова,превод на български език от някакъв пич с езикови познания.
Идеята ми ако може да се превеждат повече теми.Някаде бях чел че всички приходи на форума се използват само и единствено за инвестиране в самия него,и това може да е добра инвестиция.Мисля че би могло да е от полза превеждани теми от чужди форуми,писания,статии и т.н.
Организаторите да кажат възможно ли е или не.
ако ви харесва идеята давайте по глас(мнение),пък може да се получи нещо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Мнение от beco109 » 14 Фев 2009, 18:20

Давам глас братле. Тогава ще се убедите колко хора ще спрат да задават глупави въпроси.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Фев 2009, 19:41

beco109 написа:Давам глас братле. Тогава ще се убедите колко хора ще спрат да задават глупави въпроси.

Тука в каква заблуда си не е истина просто :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Винаги е имало, има и ще продължава да има хора които първо питат и после мислят, а четенето или търсенето е съвсем накрая и никога не се стига до там...

По темата: Лошо няма като идея, само дето няма да я бъде по много причини...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318 IS/VOLVO V40
Мечтае да кара: E30 M3

честно казано

Мнение от denis.mustafov » 15 Фев 2009, 14:17

четно казано не се знае ако не се пробва НАЛИ?пък и форума има хиляди потребители които биха дали положителен глас
все пак благодаря за времето.

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума