Проблем с радар сензор

3-та серия ('13+)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с радар сензор

Мнение от balabanowf32 » 09 Авг 2025, 11:13

Здравейте,

Успях да намеря една тема по-този въпрос, но не отговори съвсем на въпроса ми, та да Ви попитам. Имам F32 2014та година и радар сензора спря да работи след сваляне на броня, помислих, че някое кабелче е пречупено или конектор е разхлабен, но уви не. След диагностика излизат 2 грешки. Едната е, че самия сензор не е калибриран което е логично, но другата повече ме притеснява. Грешката е с код "4827BF" и гласи следното "LDM HighLevel operational readiness ACC sensors", а тази за калибрирането е с код "482136" и пише "Function error - sensor - misaligned". От пловдив съм, не успях да се свържа с М Кар, но предполагам, че цената ще е безбожна, съдя по другите сервизи, цените започват от 250 и получих приятната цена от 400 за калибриране на сензора, а дори не съм сигурен, че след калибрация всичко ще заработи. Въпроса ми е, дали някой може да каже точно от какво идва първата грешка и съответно как да процедирам, и ако проблема е само в калибрацията към кой да се обърна, защото в гугъл излизат 1-2 места където предлагат тази услуга. Помагайте моля, че вече останах без идеи.

Благодаря предварително!

Назад към F30/F31/F32/F33/F34