B58 build
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: B58 build
Leon написа:На асфалта в София (а и в България) няма какви гуми да помогнат, освен полу-течни сликовеКарал съм 7-8 марки от различен клас на различни коли и общото е трагичното поведение по нашия асфалт. Май най-доброто сцепление дето съм виждал е вътре в панаира в Пловдив
Точно това си мислех и аз,за това и питам хора с опит за нещо дет е по така...но и колегата е прав, че на отделни отсечки дори и пре нормални гуми се държат супер...
- choio
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Yokata написа:Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Давай Dragy времена 100-200, мани ги графиките от Меднес, не са интересни![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Между другото,опитах се да го сръпна csv файла от тва дет си постнал но не успях,би ли ми го пратил на пощата,че тук графиката е много претрупана и поне аз не мога се ориентирам,ама верно сипи етанол до към е30 и ще караш коренно различна кола.
choio написа:Yokata написа:Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Между другото,опитах се да го сръпна csv файла от тва дет си постнал но не успях,би ли ми го пратил на пощата,че тук графиката е много претрупана и поне аз не мога се ориентирам,ама верно сипи етанол до към е30 и ще караш коренно различна кола.
Пратих ти го, доста неща има в лога, но отдолу можеш да махаш каквото искаш.За етанола да прав си вадят по 100 коня отгоре ама тва цялото мешане ми се струва супер досадно, не знам след турбото ако и свикна много и ми доскучае може да се пробвам

- choio
- младши ентусиаст
-
Yokata написа:choio написа:Yokata написа:Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Скоро ще е, играл съм я тая...лошото е чв сса дигнали цената на етанола...заради дезинфектантите и в момента е нерентабилно...
Пратих ти го, доста неща има в лога, но отдолу можеш да махаш каквото искаш.За етанола да прав си вадят по 100 коня отгоре ама тва цялото мешане ми се струва супер досадно, не знам след турбото ако и свикна много и ми доскучае може да се пробвам
- choio
- младши ентусиаст
-
Dextuar написа:Който реве за сцепление, да мине по Владимир Вазов в момента, като драг писта е
Минах....по резбарска,бах се едно лепило бяха разляли

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Dextuar написа:Който реве за сцепление, да мине по Владимир Вазов в момента, като драг писта е
То целият район е драг писта в момента. Не иска и да чуе за превъртане на гуми

Never mistake motion for action...
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Green_Label
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Все по-рядко :(
- Мечтае да кара: нещо поне 5.7 V8
Готин кадърivo098 написа::bowdown:

Много пусто нещо на Сепарева баня
Или бъркам

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
Искам да съм дизел и да съм такси, Лепа Брена с мен в едно легло да спи!
Green_Label написа:Готин кадърivo098 написа::bowdown:
Или бъркам
Слабичко беше като цяло ,аз направих само един старт ,паднах от rs6 performance 605кс и тва беше...
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Green_Label написа:Готин кадърivo098 написа::bowdown:
Или бъркам
Малко импровизирано по приятелски събитие, нищо сериозно

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Ай честито 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Yokata написа:Чакам си новото хибридно турбо ,а междувременно използвах хладното време да тествам 100-200 с новите джанти
Благодаря на димо (vodkarulez) за съдействието за поръчката и доставката!Живи и здрави дано всичко е наред с монтажа и ремапа, ще влезна в 550+ кс
Много благодаря, че се обърна към мен за тази доставка. Всички очакваме с нетърпение да видим числата и твоят коментар като водач на ракетата.
Специалист-Икономист