СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от Runnaway » 16 Май 2013, 10:40

Аз си тръгнах към 9:15 и до този момент изцепки нямаше.

Доволен съм. Отдавна не бях присъствал на сбирка, на която да има толкова много познати лица.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от opex » 18 Май 2013, 1:32

аз си мисля че стана предимно бмв събор отколкото гонки и представителите на другите марки се чувстват малко в изолация
ето примерно аз се движа по тия места с един форд ескорт или с един приятел с е-класа и двете в що-годе стандартна форма щот ни харесва мероприятието и гледките за окото ама и като не знаем никой кво да правим.. кой да търсим.. иначе съм тук заради е46-цата и не съм активен щот тя колата си е като магаренце няма никакви проблеми за толкова време, е, като изключим приключението с коляновия вал ама то беше преди 4 год. забравено отдавна.
пп. сри за липсана пунктуаия и тн бирите са малко в поцече

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 18 Май 2013, 7:51

opex написа:пп. сри за липсана пунктуаия и тн бирите са малко в поцече

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 01 Юли 2013, 21:57

Да направим един хепънинг това лято!?
Всички регионални структури се организираха, само ние се излагаме, срамота!? :lalala:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 02 Юли 2013, 8:55

тва добре, но кой изобщо е регионалния на София?
Tux0 Ca !
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Юли 2013, 10:01

аз :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320d
Мечтае да кара: Ferrari
Детайли за колата: M47D20 6MT

Мнение от NeRoX » 02 Юли 2013, 10:28

Аз успях да дойда на две сбирки зимата и останах изключително доволен. На такава силна и организирана регионална сбирка на автомобилен клуб не бях присъствал никога до сега. Много жалко, че нещата се разпаднаха. Доколкото разбрах изпълненията са били основния проблем сбирките да не продължат, което е супер жалко. Ще бъде супер, ако се организира отново за лятото, когато и времето е подходящо! Поздрави! :)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 02 Юли 2013, 10:41

Явор написа:аз :mhihi:

Ти си за България бре :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 02 Юли 2013, 12:45

София никога не е имала регионален, така че ако чакаме някой да ни го организира... :mhihi: ще почакаме :D

Колкото до Седмичните сбирки на Буахаус пролетта, да, поради дрАфтенето нон-стоп, ченгета и пр. бяхме принудени да ги направим по...нелегални, в общи линии с познати и проверени хора уш, тоест не се обявяваха мноо-мноо публично, тук също... преместихме ги на Джъмбо, там също цъфна Управителя на паркинга, искаше охрана да имаме/да му плащаме /кой ли ще успее да спре някой да се върти, ама хайде :mhihi: /, чистачка за кочината след нас и пр... и сега са всяка сряда в доста по-намален състав на ОМВ Бояна ;)

Така че, тази сряда може да се обсъди едно Барбекю някъде, да се фиксира дата /той и Калчев мисля имаше такава идея за Панчарево/, да се предложат подходящи места около София, дали да бъде еднодневно, дали на палатки с преспиване, дали някво хотелче и пр... Този уикенд бях на Тийм Билдинга на яз. Копринка, организиран от местните структури и тряя да ви кажа, че формата палатки на подходящо място е супер :bchug:

Изображение

Изображение

Организацията обаче за такова нещо е сериозна, шатри, маси, столове, туби с вода, барбекюта, музики, генератори имаха, вечерта заря... Дакел, койт предложи, той заложи, нали знаеш, хихихи
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 02 Юли 2013, 13:02

Да ти кажа честно не смятам, че може да се правят сбирки на форумно ниво в София, които да не се обявяват във форума... няк'си парадокса е на 100%.

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 02 Юли 2013, 13:18

Боби, честно да ти кажа "хипарията" на палатка нещо не ме кефи, по-скоро нещо като на Боровец ми се върти в главата.
П.П Явор е нашия човек регионален!

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 02 Юли 2013, 13:55

Mollov написа:Да ти кажа честно не смятам, че може да се правят сбирки на форумно ниво в София, които да не се обявяват във форума... няк'си парадокса е на 100%.

Я не може, кой каза? И какво значи "форумно ниво"? Тука се чете от абсюлютно всякви рейсъри, от други клубове и пр. Като не са обявени тука, не са на форумно ниво, нали така, ахаххаха, на приятелско ниво са били тогава :mhihi: И всичко е било съгласувано с хора от УС, спокойно :P ;) А ти да беше на една сбирка на Буахаус да видиш къв мазаляк стана накрая...май не... да видиш какво беше НИВОТО...и как точно по друг начин можеше да се спре това? И как точно Клуба трябваше да се разграничи от НИВОТО около стълба? Само репортери ни липсваха тогава да отразят пушеците, дрАфтавете по паркингите, гонките, разправиите с патрулките... и пр. и пр...организирани от форума/Клуба?!? Хайде да не се връщаме назад, че пак ще се ядосам. Така сме преценили, така сме направили, и не съм го решила еднолично, обсъждано е, и много голяма част от старите фенове искаха това... Както виждаш, сега, когато истерията приключи и се отсяха хората, е написано къде е сбирката... А който е трябвало, е знаел през цялото време къде сме.

Дакел, на мен ми е все тая къде и как, ако Явката е Регионалния ни /че аз не знаех :mrgreen: /, супер, ще има много хепънинги начи :lol: :lalala: :ok: :bchug:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 02 Юли 2013, 14:02

Ае ти още не си си оправила сигнатурата! Ше те модерирам, да знаеш :D

Иначе смятам, че седмичните сбирки в София на клуба/форума неминуемо трябва да бъдат обявявани и тук, в тази тема. Ясно ми е, че последно време става мазало, само че аз примерно като не гледам никакви "други места" за информиране няма как да разбера... да речем, че съм само член на клуба, така леко съм дискриминиран, щото нямам информация. Мисля ме разбираш. Това далеч не може да се нарекат сбирки на форума/клуба, а по-скоро "сбирки на вътрешни хора, които се познават помежду си, споделят информация и се събират където решат".

Освен това урегулирането (относно простотия, дрифтове и прочие) на тия сбирки (поне в началото, докато нещата станат като хората) има как да се направи, само че трябват поне няколко човека, които имат желание да "действат по-твърдо", когато се наложи. Ама такива явно няма.

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 02 Юли 2013, 15:13

Айде пак... има как, да, ама НЯМА как, кандидат-дрифтърите не разбират от дума, никой не иска да се прави да пъдар и шеф на обществен паркинг, да бъде псуван, да му се казва "ти па къв си и на къв ми се правиш" "шси праа квото си искам"и пр. Хора имаше достатъчно, но окапаха с течение на времето и отношението, което срещаха. Не ми се говори повече по темата, още повече с ТЕБ, който наистина не съм видяла на нито една от ОНИЯ сбирки, да видиш хората по тях и колко лавинообразно става... Така тука от клавиатурата е много лесно да се дават съвети и мнения... Да беше дошъл да кажеш на някой, недей да дрифтиш, ахахха, да видим как точно щеше да го направиш, по-твърдо, нали, с пистолет в главата сигурно :mhihi: На голям паркинг големи нееднократни сбирки не може да има, най-малкото заради неминиумото нежелание от страна на собственика. А има ли нежелание, винаги можем да бъдем изгонени по един или друг начин, вече го видяхме някои /а на някои ни беше казано и в прав текст/. Хайде темата е приключена, за пореден път съжалявам, че изобщо пиша тук...

Иначе да, съгласна съм, че е имало няква дискриминация, но това е било временно, по причини, които вече обясних...
Приятен ден, модерирай колкото искаш, пак се ядосах достатъчно, организирай ти няколко сбирки с по над 100 BMW-та на паркинг и седи гледай как ще ги спреш накрая да се въртят като обезумели. Който иска да го направи, ще дойда с удоволствие. Аз лично мисля, че няма начин, хората не са узрели, за повечето беемвисти мисълта е "Ква е тая BMW сбирка без малко пушек и пилежи" ... и може би са прави :lol: За това Бояна, на тясното, между колонките и тва е :twisted:

Иначе имахме голямото желание с Калчев и още няколко човека пролетта, цивилизовано, огромен паркинг, осветление, подредени по модели, лаф, разглеждане на красавиците, барбекюта даже в хубаво време, е да, ама не...
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 02 Юли 2013, 15:51

Нямам намерение да се караме за глупости... аз не давам акъл зад клавиатурата, щото е лесно... а по-скоро коментирам какво би могло да помогне... и да, един човек нищо не може да направи, макар че точно определен човек има вариант да строи и 20 човека в линия и да слушат мирно... но това е един друг въпрос.

Виждам те, че на тази тема не ти се коментира, така че спирам и аз :) А аз не съм дошъл на нито една от тези сбирки щото ми е писнало да гледам "простотията на BMW-истите" и вместо да седя и да гледам и да се нервя просто не идвам. Лесно е.

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг