СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
Значи колеги, Коцето ми каза, че който иска да нощува в къщите за гости, няма да има проблем- места за всички ИМА, даже в неговия бус ще има 2 места! Хората са казали, че ако пийнем ще ни закарат, без проблем до къщите! Колеги, става дума основно да се съберем, да хвърлим въдици /нищо че нямам такава/, както и да пийнем и хапнем в капанчето там, и всичко това без особен лукс, важно е че ще сме близко до природата и Заедно!!!!
Почвайте да пишете, за кои дати да бъде сбирката- може на 23 и 24 юни!

Почвайте да пишете, за кои дати да бъде сбирката- може на 23 и 24 юни!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Съжалявам , колеги, но съм роден на 24 юни и няма да участвам!
На вас весело прекарвне и наслука!
На вас весело прекарвне и наслука!
Е това е на 3км. от язовира. http://www.bgvakancia.com/offer/2697/#rates
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Ето Ви и линка към мястото където ще се спи http://www.dankolov.com/index.php?page=home&lan=bg
Изглежда доста прилична!!!

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
здравеите приятели,маи е време за сбирка.хаиде да се организираме,времето е вече топло и става дори горещо.Елзи деистваи че ние трябва да поемем инициативата както досега иначе няма какво да се случи.
За тези приятели дето не са идвали на сбирки досега,моля ви нека направим една по масирана такава.сега спокоина вечер и поздрави.ах как забравих да спомена че можем да повторим БРЯСТА ако желаете или има толкоз хубави комплекси но да има басеин за да охладим страстите.
За тези приятели дето не са идвали на сбирки досега,моля ви нека направим една по масирана такава.сега спокоина вечер и поздрави.ах как забравих да спомена че можем да повторим БРЯСТА ако желаете или има толкоз хубави комплекси но да има басеин за да охладим страстите.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Любо, аз доколкото виждам, май ще има желаещи за басейн на хотелче, отколкото за язовир и риба....!!!
Колеги, хайде да се съберем по- голяма група и кажете, какво предпичитате! Ако искате може да се видим някъде и да обсъдиме нещата ?

Колеги, хайде да се съберем по- голяма група и кажете, какво предпичитате! Ако искате може да се видим някъде и да обсъдиме нещата ?
- zlati1743
- Потребител
-
- Кара: e38
каде и кога ще има сбирка ?
Басейн, язовир, "все тая брат", едно време ги ловях повече по басейните, сега по язовирите
Само дайте дата

Само дайте дата

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Бяхме писали за 23 и 24 юни! Ако искате може и 30 и 01.07.2012, само кажете коя дата Ви устройва и ще измислим нещо! 
С някои колеги, даже говорихме да си вземеме ваучери, за някое местенце- например това http://www.ofi.bg/detail/frame/43834 ! Какво ще кажете колеги?

С някои колеги, даже говорихме да си вземеме ваучери, за някое местенце- например това http://www.ofi.bg/detail/frame/43834 ! Какво ще кажете колеги?
- Motorsport Technik
- Потребител
-
- Кара: BMW 528i e39
- Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
- Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп
Добър ден колеги ! Аз съм нов в форума с БМВ e38 740i V8 286hp автомат. Кажете някоя дата и да се надявам да не съм на работа 

Последна промяна Motorsport Technik на 11 Юни 2012, 10:01, променена общо 1 път
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
аз съм с двете ръце ЗА.и датите ме устроиват.така че Елзи аз съм втория. 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Значи да разбирам, че търсиме места за датите 30.06 и 01.07.2012г.! Остава да кажете дали давзимаме ваучери за тези дати или да отидем на др. място?
Елз, изцяло съм в твоите ръце чедо.... 

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Абе вие така казвате, пък все аз или Любо сме на пънгара......!!!
Колеги ще гледам да намеря нещо в балкана с басейнче, че да ни е и по-хладно!!!! Някой ако има предложения или знае такова място /стига да не е мн. скъпо и да не е чак на морето/ да пише обезателно, и Ви моля за по- голяма актовност, че времето лети, а сме в сезона на почивките!
Някой ако знае даже може и семейно хотелче, ние не сме толкоз претенциозни, само да има място къде да паркираме красавиците, къде да топнем краченца пък важно е да си изкараме добре и да се видим отново!

Колега Motorsport Technik, радвам се че ще се присъедини още една е 38- 740, дано не си на работа на 30 и 01.07.2012г.!

Колеги ще гледам да намеря нещо в балкана с басейнче, че да ни е и по-хладно!!!! Някой ако има предложения или знае такова място /стига да не е мн. скъпо и да не е чак на морето/ да пише обезателно, и Ви моля за по- голяма актовност, че времето лети, а сме в сезона на почивките!
Някой ако знае даже може и семейно хотелче, ние не сме толкоз претенциозни, само да има място къде да паркираме красавиците, къде да топнем краченца пък важно е да си изкараме добре и да се видим отново!

Колега Motorsport Technik, радвам се че ще се присъедини още една е 38- 740, дано не си на работа на 30 и 01.07.2012г.!