СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
Ако ходим на заведение не зная дали няма да съм ангажиран вечерта това ще разбера в петък. Няма да мога да пия една ракия като хората но аз съм съгласен да се видим макар на салата и безалкохолно.Дай предложение. 

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
jasamon написа:Аз съм на английски сори
От колко до колко часа си зает, за да го направим след това евентуално?
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
Почти всяка неделя съм на летището от 23ч за това е по добре ако се събираме някаде да е в събота че има по голяма вероятнос да не съм на работа. 

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
Krasi-1.500000km. написа:Почти всяка неделя съм на летището от 23ч за това е по добре ако се събираме някаде да е в събота че има по голяма вероятнос да не съм на работа.
На мен пък съботите са ми заети - всъщност от петък вечер до неделя ранния следобяд не мога... Значи в неделя няма да стане? Здраве да е, колеги, ако искате се съберете в събота без мен, не искам да бъда пречка за мероприятието!

- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
Значи сбирката да разбирам че отпада. Тогова да изчакаме малко да се позатопли времето. 

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Аз ви предлагам да започнем за сега да си правим сбирки два пъти месечно, всяка сряда от втората и четвъртата седмица на месеца. Така погледнато, следващата сбирка следва да е други ден : )
За място ви предлагам пицария "Чичовци", Драгалевци. Спира се точно на площата на Драгалевци - винаги има места вечер; ще направим шоу на хубаво място, ще можем спокойно да погледаме екземплярите. А и до там все пак има и малко шофиране, та няма да останем и без кеф по пътя натам и обратно. Предлагам да го уточним за 20:00 часа.
Какво мислите? Един да се навие - идвам!
За място ви предлагам пицария "Чичовци", Драгалевци. Спира се точно на площата на Драгалевци - винаги има места вечер; ще направим шоу на хубаво място, ще можем спокойно да погледаме екземплярите. А и до там все пак има и малко шофиране, та няма да останем и без кеф по пътя натам и обратно. Предлагам да го уточним за 20:00 часа.
Какво мислите? Един да се навие - идвам!
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
то за веднъж на два месеца няма кандидати ти говориш за 2 пъти на месец 

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
Колега IceFire,
аз мисля, че колегата Дифашир е прав - два пъти месечно е малко множко. Аз обаче съм много навит за веднаж месечно - нека да е всяка втора сряда например! Супер! И може да е малко по-рано, че 20 ч. си е ракиено време. 18-19 е по-добре според мен. А във форума трябва, поне в началото, да поддържаме връзка, за да знаем кой ще дойде и дали ще има хора изобщо (май много колеги от Е38 не си падат по сбирките, знам ли)... Дори е задължително да потвърдим, защото би било глупаво някой да ходи сам толкова далече и да не срещне никой...
И така, колеги, какво мислите? Идеята на колегата IceFire е чудесна! Призовавам ви за мнения!
аз мисля, че колегата Дифашир е прав - два пъти месечно е малко множко. Аз обаче съм много навит за веднаж месечно - нека да е всяка втора сряда например! Супер! И може да е малко по-рано, че 20 ч. си е ракиено време. 18-19 е по-добре според мен. А във форума трябва, поне в началото, да поддържаме връзка, за да знаем кой ще дойде и дали ще има хора изобщо (май много колеги от Е38 не си падат по сбирките, знам ли)... Дори е задължително да потвърдим, защото би било глупаво някой да ходи сам толкова далече и да не срещне никой...
И така, колеги, какво мислите? Идеята на колегата IceFire е чудесна! Призовавам ви за мнения!
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Добра идея! Ами предлагам да се съберем утре вечерта на по пица там в 19:00. 18 ще е много рано за работещите. Може би наиситна по-да не си падат по сбирки колегите от Е38, но защо ли? Може би не е класа точно за сбирки тип "дрифтене" - затова да си направим друг вид сбирка, с по-друг дух и усещане, да хапнем, да си споделим истории, проблеми и решения, идеи... А и гледката на 2 или повече Е38-та едно до друго ще е радост за душата, който иска може да покаже на другите салона си, екстри и т.н.
То си е хоби, философия, начин на живот...
Събираме ли се?
То си е хоби, философия, начин на живот...
Събираме ли се?
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Нещо ми говори, че в средата на седмицата няма да стане....! По- добре да е както до сега- в неделя, а и нещо ми се струва, че няма как да си пийнете вечерта и да си карате колите! Освен ако наистина искате да си пийвате и да си ги гледате на паркинга как нощуват... 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
Съжалявам, колеги, но точно утре не мога. Ще следя форума и ще дойда при първа възможност!
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Предлагам го за седмичен ден, защото вероятно някой от нас изкарват хубавиците и на по-дълъг път уикендите (аз например, винаги когато може). А пък за пийването - не е уточнено какво ще се пийва : )
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
Аз също предпочитам седмичен ден, и по същата причина - уикендите гледам да не съм в София. Просто довечера съм зает, за съжаление.
Колеги, май само се нагласяме и никаква не я вършим
Почивен ден е по-удобно и според мен, пък и делнично да е, няма проблеми. Предлагам тази неделя да я направим сбирката. Мястото, което IceFire предложи звучи добре. Който е ЗА да се разпише тука, да го решим 

- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
Ще гледам и аз да дойда само дайте някакъв час и нека да е по ранния следобед.