СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
Eее... един път не дойдох и ме отписахте
! Ще се видим в неделя, пък дано дойдат и новобранците, да им видим машините! 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Колеги без мен на курс съм 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
ELZAGG написа:Eее... един път не дойдох и ме отписахте! Ще се видим в неделя, пък дано дойдат и новобранците, да им видим машините!
Няма как да дойдат хората от къде да знаят за съществуването на тая тема?Аз съвсем случайно влязох, от думите на Елза в темата на а....не помня кой ,че не му палел ТДС-а!!!От къде да знаят хората че има такава тема?Хубаво си беша кат си беше у нашият форум що я махнаха

Едит: Аз писах лично на трима:mpp82,POCEH_E38,petar0411.Ако се сетите за други които може би не знаят за тая тема пишете им.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
RORO написа:ELZAGG написа:Eее... един път не дойдох и ме отписахте! Ще се видим в неделя, пък дано дойдат и новобранците, да им видим машините!
Няма как да дойдат хората от къде да знаят за съществуването на тая тема?Аз съвсем случайно влязох, от думите на Елза в темата на а....не помня кой ,че не му палел ТДС-а!!!От къде да знаят хората че има такава тема?Хубаво си беша кат си беше у нашият форум що я махнаха???Ако искате да им пишем (на новите) на лс.за тая тема.
Едит: Аз писах лично на трима:mpp82,POCEH_E38,petar0411.Ако се сетите за други които може би не знаят за тая тема пишете им.

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Колеги, май този път ще сме повече... Невероятно, но факт. Предлагам след сбирката да пием по едно... по няколко пъти. Готов съм да събера с моята кола всички, които ще си оставят колите, и да купонясаме кротко след това. Не е нужно да ходим надалече в България, за да се съберем. Когато се виждаме с колегите от провинцията - добре, ще пътуваме. Когато сме само от София - няма да пътуваме! Пък ако някой колега, като Кита от Габрово например, иска да дойде - ще е добре дошъл,и ще му намерим и място за спане. А ако идва с влака, лично ще го взема от гарата. Но да си носи снимка на колата!
Кажете съгласни ли сте, за кръчма предлагам ресторант "SBI", до ъгъла на "Бенковски" и "Искър". В центъра е. Удобно за всички. По средата на разстоянията в града.
Очаквам потвърждения за ресторанта, за да направя резервация.
А Елза да не се сърди, моля!!!
Елза, ще те взема лично от вас, като си оставиш колата, и първото питие ще бъде от мен. И последното. Слава богу, този път не е задушница и нямаш оправдание за отсъствие! И не ми отказвай да те повозя на 740i. Приятно е, ще ти хареса. Обещавам.
И така, колеги, чакам потвърждения за сбирката в 15 часа и отделно за ресторанта, за да направя резервация.
Обадете се на познати колеги, които по всяка вероятност не четат тази тема, защото наистина я набутаха на майната си. Хубаво, че се абонирах за нея, иначе нямаше и аз да знам за сбирките.
До неделя!!!
Кажете съгласни ли сте, за кръчма предлагам ресторант "SBI", до ъгъла на "Бенковски" и "Искър". В центъра е. Удобно за всички. По средата на разстоянията в града.
Очаквам потвърждения за ресторанта, за да направя резервация.
А Елза да не се сърди, моля!!!
Елза, ще те взема лично от вас, като си оставиш колата, и първото питие ще бъде от мен. И последното. Слава богу, този път не е задушница и нямаш оправдание за отсъствие! И не ми отказвай да те повозя на 740i. Приятно е, ще ти хареса. Обещавам.
И така, колеги, чакам потвърждения за сбирката в 15 часа и отделно за ресторанта, за да направя резервация.
Обадете се на познати колеги, които по всяка вероятност не четат тази тема, защото наистина я набутаха на майната си. Хубаво, че се абонирах за нея, иначе нямаше и аз да знам за сбирките.
До неделя!!!
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
kita написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=262057
30 човека по 1000 евро![]()
Коце, това по повод предложението за "БМВ къщичка" ли е!?

Правим си сдружение с идеална цел (периодични разпивки).Назначаваме 2 жени от селото да се грижат за къщата.Слагаме видео наблюдение и всеки ще вижда кво се случва в имота.Правим си договор с тур оператор и ставаме хотелиери.Разходите ще са около 1000лв на месец.За 10-тина години инвестицията ще се върне.Гледам, че в двора има място и за 1-2 бунгала
Сигурно Ви изглежда смешно, но аз почвам сериозно да се замислям
P.S. Не е задължително да е точно тоя имот.Сигурно има много други и на по-ниска цена.
Прегърнете сериозно идеята

Сигурно Ви изглежда смешно, но аз почвам сериозно да се замислям

P.S. Не е задължително да е точно тоя имот.Сигурно има много други и на по-ниска цена.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Моите страхове в това отношение са свързани със мисленето на половината българи(като например-''Аз съм дал цели 5 лева за нощувка ще правя каквото си искам,ще чупя,троша и като си тръгвам ще си взема нещо-я тиган,я картина,....'') като наблягам на разхайтената младеш на която всичко им е осигурено и не го оценява,както и на начина по който влияе алкохола на някои хора (от тихи и кротки се превъплащават в силни и безстрашни).Последиците от такива наематели ми обиват желанието за идеята лично на мен!
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
kita написа:Правим си сдружение с идеална цел (периодични разпивки).Назначаваме 2 жени от селото да се грижат за къщата.Слагаме видео наблюдение и всеки ще вижда кво се случва в имота.Правим си договор с тур оператор и ставаме хотелиери.Разходите ще са около 1000лв на месец.За 10-тина години инвестицията ще се върне.Гледам, че в двора има място и за 1-2 бунгала![]()
![]()
Сигурно Ви изглежда смешно, но аз почвам сериозно да се замислям![]()
Защо пък не? "Apple" започнаха от един гараж, пък сега къде са... И дори да не успеем като тях, няма да е голяма загуба - по-важна е идеалната ни цел!

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
kita написа:Правим си сдружение с идеална цел (периодични разпивки).Назначаваме 2 жени от селото да се грижат за къщата.Слагаме видео наблюдение и всеки ще вижда кво се случва в имота.Правим си договор с тур оператор и ставаме хотелиери.Разходите ще са около 1000лв на месец.За 10-тина години инвестицията ще се върне.Гледам, че в двора има място и за 1-2 бунгала![]()
![]()
Сигурно Ви изглежда смешно, но аз почвам сериозно да се замислям![]()
Коце от идеята за нова година Bmw ти я прероди във по добра .Аз съм за тази идея но ако двора е равен и малко по голям ще е по добре с идея за басейн .Ако нещо ти допадне ще участвам

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Аз също ще се включа! А може и така да участваме, http://www.moiklub.com/bg/about/!!!
Аз предлагам, лятото да направим една среща в тоя район, и да огледаме кво се продава. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Искам много сериозно да обърнете внимание на фактът, че темата е за сбирките на Е38, а не за създаване на общ бизнес чрез "хотелиерство"...