СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 730d

Re: среща на е38ците в София

Мнение от badly_boy » 04 Мар 2011, 11:50

Колеги аз седях около 20мин. От 20:40 до 21:00 някъде. Нещо не можахме да се организираме... Готов съм когато кажете! Даже ако искате за утре може нещо да се разберем! Не знам и аз вече. Предложете време и място...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 04 Мар 2011, 21:38

badly_boy написа:Колеги аз седях около 20мин. От 20:40 до 21:00 някъде. Нещо не можахме да се организираме... Готов съм когато кажете! Даже ако искате за утре може нещо да се разберем! Не знам и аз вече. Предложете време и място...

Ха разминали сме се за 1 мин. колега бях там от 19:50 до 20:39 точно за една мин. сме се разминали!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 05 Мар 2011, 7:28

Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 05 Мар 2011, 13:08

ами аз казвам да се оправи времето ама вие зор та зор.след 15-20 дни или края на месеца ще си направим голяма сбирка.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38
Мечтае да кара: E38

Мнение от Krasi-1.500000km. » 06 Мар 2011, 13:02

Аз щяда доида но не бях в София но другата сбарка ще гледам да съм там дано да бъде хубаво времето :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 06 Мар 2011, 16:11

RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?

:yes: Това щях и аз да напиша
Ето една снимка от първата организирана среша на е38 от 2009 год.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 06 Мар 2011, 17:35

Да бе най добре да изчакаме времето да се пооправи и тогава да се мисли за сбирка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Мар 2011, 17:45

Sivako написа:Да бе най добре да изчакаме времето да се пооправи и тогава да се мисли за сбирка.

A защо не и за събор, снощи коментирахме с разни Е32 фенове че може да седнем да си организираме събор по-натам и да се съберем от цялата страна :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 06 Мар 2011, 17:58

То една сбирка не можем да направим с повече от 5 коли ти за събор :| Не че няма да е добре ама аз лично не вярвам.
Според мен добрият вариант е да използваме националният BMW събор да се съберем със седмиците на едно място и ето ви събор в събора :mhihi: Само ако не е като миналогодишният от коли различни от нашата марка да няма места за паркиране.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Мар 2011, 18:01

Sivako написа:То една сбирка не можем да направим с повече от 5 коли ти за събор :| Не че няма да е добре ама аз лично не вярвам.
Според мен добрият вариант е да използваме националният BMW събор да се съберем със седмиците на едно място и ето ви събор в събора :mhihi: Само ако не е като миналогодишният от коли различни от нашата марка да няма места за паркиране.

Няма да е така, ще има разделение със сигурност.
Все пак нека и колегите се изкажат, какво мислят, заети хора сме все пак :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 06 Мар 2011, 19:00

fnt написа:
RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?

Изображение

От доста време ме мъчи въпроса:Защо са престана ли да пишат хора от старият форум какво ги е спряло?И сега се радвам да приветствам един от тях :wave: .

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 06 Мар 2011, 20:26

Тоо в 21ч нямаше кьораво бмв горе....несериозна работа....иначе с колегата furiozo се бяхме нагласили за сбирка на големи машинки
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 36,Е 38,Е 65

Мнение от КИРО » 06 Мар 2011, 21:38

RORO написа:
fnt написа:

Изображение

От доста време ме мъчи въпроса:Защо са престана ли да пишат хора от старият форум какво ги е спряло?И сега се радвам да приветствам един от тях :wave: .

Колега, може да приветстваш още един от стария форум, на снимката от 2009 последната седмица с оранжавите мигачи е мойта.
А другите може би веча са в подфорума на Е 65 ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 08 Мар 2011, 23:04

:yes: Колегата RORO е много прав, като правите сбирки поне гледайте прогнозата за времето, хубавото е да сме до машините си и да коментираме плюсовете и проблемите, а не да седиме в кафенето!
На миналата среща се събрахме 7-8 коли и не беше никак лошо, даже /както разбрах после/ от бензиностанцията са се опитали да ги изгонят- не им е давало сърце да гледат толкоз разкош на едно място :mhihi: !
Така че следващия път съм там, стига да е нормално времето и часа. :driving:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Мнение от ljubo72 » 08 Мар 2011, 23:48

поста по горе на колежката ELZAGG е правилен и уместен,пък и споделя моето виждане.Искам и аз да дойда и да се запознаем, а пътуване в това лошо време не е умесно за момента за нас които живеем извън столицата.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг