СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Re: среща на е38ците в София
Колеги аз седях около 20мин. От 20:40 до 21:00 някъде. Нещо не можахме да се организираме... Готов съм когато кажете! Даже ако искате за утре може нещо да се разберем! Не знам и аз вече. Предложете време и място...
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
badly_boy написа:Колеги аз седях около 20мин. От 20:40 до 21:00 някъде. Нещо не можахме да се организираме... Готов съм когато кажете! Даже ако искате за утре може нещо да се разберем! Не знам и аз вече. Предложете време и място...
Ха разминали сме се за 1 мин. колега бях там от 19:50 до 20:39 точно за една мин. сме се разминали!!!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
ами аз казвам да се оправи времето ама вие зор та зор.след 15-20 дни или края на месеца ще си направим голяма сбирка.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Аз щяда доида но не бях в София но другата сбарка ще гледам да съм там дано да бъде хубаво времето 

RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?

Ето една снимка от първата организирана среша на е38 от 2009 год.

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Да бе най добре да изчакаме времето да се пооправи и тогава да се мисли за сбирка.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Sivako написа:Да бе най добре да изчакаме времето да се пооправи и тогава да се мисли за сбирка.
A защо не и за събор, снощи коментирахме с разни Е32 фенове че може да седнем да си организираме събор по-натам и да се съберем от цялата страна

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
То една сбирка не можем да направим с повече от 5 коли ти за събор
Не че няма да е добре ама аз лично не вярвам.
Според мен добрият вариант е да използваме националният BMW събор да се съберем със седмиците на едно място и ето ви събор в събора
Само ако не е като миналогодишният от коли различни от нашата марка да няма места за паркиране.

Според мен добрият вариант е да използваме националният BMW събор да се съберем със седмиците на едно място и ето ви събор в събора

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Sivako написа:То една сбирка не можем да направим с повече от 5 коли ти за съборНе че няма да е добре ама аз лично не вярвам.
Според мен добрият вариант е да използваме националният BMW събор да се съберем със седмиците на едно място и ето ви събор в събораСамо ако не е като миналогодишният от коли различни от нашата марка да няма места за паркиране.
Няма да е така, ще има разделение със сигурност.
Все пак нека и колегите се изкажат, какво мислят, заети хора сме все пак

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
fnt написа:RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?
Това щях и аз да напиша
От доста време ме мъчи въпроса:Защо са престана ли да пишат хора от старият форум какво ги е спряло?И сега се радвам да приветствам един от тях

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Тоо в 21ч нямаше кьораво бмв горе....несериозна работа....иначе с колегата furiozo се бяхме нагласили за сбирка на големи машинки
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
RORO написа:fnt написа:RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?
Това щях и аз да напиша
От доста време ме мъчи въпроса:Защо са престана ли да пишат хора от старият форум какво ги е спряло?И сега се радвам да приветствам един от тях.
Колега, може да приветстваш още един от стария форум, на снимката от 2009 последната седмица с оранжавите мигачи е мойта.
А другите може би веча са в подфорума на Е 65 ....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
RORO написа:Бях готов да дойда но,като се замислих,че няма да можем да стоим от вън (беше ебати и студа)до машините да ги оглеждаме да коментираме което според мен е основната цел на сбирката,се отказах.Каква е разликата дали ше съм там с 38-та или със автобус 111,щом ще седя в кафето на ОМВ а не до автомобилите?

На миналата среща се събрахме 7-8 коли и не беше никак лошо, даже /както разбрах после/ от бензиностанцията са се опитали да ги изгонят- не им е давало сърце да гледат толкоз разкош на едно място

Така че следващия път съм там, стига да е нормално времето и часа.

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
поста по горе на колежката ELZAGG е правилен и уместен,пък и споделя моето виждане.Искам и аз да дойда и да се запознаем, а пътуване в това лошо време не е умесно за момента за нас които живеем извън столицата.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!