РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от NORX » 30 Май 2011, 22:47

tigar написа:Неско, сега да ти обясня , щото вече за 2 ри път се засичаме точно по този въпрос ! Сега да обясня , ако искаш ме изслушай ако искаш не :) Ами аз имам БМВ от 2001 година , ма пък не го разбирам това каране на полигона на един завои, това по малък ентусиаст ли ме прави от теб , дал съм тази година 2000 лв само за да го вдигна от прахта това БМВ , за теб аз по малък ентусиаст ли съм? Да аз така имам разбиране , идвам с групата БМВ лафим си чоплим семки обменяме идеи и т.н но не карам , според теб аз кво съм , барбекюрист ли ? Хайде дай да запазим добрия тон и да вземе да идваш на ей такива сбирки , като барбекюта , защото точно това ни сплотява, идеята БМВ и сбирките независимо къде са ! Бъзици , бири , и хубави спомени, аз лично не съм обидил никой с нищо, защо ти не дойдеш да те опознаем ?
Сега да отговоря на колегата Норкс: Колега , аз познавам Емо от един месец, стана ми нещо като талисман и не само на мен ами и на други ! Страшно забавен човек които дойде сам в шатрата и се представи ! Ти мен познаваш ли ме кой съм ? Дойде ли да кажеш кой си какво те вълнува , дойде ли , каза ли една дума , питам те като човек ? Хайде вече стига с тия нападки поотделно ! Ела на една сбирка и кажи ей момчета хайде да се съберем да караме някъде , ами добре то това няма лошо , ама така да ми се криеш зад ника си и да нареждаш не е мн приятно ! Моля те премисли над думите си и си помисли дали не е в теб някъде вината , и тогава пак ще говорим ако искаш !
НО СЪМ СъГЛАСЕН АКО ИСКАШ ТИ ОРГАНИЗИРАЙ СБИРКИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ ИДВАМЕ САМО ! СТАВА ЛИ ?

съгласен съм с теб , напълно си прав , не съм ги направил тези неща за което съжелявам :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 30 Май 2011, 23:06

Pi-pilotka написа:........................................А също така в живота има и по-важни неща от това да чоплиш семки на полигона-понякога например на хората им се раждат деца, съкращават ги от работа и още куп други неща и колкото и да имат страст им се налага да продадат на части БМВ-то, което толкова години са правили с желание, за да има какво да ядат (буквално!) Така че мамините синчета и дъщерички да замълчат,защото е много лесно някой друг да ти даде старта, а ти само да "цокаш" и да се биеш в гърдите какъв велик проект си направил.

Браво Каке :clap: чесно казано и аз имам голямо желание да си изляза със семейството и да се поразсея но от 2-3 години даже незнам какво е неделя,така че лично аз много ама много добре те разбирам.Пък за мамините синчета всичко с времето си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 30 Май 2011, 23:08

Еее те кой знае колко много пари са се събрали че чак да се заслужава да се обсъждат. Познавам хората които ги събират и съм сигурен че няма да си ги присвоят. В крайна сметка всеки можеше да е на мястото на Иво примерно но никой не прояви желание. Слава Богу че той поне се съгласи защото сме такъв голям град а до сега нямаше никой който да се занимава с тия неща. И аз не пия но пък обичам и сбрирките с ядене и пиене и когато мога ги посещавам и ще ги посещавам и занапред. Също така обичам и карането и когато мога ходя и карам. Не сме казали да се съберем на едно ДЗС примерно не сме го направили. Мен ме е яд само че понеделниците не мога да посещавам сбирките в тоя час който е посочен иначе нямаше да ги пропусна. Това обаче не значи че трябва да негодувам и не ме прави по малко фен на марката ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 730D

Мнение от tigar » 30 Май 2011, 23:33

slavianko написа:Еее те кой знае колко много пари са се събрали че чак да се заслужава да се обсъждат. Познавам хората които ги събират и съм сигурен че няма да си ги присвоят. В крайна сметка всеки можеше да е на мястото на Иво примерно но никой не прояви желание. Слава Богу че той поне се съгласи защото сме такъв голям град а до сега нямаше никой който да се занимава с тия неща. И аз не пия но пък обичам и сбрирките с ядене и пиене и когато мога ги посещавам и ще ги посещавам и занапред. Също така обичам и карането и когато мога ходя и карам. Не сме казали да се съберем на едно ДЗС примерно не сме го направили. Мен ме е яд само че понеделниците не мога да посещавам сбирките в тоя час който е посочен иначе нямаше да ги пропусна. Това обаче не значи че трябва да негодувам и не ме прави по малко фен на марката ;)
+1
А- е те това е приказка!
Срещу мене и славян има ли кой да излезе :mhihi:
Наздраве момчета :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: S 2000 RR
Мечтае да кара: Original STW

Мнение от existence » 31 Май 2011, 0:08

Превъртам страниците и не му хващам ни края, ни началото, но както и да е. За голямото ни село е ясно, че освен бустани за каране друго няма, и който се е надъхал освен да си гръмне гумите в кръг, друг начин няма!!! И сега идва голямото, "НО" пък има велики барбекюкчий из нашия район и терени за изява.(Тигъра сън неспи да мисли нови чалъми на барбекюто) Естесвено има и хора който още не са усмислили думите "Дай за да получиш"... и са в големия свят на дилемата "Те тея бемвисти искат да ме изпързалят или нещо друго". И ето го резултата всеки знае неговото и накрая на сбирката 5-6 човека. Така че колеги, който е влязъл във филма да даде една пауза и да вземе да дойде, да види аджеба за какво иде реч, да поразмишлява колкото може и другия път пак да заповяда! :mhihi:
*Един грам опит е повече от сто килограма приказки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 31 Май 2011, 8:10

tigar написа:Неско, сега да ти обясня , щото вече за 2 ри път се засичаме точно по този въпрос ! Сега да обясня , ако искаш ме изслушай ако искаш не :) Ами аз имам БМВ от 2001 година , ма пък не го разбирам това каране на полигона на един завои, това по малък ентусиаст ли ме прави от теб , дал съм тази година 2000 лв само за да го вдигна от прахта това БМВ , за теб аз по малък ентусиаст ли съм? Да аз така имам разбиране , идвам с групата БМВ лафим си чоплим семки обменяме идеи и т.н но не карам , според теб аз кво съм , барбекюрист ли ? Хайде дай да запазим добрия тон и да вземе да идваш на ей такива сбирки , като барбекюта , защото точно това ни сплотява, идеята БМВ и сбирките независимо къде са ! Бъзици , бири , и хубави спомени, аз лично не съм обидил никой с нищо, защо ти не дойдеш да те опознаем ?
Сега да отговоря на колегата Норкс: Колега , аз познавам Емо от един месец, стана ми нещо като талисман и не само на мен ами и на други ! Страшно забавен човек които дойде сам в шатрата и се представи ! Ти мен познаваш ли ме кой съм ? Дойде ли да кажеш кой си какво те вълнува , дойде ли , каза ли една дума , питам те като човек ? Хайде вече стига с тия нападки поотделно ! Ела на една сбирка и кажи ей момчета хайде да се съберем да караме някъде , ами добре то това няма лошо , ама така да ми се криеш зад ника си и да нареждаш не е мн приятно ! Моля те премисли над думите си и си помисли дали не е в теб някъде вината , и тогава пак ще говорим ако искаш !
НО СЪМ СъГЛАСЕН АКО ИСКАШ ТИ ОРГАНИЗИРАЙ СБИРКИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ ИДВАМЕ САМО ! СТАВА ЛИ ?
Тигърче не знам мен от де ма замеси но недей нямам нищо лошо към теб познаваме се отдавна не знам ко реши че аз са крия зад ника си но не си прав аз лично ако реша мога да сипя на всеки един никога не съм се крил зад ника си секима познава кой съм аз съм НЕСКО И никами е НЕСКО дали се крия зад него а ти как мислиш :mhihi: а за карането аз не карам на полигона само ако имаш интерес ела ще видеш има много други места като дзс острово мечка ряхово и тука между селата на близо като НИСОВО с зарибяващи завои :driving: но на харабия не разбирам защо мен ма замесваш братле яжте пийте и се веселете всеки го влече нещо а за това колко пари си дал по колата си АЗ НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ДА ДАМ но никога не съм го правел на въпрос аз никога не съм казал колко съм дал по някоя от моите коли на збирка мога да дойда само за да са омартвим от пиене не е проблем просто не съм ва оцелил някога да се събирате и аз да съм свободен но повярвай ще дойда и ще ва напия всички :mhihi: ари със здраве и мен не ме замесвайте в збирки и такива щуротии :bchug: дори отбягвам да пиша пак аз съм виновен :banghead: а за организациите вие сте си супер там 2009 беше супер даже се надявам тази година пак да е тука тази збирка :driving:
Последна промяна nesko на 31 Май 2011, 8:47, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 31 Май 2011, 8:11

tigar написа:
slavianko написа:Еее те кой знае колко много пари са се събрали че чак да се заслужава да се обсъждат. Познавам хората които ги събират и съм сигурен че няма да си ги присвоят. В крайна сметка всеки можеше да е на мястото на Иво примерно но никой не прояви желание. Слава Богу че той поне се съгласи защото сме такъв голям град а до сега нямаше никой който да се занимава с тия неща. И аз не пия но пък обичам и сбрирките с ядене и пиене и когато мога ги посещавам и ще ги посещавам и занапред. Също така обичам и карането и когато мога ходя и карам. Не сме казали да се съберем на едно ДЗС примерно не сме го направили. Мен ме е яд само че понеделниците не мога да посещавам сбирките в тоя час който е посочен иначе нямаше да ги пропусна. Това обаче не значи че трябва да негодувам и не ме прави по малко фен на марката ;)
+1
А- е те това е приказка!

аз мога да изляза срещу тоя Славян но не си вдига телефона :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318 IS седан

Мнение от Iskren » 31 Май 2011, 10:09

Айде да отидем за риба с мръвка,скара,бира(който може да пие) :)
ISкрен
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 31 Май 2011, 16:26

nesko написа:
tigar написа:
+1
А- е те това е приказка!

Как ве баце днес от сутринта съм на линия и със сигурност щях да вдигна ако бях видял твоя номер ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 31 Май 2011, 16:31

slavianko написа:
nesko написа:
tigar написа:
+1
А- е те това е приказка!

Как ве баце днес от сутринта съм на линия и със сигурност щях да вдигна ако бях видял твоя номер ;)

не то не е за днес за вчера като ходихме да караме ти беше изключен тела :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i

Мнение от venci_krumov » 31 Май 2011, 16:44

pantzer3 написа:
venci_krumov написа:Колеги,
Я кажете къде и кога се провеждат срещите на Русенци?
И аз съм Русенче, но рядко се прибирам от пустата София.
Кажете къде да ви намеря следващия път и има ли някой който да го играе организатор?

Благодаря ви предварително!

Колега не искам да те отчайвам, но това са по скоро няква пародия на сбирки :puke: :puke: :puke: Преди време сбирките бяха дори два пъти в седмицата(понеделник и сряда), даже се събирахме и доста хора! Сега ако се осъществи сбирка и се съберат 7-8 човека - си е цяло събитие и даже идва БТВ да снима репортаж :mhihi: :mhihi: :mhihi: и така е вече повече от година!!! Някой хора нямат време и средства за да посещават сбирките както някога, други не са толкова запалени по марката както бяха преди, трети просто нямат интерес, а има и такива които идват веднъж на две години, а иначе се пишат за големи ентусиасти и нямат равни по спамене във форума, има и такива които пък са сърдити на някой или нещо, а други не идват ако няма барбекю и на всичкото отгоре почти не се говори за БМВ-та! Не ми се иска да ти прекършвам ентусиазма и лично аз се надявам нещата да потръгнат и сериозните сбирки да зачестят както беше преди време! Иначе добре си дошъл и за повече информация следи темата! Организатор за русе е Cherenz! Можеш да му пишеш на лично! Можеш да драснеш и на мен или на друг от колегите и ако имаме информация ще ти кажем! Успех :yes:

Pi-pilotka написа:Съгласна съм с pantzer-то не бяха интриги, то не беше мрънкане-къде да се събираме, ма що там, а не еди къде си, ма що това, а не онова-по-зле сте по мърморене и от жени...А никой не дойде и не даде конкретно предложение къде да се събираме като не им харесва на повечето на "ВАС", нито какво да правим и кога да го правим. Всеки само критикува и спами из форума. Ето, мисля че идеята да има повече членове в клуба легално и наистина да има клуб Русе беше една добра инициатива, която Иво (cherenz) започна преди месец и какво стана? Да не цитирам сега имена какви реплики имаше:"Е...л съм им майката-къв членски внос, къв член на къв клуб ще ставам, да им давам на тия 40 лева"! Или да цитирам на кой и кога бяха реплики това???!!!
Да бъдеш към някой клуб и да си част от някаква идеология е въпрос на страст и желание, а не просто на "лъзгане в неделя на обяд на завоя на честта" или "ядене на кебапчета и пиене на бири". Така че ако сами не си го направим да бъде така, както на нас ще ни харесва, няма кой бай Еди кой си да дойде и да ни покаже какво се прави и за какво се говори на БМВ сбирки.
И само да ви споделя, че аз не карам кола (въпреки че имам), но това не ми пречи да съм фен вече 8,9 години и да имам желание нещо да се случва и при нас. А също така в живота има и по-важни неща от това да чоплиш семки на полигона-понякога например на хората им се раждат деца, съкращават ги от работа и още куп други неща и колкото и да имат страст им се налага да продадат на части БМВ-то, което толкова години са правилис желание, за да има какво да ядат (буквално!) Така че мамините синчета и дъщерички да замълчат,защото е много лесно някой друг да ти даде старта, а ти само да "цокаш" и да се биеш в гърдите какъв велик проект си направил.
Надеждата ми е в тия младите момчета сега-Емо и другите, да започнат да се появяват по-често и да дават идеи къде да се събираме и какво да правим.
А на тези, които вечно мрънкат и са недоволни пожелавам да продължават в същия дух-до обяд да се сърдят на себе си, а след обяд на останалия свят :) Нито ще станат по-красиви, нито по-умни, нито по-големи фенове на марката.

Благодаря на колегите pantzer3 и Pi-pilotka за бързите и съдържателно отговори.
Опитах се да им отговоря максимално бързо, но докато чакам одобрените на отговора ми от модераторите (което така и не дойде) разговора по темата доста се развихри.

Разбирам, че организацията си има своите проблеми, но приемам това за нормално. Така или иначе това няма да разубеди да се опитам да се присъединя и аз следващия път като се прибера в Русе.

Освен това се реших да се запиша като член на клуба в Русе, а не в София. И то след събора. Предпочитам 20 от левчета ми да останат в Русе, въпреки, че организатора за Русе не благоволи да удостои с отговор личното ми съобщение с въпрос към него.

Въобще, никое от нещата не смали ентусиазма ми, затова надявам да се видим скоро, пичове!

П.С.: Ако четете това съобщение значи най-насетне модераторите са одобрили мнението ми!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 31 Май 2011, 16:49

Ем като не гледам датите так е. Щях да дойда ама такъв грип ме налегна че чак днес съм на 100%

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 31 Май 2011, 20:11

slavianko написа:Ем като не гледам датите так е. Щях да дойда ама такъв грип ме налегна че чак днес съм на 100%

Предлагам при първа възможност да си направиме една збирка на ДЗС :driving: :bchug: то ядене :yammy: пиене :drinking: и каране :driving: но да го направим както трябва :bchug: :bowdown: примерно да е средата на юли за да може да се обсъди с времето точната дата да се подготвим :winky: бензин гуми барбекюта бири и тем подобни :yes: за да няма не доволни които да кажат аз искам да карам не да пия или обратното аз лично ще се нокаутирам от пиене който иска да кара :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds, E36 325i
Мечтае да кара: E21 323

Мнение от Martoni » 31 Май 2011, 20:29

nesko написа:
slavianko написа:Ем като не гледам датите так е. Щях да дойда ама такъв грип ме налегна че чак днес съм на 100%

Предлагам при първа възможност да си направиме една збирка на ДЗС :driving: :bchug: то ядене :yammy: пиене :drinking: и каране :driving: но да го направим както трябва :bchug: :bowdown: примерно да е средата на юли за да може да се обсъди с времето точната дата да се подготвим :winky: бензин гуми барбекюта бири и тем подобни :yes: за да няма не доволни които да кажат аз искам да карам не да пия или обратното аз лично ще се нокаутирам от пиене който иска да кара :mhihi:

Подкрепям идеята :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 31 Май 2011, 21:27

nesko написа:
tigar написа:
+1
А- е те това е приказка!

Ай го набием и да му вземем бегачката :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Русе