РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
младежи, аз съм от ловеч но.. по принцип живея в русе... къде точно ще е сборния пункт в събота сутрин да се включа в групата, да пътуваме заедно... тъкмо в плевен до кауфланд ще ви съпроводя... няма да ви трябва ескорт
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
Събота 30.10.2010 в 8.00 ОМВ - Централна гара , 8.00 - 8.30 кафета , бири , едно друго , 8.30 - 10.30 Русе - Плевен
Заповядай колега, тъкмо ще е по весело

tigar написа:Събота 30.10.2010 в 8.00 ОМВ - Централна гара , 8.00 - 8.30 кафета , бири , едно друго , 8.30 - 10.30 Русе - Плевен
Тигре, имай впредвид, че пътя Бяла е отбит през Обретеник-Ценово-Бяла, та силно ме съмнява 2 часа в колона да стигнем до Плевен

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
uCnaHeTcA написа:tigar написа:Събота 30.10.2010 в 8.00 ОМВ - Централна гара , 8.00 - 8.30 кафета , бири , едно друго , 8.30 - 10.30 Русе - Плевен
Тигре, имай впредвид, че пътя Бяла е отбит през Обретеник-Ценово-Бяла, та силно ме съмнява 2 часа в колона да стигнем до ПлевенИма голям трафик по тези баири и много тирове (Всяка седмица по няколко пъти пътувам по този маршрут)
Но както и да е, силно се надявам да се присъединия и на таз' годишния Събор на Северна България
![]()
Хах, е като е колона какво? Просто колоната ще се движи по бързо, да му мислят 16ките

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
ем в такъв случай в събота 8ч съм на ОМВ, колко коли сме засега
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- tigar
- кандидат ентусиаст
-
колоната няма да минава през ценово айде сега нема нужда, ще мине по накратичко през борово и бяла, тировете да си карат през ценово 

tigar написа:колоната няма да минава през ценово айде сега нема нужда, ще мине по накратичко през борово и бяла, тировете да си карат през ценово
Ти си човека

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
Колеги , напомням който ще идва да заплати днес или пак организацията Ви куца, вечно някой трябва да Ви тика и подръчква , българска работа

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Абе колко коли се сбрахме от Русе,ще ни стигне ли асфалта до Плевен
да не като ги наредим в колона и някой по таваните на колите да стигне преди нас 

е че сигурно ще ни стигне, това питах и аз миналия ден, колко човека долу горе ще сме от тука
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
vank0 написа: колко човека долу горе ще сме от тука
Аз , Tigar , Momcho , ///MILEN , Cheren_Z сме сигурни за тръгване в събота . В неделя ще се присъединят още около 10 човека .
П.С. Може ли да използвам твоят подпис , че много ми харесва ? Освен ако разбира се не си взел идеята за него от мнение на един от членовете на БМВ Клуб България от около 300 страници назад в раздел '' Извън темата '' , които между другото вече са доста трудно откриваеми .

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

не не съм го взел от там, от друго място е, но не от форума
иначе ползвай го... интересен е 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
за тези дето тръгват в неделя няква организация има ли?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
RSxRacer написа:за тези дето тръгват в неделя няква организация има ли?
Има... да бъдат бити... вкарани в багажници и закарани на мероприятието още в събота

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
Ogi написа:RSxRacer написа:за тези дето тръгват в неделя няква организация има ли?
Има... да бъдат бити... вкарани в багажници и закарани на мероприятието още в събота
И аз искам да участвам