РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
едва ли ще пита ако е от Русе ..... и 2-ро отдавна писа че се отказва от колата 

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Хайде членове и кандидати,не остана време тази година ще има много привилегии и бонуси за нас
viewtopic.php?f=141&t=267944

viewtopic.php?f=141&t=267944

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
Сбирките на "BMW club Русе" се провеждат в понеделник от 19:00 часа в билярд клуб "Fight" намиращ се на ул. Борисова-под сградата на Prista Oil
всички членове на клуба ползват 15% отстъпка в заведението с/у представяне на членска карта!!
всички членове на клуба ползват 15% отстъпка в заведението с/у представяне на членска карта!!

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
Тъкмо мислех да пиша да почваме да се събираме
давайте да се събираме момчета стига вече се крихме , че ставаме за смях 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Е то аз не съм спирал да се събирам със съмишленици. В гаража ми е всеки ден сбиркаNORX написа:Тъкмо мислех да пиша да почваме да се събирамедавайте да се събираме момчета стига вече се крихме , че ставаме за смях

Последна промяна slavianko на 05 Мар 2012, 21:55, променена общо 2 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групички
нали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям
)

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Така де ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли.Времето се затопли и мен кръвта ми ври и ни ми се пие ни яде. Кара ми се.NORX написа:мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групичкинали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям
)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
slavianko написа:Така де ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли.Времето се затопли и мен кръвта ми ври и ни ми се пие ни яде. Кара ми се.NORX написа:мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групичкинали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям
)

не само на теб ти се кара!
ама с това "ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли" много ме обиждаш и не само мен!!!

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ти не влизаш в това число със сигурност щото като се видим и само за коли си говорим. Ама предният път като идвах на хижа Приста докато излязох да дам малко газ и веднага дойде едно братле от сбирката да ми прави забележка да не минавам че много гюрултия се вдигало и детето му не можело да заспи. Е сори и аз имам дете ама все пак ние на БМВ сбирка сме се събрали а не на събор на младите бащиCherenz написа:slavianko написа:Така де ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли.Времето се затопли и мен кръвта ми ври и ни ми се пие ни яде. Кара ми се.NORX написа:мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групичкинали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям
)
![]()
не само на теб ти се кара!
ама с това "ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли" много ме обиждаш и не само мен!!!

Ако мероприятията се правят на някой от полигоните мисля ,че нещата ще си дойдат по местата
Кеф ти шатра бира и кебабчета кеф ти дрифт драг тиме атак слалом и др. с БМВ-та 

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Точно това му е майката даMICH__ написа:Ако мероприятията се правят на някой от полигоните мисля ,че нещата ще си дойдат по местатаКеф ти шатра бира и кебабчета кеф ти дрифт драг тиме атак слалом и др. с БМВ-та

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
Добре няма проблем,ще го обсъдим този варииянт,но при такъв вид мироприятие няма как да е всяка седмица,иначе идва пролет и е време да се раздвижим малко,давайте идеи къде кога и как можем да се съберем всички,а можем да се свържем и с другите автомобилни клубове да си направим общи сбирки,не за друго ама да им покажем кои са най-големите 

То освен ДЗС-то други варианти
Не знам какво стана с летището след Николово ?

Не знам какво стана с летището след Николово ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Здравейте и аз съм навит да идвам на сбирките, макар че не съм член на БМВ клуба и не познавам никой от вас, ще се радвам да се срещна с други фенове на марката 

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
няма къде момчета
а и забравяте най важното .....кинти
а те не са малко
за едно такова събиране и каране