РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от Master™ » 25 Яну 2012, 9:21

едва ли ще пита ако е от Русе ..... и 2-ро отдавна писа че се отказва от колата :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 25 Фев 2012, 19:48

Хайде членове и кандидати,не остана време тази година ще има много привилегии и бонуси за нас :!:

viewtopic.php?f=141&t=267944
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Cherenz » 05 Мар 2012, 17:47

Сбирките на "BMW club Русе" се провеждат в понеделник от 19:00 часа в билярд клуб "Fight" намиращ се на ул. Борисова-под сградата на Prista Oil
всички членове на клуба ползват 15% отстъпка в заведението с/у представяне на членска карта!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 05 Мар 2012, 21:43

Тъкмо мислех да пиша да почваме да се събираме :D давайте да се събираме момчета стига вече се крихме , че ставаме за смях :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 05 Мар 2012, 21:51

NORX написа:Тъкмо мислех да пиша да почваме да се събираме :D давайте да се събираме момчета стига вече се крихме , че ставаме за смях :D
Е то аз не съм спирал да се събирам със съмишленици. В гаража ми е всеки ден сбирка :mhihi: :mhihi: Утре примерно ще почвам пак бегачката и няма да съм сам цял ден.
Последна промяна slavianko на 05 Мар 2012, 21:55, променена общо 2 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 05 Мар 2012, 21:54

мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групички :) нали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям :) )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 05 Мар 2012, 21:57

NORX написа:мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групички :) нали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям :) )
Така де ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли.Времето се затопли и мен кръвта ми ври и ни ми се пие ни яде. Кара ми се.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Cherenz » 06 Мар 2012, 19:12

slavianko написа:
NORX написа:мисълта ми беше да се събираме ВСИЧКИ заедно , а не така на групички :) нали това е идеята на клуба (макар и да не съм член официално, аз го подкрепям :) )
Така де ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли.Времето се затопли и мен кръвта ми ври и ни ми се пие ни яде. Кара ми се.

:mhihi:
не само на теб ти се кара!
ама с това "ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли" много ме обиждаш и не само мен!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 06 Мар 2012, 20:06

Cherenz написа:
slavianko написа:

:mhihi:
не само на теб ти се кара!
ама с това "ама по тия сбирки се говори само за пиене и ядене и нищо за коли" много ме обиждаш и не само мен!!!
Ти не влизаш в това число със сигурност щото като се видим и само за коли си говорим. Ама предният път като идвах на хижа Приста докато излязох да дам малко газ и веднага дойде едно братле от сбирката да ми прави забележка да не минавам че много гюрултия се вдигало и детето му не можело да заспи. Е сори и аз имам дете ама все пак ние на БМВ сбирка сме се събрали а не на събор на младите бащи ;) Та за неща от тоя сорт говоря

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 12 Мар 2012, 18:29

Ако мероприятията се правят на някой от полигоните мисля ,че нещата ще си дойдат по местата :) Кеф ти шатра бира и кебабчета кеф ти дрифт драг тиме атак слалом и др. с БМВ-та :mhihi:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 12 Мар 2012, 19:07

MICH__ написа:Ако мероприятията се правят на някой от полигоните мисля ,че нещата ще си дойдат по местата :) Кеф ти шатра бира и кебабчета кеф ти дрифт драг тиме атак слалом и др. с БМВ-та :mhihi:
Точно това му е майката да ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Cherenz » 12 Мар 2012, 19:50

Добре няма проблем,ще го обсъдим този варииянт,но при такъв вид мироприятие няма как да е всяка седмица,иначе идва пролет и е време да се раздвижим малко,давайте идеи къде кога и как можем да се съберем всички,а можем да се свържем и с другите автомобилни клубове да си направим общи сбирки,не за друго ама да им покажем кои са най-големите :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 12 Мар 2012, 20:13

То освен ДЗС-то други варианти :dunno:

Не знам какво стана с летището след Николово ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Мнение от vladi_totev » 13 Мар 2012, 10:43

Здравейте и аз съм навит да идвам на сбирките, макар че не съм член на БМВ клуба и не познавам никой от вас, ще се радвам да се срещна с други фенове на марката :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Мнение от Master™ » 15 Мар 2012, 9:50

няма къде момчета ;) а и забравяте най важното .....кинти :yes: а те не са малко :mhihi: за едно такова събиране и каране
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе