РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от nesko » 08 Дек 2011, 22:05

Master™ написа:да бе и аз не съм го виждал момчето затова го питам :yes: .... за 2012 между другото се готвиме все диви русенци с 30-ки да сформираме един Плевен :yes: така че очакваме да се включиш в превземането :mhihi:

на това мероприятие и бадкови СЛАВЯН с неговия турбо динозавър ще участва такаче ще е не забравим опен или дрифт дей в началото на 2012г :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 08 Дек 2011, 23:51

vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...

Пич ти що не се хванеш с нещо да помогнеш за каузата,а само с...ш върху мен и хората от клуба
които се опитваме да превърнем мечтата в истина. И как така сам реши че само Росен може да направи писта
той ли е майка Тереза на България :?: И като каза и ти сбирки ти кога си ги посещавал за последно :?:
И като не мислиш защо пишеш в подраздел Русе-сбирки всеки понеделник :?:
п.п. Темата не е за спам,така че моля отговори ми на лично :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 09 Дек 2011, 7:22

ами да, колата стои в Русе, но ... няма как да сте я виждали защото аз я имам от 1 месец долу горе... ще я видите, нека да дойде време и ще се види... иначе аз в момента си я карам като евридейка и така... черна триййййска с номер ОВ.... е туй съм аз :)
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 10 Дек 2011, 4:01

Cherenz написа:
vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...

Пич ти що не се хванеш с нещо да помогнеш за каузата,а само с...ш върху мен и хората от клуба
които се опитваме да превърнем мечтата в истина. И как така сам реши че само Росен може да направи писта
той ли е майка Тереза на България :?: И като каза и ти сбирки ти кога си ги посещавал за последно :?:
И като не мислиш защо пишеш в подраздел Русе-сбирки всеки понеделник :?:
п.п. Темата не е за спам,така че моля отговори ми на лично :!:

Днес на 10.12.11 вечерта към 19:30 ще се събираме на винарната и не мисля, че е някаква тайна. Ако си решил да дойдеш ела. И аз виждах някога по подобен начин нещата, но после като погледнах от различен ъгъл и видях, че не може да чакаме на един човек (визирам Черния) да прави всичко за бмв русе тийм, защото всеки си има и други грижи и все пак сме Тийм т.е. всеки трябва да участва.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E 30

Мнение от lubrica » 11 Дек 2011, 0:43

Еми айде да се вдигнем да се организираме и да направим нещо,поне да видят,че има желание към това отношение ! Стига с тези актове .... нека се направи нещо,все пак в Русе са едни от най-старите легенди на този спорт!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Мнение от Master™ » 13 Дек 2011, 21:13

колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малко :yes: докато е топло още
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 13 Дек 2011, 23:07

Master™ написа:колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малко :yes: докато е топло още

навит съм макар само ще тътря предница няма да успея да дрифтя но ще покарам рамо до рамо с теб :bowdown:
и предлагам да е ДРУГАТА НЕДЕЛЯ тази е не възможно поне за мен
аз съм за :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Мнение от Master™ » 14 Дек 2011, 9:33

nesko написа:
Master™ написа:колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малко :yes: докато е топло още

навит съм макар само ще тътря предница няма да успея да дрифтя но ще покарам рамо до рамо с теб :bowdown:
и предлагам да е ДРУГАТА НЕДЕЛЯ тази е не възможно поне за мен
аз съм за :yes:

:mhihi: то да не мислиш че ще се убия от спорт пък аз ........тъкмо ще си спретнеме една коледа :mhihi: .....но все си мисля че повечето хора няма да могат тогава.... незнам давайте мнения хора. Ще се събереме ли "дрифтери" или ще се чукнем с по една чаша вино :mhihi:
ицо ?
денис?
бате ти Славянко?
някой... нещо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 14 Дек 2011, 10:53

Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 14 Дек 2011, 17:50

slavianko написа:Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова :mhihi:

ми то и аз не знам дали ще успея да изкарам 320ката надявам се но ще видя :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 14 Дек 2011, 18:03

Аз съм със сетъпа си за дрифт на сняг та ако има ще карам :mrgreen:
Последна промяна MICH__ на 14 Дек 2011, 18:34, променена общо 1 път
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 14 Дек 2011, 18:03

nesko написа:
slavianko написа:Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова :mhihi:

ми то и аз не знам дали ще успея да изкарам 320ката надявам се но ще видя :yes:
Ем казвайте час и дата и идвам. Вече толкоз ми се кара че две не виждам и поне да полафим и да се донадъхаме взаимно :))
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 16 Дек 2011, 22:21

Като оставите , всички АЛА-БАЛА приказки дето ги изприказвате в тая тема ,с удоволствие бих се навил да организирам едно го-карт мероприятие на предварително уговорена дата и час
Ако има поне 5 желаещи , които искат да се присъединят ще пусна нова тема в нашата секция , където ,предварително ще уговорим чрез анкета ,дата и час на събитието.
Вярвам че за много от вас това би било също толкова интересно , както и напиване по кръчмите или ритане на топки.
Бих се наел с това да отида и да запазя час на група от желаещи , да отидем и да поставим клубни рекорди на пистата или абсолютни такива.
Бъдете малко по сериозни , аз също имам жена ,деца и ангажименти , но вярвам всеки от вас би отделил в предварително уговорен ден 2 часа от времето си за клубни мероприятия или спортни такива.
Предполагам за всички вас би било достатъчно интересно.
Очаквам по сериозно отношение.
Предполагам при достатъчно желание и сериозност , бихме могли да уговорим някаква отстъпка с Росен за такъв вид мероприятия веднъж месечно . (Това ще го обсъдим по нататък !)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ВИЕ СТЕ НА ХОД
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 16 Дек 2011, 22:28

svilgg написа:Като оставите , всички АЛА-БАЛА приказки дето ги изприказвате в тая тема ,с удоволствие бих се навил да организирам едно го-карт мероприятие на предварително уговорена дата и час
Ако има поне 5 желаещи , които искат да се присъединят ще пусна нова тема в нашата секция , където ,предварително ще уговорим чрез анкета ,дата и час на събитието.
Вярвам че за много от вас това би било също толкова интересно , както и напиване по кръчмите или ритане на топки.
Бих се наел с това да отида и да запазя час на група от желаещи , да отидем и да поставим клубни рекорди на пистата или абсолютни такива.
Бъдете малко по сериозни , аз също имам жена ,деца и ангажименти , но вярвам всеки от вас би отделил в предварително уговорен ден 2 часа от времето си за клубни мероприятия или спортни такива.
Предполагам за всички вас би било достатъчно интересно.
Очаквам по сериозно отношение.
Предполагам при достатъчно желание и сериозност , бихме могли да уговорим някаква отстъпка с Росен за такъв вид мероприятия веднъж месечно . (Това ще го обсъдим по нататък !)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ВИЕ СТЕ НА ХОД

Аз съм с двете ръце ЗА :ok: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving:
ПС: Is също ще е в участниците, няма нужда да го питате :)
ПС2: Брой ни двама :)
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Мнение от vladi_totev » 17 Дек 2011, 12:10

Здравейте, нов съм във форума и скоро си купих BMW-це и незнам дали е тук точното място да напиша ,че и аз искам да се присъединя към сбирките(ако не е правилното ще си изтрия поста) От Ловеч съм,но живея в Русе от няколко години. Все още не съм се регистрирал в BMW клуба.

ПредишнаСледваща

Назад към Русе