РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
Master™ написа:да бе и аз не съм го виждал момчето затова го питам.... за 2012 между другото се готвиме все диви русенци с 30-ки да сформираме един Плевен
така че очакваме да се включиш в превземането
на това мероприятие и бадкови СЛАВЯН с неговия турбо динозавър ще участва такаче ще е не забравим опен или дрифт дей в началото на 2012г

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли беоптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми
Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...
Пич ти що не се хванеш с нещо да помогнеш за каузата,а само с...ш върху мен и хората от клуба
които се опитваме да превърнем мечтата в истина. И как така сам реши че само Росен може да направи писта
той ли е майка Тереза на България

И като не мислиш защо пишеш в подраздел Русе-сбирки всеки понеделник

п.п. Темата не е за спам,така че моля отговори ми на лично

ами да, колата стои в Русе, но ... няма как да сте я виждали защото аз я имам от 1 месец долу горе... ще я видите, нека да дойде време и ще се види... иначе аз в момента си я карам като евридейка и така... черна триййййска с номер ОВ.... е туй съм аз 

Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
Cherenz написа:vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли беоптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми
Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...
Пич ти що не се хванеш с нещо да помогнеш за каузата,а само с...ш върху мен и хората от клуба
които се опитваме да превърнем мечтата в истина. И как така сам реши че само Росен може да направи писта
той ли е майка Тереза на БългарияИ като каза и ти сбирки ти кога си ги посещавал за последно
![]()
И като не мислиш защо пишеш в подраздел Русе-сбирки всеки понеделник![]()
п.п. Темата не е за спам,така че моля отговори ми на лично
Днес на 10.12.11 вечерта към 19:30 ще се събираме на винарната и не мисля, че е някаква тайна. Ако си решил да дойдеш ела. И аз виждах някога по подобен начин нещата, но после като погледнах от различен ъгъл и видях, че не може да чакаме на един човек (визирам Черния) да прави всичко за бмв русе тийм, защото всеки си има и други грижи и все пак сме Тийм т.е. всеки трябва да участва.
Еми айде да се вдигнем да се организираме и да направим нещо,поне да видят,че има желание към това отношение ! Стига с тези актове .... нека се направи нещо,все пак в Русе са едни от най-старите легенди на този спорт!!!
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малко
докато е топло още

- nesko
- старши ентусиаст
-
Master™ написа:колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малкодокато е топло още
навит съм макар само ще тътря предница няма да успея да дрифтя но ще покарам рамо до рамо с теб

и предлагам да е ДРУГАТА НЕДЕЛЯ тази е не възможно поне за мен
аз съм за

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
nesko написа:Master™ написа:колеги да има случайно мераклии за някоя дрифт среща .....примерно на ДЗС ...но да се покара малкодокато е топло още
навит съм макар само ще тътря предница няма да успея да дрифтя но ще покарам рамо до рамо с теб![]()
и предлагам да е ДРУГАТА НЕДЕЛЯ тази е не възможно поне за мен
аз съм за

ицо ?
денис?
бате ти Славянко?
някой... нещо

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова
ми то и аз не знам дали ще успея да изкарам 320ката надявам се но ще видя

Аз съм със сетъпа си за дрифт на сняг та ако има ще карам 

Последна промяна MICH__ на 14 Дек 2011, 18:34, променена общо 1 път
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ем казвайте час и дата и идвам. Вече толкоз ми се кара че две не виждам и поне да полафим и да се донадъхаме взаимноnesko написа:slavianko написа:Кога ще е това. Ще гледам да дойда ама ще съм с 4х4 че баварията още не е готова
ми то и аз не знам дали ще успея да изкарам 320ката надявам се но ще видя

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Като оставите , всички АЛА-БАЛА приказки дето ги изприказвате в тая тема ,с удоволствие бих се навил да организирам едно го-карт мероприятие на предварително уговорена дата и час
Ако има поне 5 желаещи , които искат да се присъединят ще пусна нова тема в нашата секция , където ,предварително ще уговорим чрез анкета ,дата и час на събитието.
Вярвам че за много от вас това би било също толкова интересно , както и напиване по кръчмите или ритане на топки.
Бих се наел с това да отида и да запазя час на група от желаещи , да отидем и да поставим клубни рекорди на пистата или абсолютни такива.
Бъдете малко по сериозни , аз също имам жена ,деца и ангажименти , но вярвам всеки от вас би отделил в предварително уговорен ден 2 часа от времето си за клубни мероприятия или спортни такива.
Предполагам за всички вас би било достатъчно интересно.
Очаквам по сериозно отношение.
Предполагам при достатъчно желание и сериозност , бихме могли да уговорим някаква отстъпка с Росен за такъв вид мероприятия веднъж месечно . (Това ще го обсъдим по нататък !)
ВИЕ СТЕ НА ХОД
Ако има поне 5 желаещи , които искат да се присъединят ще пусна нова тема в нашата секция , където ,предварително ще уговорим чрез анкета ,дата и час на събитието.
Вярвам че за много от вас това би било също толкова интересно , както и напиване по кръчмите или ритане на топки.
Бих се наел с това да отида и да запазя час на група от желаещи , да отидем и да поставим клубни рекорди на пистата или абсолютни такива.
Бъдете малко по сериозни , аз също имам жена ,деца и ангажименти , но вярвам всеки от вас би отделил в предварително уговорен ден 2 часа от времето си за клубни мероприятия или спортни такива.
Предполагам при достатъчно желание и сериозност , бихме могли да уговорим някаква отстъпка с Росен за такъв вид мероприятия веднъж месечно . (Това ще го обсъдим по нататък !)

ВИЕ СТЕ НА ХОД
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
svilgg написа:Като оставите , всички АЛА-БАЛА приказки дето ги изприказвате в тая тема ,с удоволствие бих се навил да организирам едно го-карт мероприятие на предварително уговорена дата и час
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЕ СТЕ НА ХОД
Аз съм с двете ръце ЗА

ПС: Is също ще е в участниците, няма нужда да го питате

ПС2: Брой ни двама

- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Здравейте, нов съм във форума и скоро си купих BMW-це и незнам дали е тук точното място да напиша ,че и аз искам да се присъединя към сбирките(ако не е правилното ще си изтрия поста) От Ловеч съм,но живея в Русе от няколко години. Все още не съм се регистрирал в BMW клуба.