РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
Master™ написа:vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли беоптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми
Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...
Снимки разни по медии ....на кръгли маси ..... преговори за писта БМВ клуб Русе. От там бреми идат мислите че се правеше нещо по въпроса....... за това сега си държа 30-та у гаража която сигурно мога да си спретна пак за седмица ма няма ....и си карам акулката ....удушена от бензовия регулатор че да не се развърта турбото и да не правя глупости по улиците че да стоя без книжка пак сума ти и години
........ и това ми е отговора на вечния въпрос на Мича "имаш 2 коли що не ги караш" .............. ЩОТ НЯЯЯ ДЕ И ЩОТ НЕ СА ПО 60 КОНЯ А ПЪК МИ ТЕЖИ КРАКА
(без лоши чувства към никой го казвам това)
мастаре направи си колата и ще си караме като преди на места които малко хора знаят

аз какво да кажа като... на мен даже нямаше кой да ми помогне да си направя колата.... и сам война е войн, давам ти конкретна случка от събора в плевен 2010година... отидох на ОМВ на гарата... няма вариянт някой да се запознае с мен или т.н като преди това доста си писахме тука
сега като си купих колата... кой да питам... а кажи ми кой да питам... всичко каквото правих си го направих абсолютно сам с много мъки и четене
имам половин ролкейдж останал
ама това е
чух че Росен имал идеи да прави писта... ще видим до къде ще се стигне

Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Стига сте ревали елате при батко той ще ви закара на едно летище
Преди години с няколко ентусиасти така хубаво си изкарахме че не може да бъде

Преди години с няколко ентусиасти така хубаво си изкарахме че не може да бъде

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- nesko
- старши ентусиаст
-
за каква кола си го почнал имам интерес към негоvank0 написа: имам половин ролкейдж останал![]()

за Е30
преди бях в отбора на е36, но бързо се ориентирах към правилния модел и правилния матор 

Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!
аз си имам друг в колата
тоя нема да го слагам като втори
ще се разберем само да са прибера в Русе и ще ти пиша да го видиш и няма проблем

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Русиьнците кво става има ли сбирки на разорания полигон 

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
vank0 написа:аз какво да кажа като... на мен даже нямаше кой да ми помогне да си направя колата.... и сам война е войн, давам ти конкретна случка от събора в плевен 2010година... отидох на ОМВ на гарата... няма вариянт някой да се запознае с мен или т.н като преди това доста си писахме тукасега като си купих колата... кой да питам... а кажи ми кой да питам... всичко каквото правих си го направих абсолютно сам с много мъки и четене
имам половин ролкейдж останал
ама това е
чух че Росен имал идеи да прави писта... ще видим до къде ще се стигне
ми ти как мислиш че всички си правиме колите

взех купе ... сам си сложих мотор с малко помощ за кабелите от Неско и от Теодор който в крайна сметка разбра че е превъртяла шпонката на коляновия вал,сам си боядисах колата, сам си правих окачване, сам си го турбинирах, сам си го оскубах и боядисах вътре ....сам си му слагах брони ...добавки разни. сам му правих капака..... сам го мапнах

блъснах го ....

И понеже сам си правя и една бившо-загробена акула в момента съм заебал малко работата с е30-та

Неско е същия ...ако не се лъжа и Мича сам слага мотор и си прави колата.

ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисана
за мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна
нека да я олупам сега в снега пък после ще я прайм 

- Master™
- младши ентусиаст
-
vank0 написа:ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисаназа мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна
то за сега проектите всеки е замразил и само чакаме сняг ....щот там с къвто и мъртвец да си ....става Супра

а при мен няма нищо топ сикрет
аФтомобила е двуврата трийска
с М50Б25 матор, който си е напълно сток
туй което има правено на тоя етап е олекотяване вътре и кейдж, съотвено седалки, волани, колани и хидравлична ръчна.С окачване кони е и поуърфлекс навсякъде
на тоя етап това, защото ми се кара
идеята е да бъде дрифт автомобил, за 2012 незнам дали ще успея в смисъл всичко е пари... и ако карам ще е на 1-2 кръга най-много за да мога малко от малко да си усетя окачване и т.н 

- nesko
- старши ентусиаст
-
Master™ написа:vank0 написа:ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисаназа мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна
то за сега проектите всеки е замразил и само чакаме сняг ....щот там с къвто и мъртвец да си ....става Супра. Пиши ква ти е 30-та и къде мислиш да я караш и за кво си я правиш
.... малко инфо че коли по гаражите бол ма никой не казва нищо ...на всеки е Топ Сикрет проджекта
а не

това е моят проект МАСТАРЕ и не е топ секрет ето аз си казах всичко нека друг да сподели неговия автомобил по какъв начин ще бъде подготвен

Поздрави Неско

- nesko
- старши ентусиаст
-
vank0 написа:а при мен няма нищо топ сикретаФтомобила е двуврата трийска
с М50Б25 матор, който си е напълно сток
туй което има правено на тоя етап е олекотяване вътре и кейдж, съотвено седалки, волани, колани и хидравлична ръчна.С окачване кони е и поуърфлекс навсякъде
на тоя етап това, защото ми се кара
идеята е да бъде дрифт автомобил, за 2012 незнам дали ще успея в смисъл всичко е пари... и ако карам ще е на 1-2 кръга най-много за да мога малко от малко да си усетя окачване и т.н
тая кола в Русе ли седи не съм я виждал дай да я видем някой път

- Master™
- младши ентусиаст
-
да бе и аз не съм го виждал момчето затова го питам
.... за 2012 между другото се готвиме все диви русенци с 30-ки да сформираме един Плевен
така че очакваме да се включиш в превземането