РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от nesko » 07 Дек 2011, 15:47

Master™ написа:
vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...

Снимки разни по медии ....на кръгли маси ..... преговори за писта БМВ клуб Русе. От там бре ;) ми идат мислите че се правеше нещо по въпроса....... за това сега си държа 30-та у гаража която сигурно мога да си спретна пак за седмица ма няма ....и си карам акулката ....удушена от бензовия регулатор че да не се развърта турбото и да не правя глупости по улиците че да стоя без книжка пак сума ти и години :yes: ........ и това ми е отговора на вечния въпрос на Мича "имаш 2 коли що не ги караш" .............. ЩОТ НЯЯЯ ДЕ И ЩОТ НЕ СА ПО 60 КОНЯ А ПЪК МИ ТЕЖИ КРАКА :yes: (без лоши чувства към никой го казвам това)

мастаре направи си колата и ще си караме като преди на места които малко хора знаят :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 07 Дек 2011, 16:56

аз какво да кажа като... на мен даже нямаше кой да ми помогне да си направя колата.... и сам война е войн, давам ти конкретна случка от събора в плевен 2010година... отидох на ОМВ на гарата... няма вариянт някой да се запознае с мен или т.н като преди това доста си писахме тука :) сега като си купих колата... кой да питам... а кажи ми кой да питам... всичко каквото правих си го направих абсолютно сам с много мъки и четене ;) имам половин ролкейдж останал :mhihi: ама това е ;) чух че Росен имал идеи да прави писта... ще видим до къде ще се стигне
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 07 Дек 2011, 17:19

Стига сте ревали елате при батко той ще ви закара на едно летище :mhihi:
Преди години с няколко ентусиасти така хубаво си изкарахме че не може да бъде :bchug:
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 07 Дек 2011, 18:16

vank0 написа: имам половин ролкейдж останал :mhihi:
за каква кола си го почнал имам интерес към него :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 07 Дек 2011, 19:41

за Е30 :) преди бях в отбора на е36, но бързо се ориентирах към правилния модел и правилния матор :)
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 07 Дек 2011, 22:45

аз си имам друг в колата ;) тоя нема да го слагам като втори :) ще се разберем само да са прибера в Русе и ще ти пиша да го видиш и няма проблем

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 07 Дек 2011, 23:59

Русиьнците кво става има ли сбирки на разорания полигон :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 08 Дек 2011, 10:29

:mhihi: Offroad :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Мнение от Master™ » 08 Дек 2011, 12:19

vank0 написа:аз какво да кажа като... на мен даже нямаше кой да ми помогне да си направя колата.... и сам война е войн, давам ти конкретна случка от събора в плевен 2010година... отидох на ОМВ на гарата... няма вариянт някой да се запознае с мен или т.н като преди това доста си писахме тука :) сега като си купих колата... кой да питам... а кажи ми кой да питам... всичко каквото правих си го направих абсолютно сам с много мъки и четене ;) имам половин ролкейдж останал :mhihi: ама това е ;) чух че Росен имал идеи да прави писта... ще видим до къде ще се стигне

ми ти как мислиш че всички си правиме колите :mhihi: ..... сами ...хора с пари и без пари ..всеки чете и сам си прави дарака. Е сега ако трябва да си вържеш мега и да я настроиш все ми се струва че трябва да се поизтърси човек ....но пък за всичко друго - мотори,генерации,окачване,интериор и екстериор си ги бутат сами хората ....
взех купе ... сам си сложих мотор с малко помощ за кабелите от Неско и от Теодор който в крайна сметка разбра че е превъртяла шпонката на коляновия вал,сам си боядисах колата, сам си правих окачване, сам си го турбинирах, сам си го оскубах и боядисах вътре ....сам си му слагах брони ...добавки разни. сам му правих капака..... сам го мапнах :mhihi: .
блъснах го .... :mhihi: :mhihi: :mhihi: и сега пак сам си го правя наново :mhihi: е с малко акъл за разпъването.
И понеже сам си правя и една бившо-загробена акула в момента съм заебал малко работата с е30-та :yes: . Така че чети мъчи се като не става нещо почини си 1-2 дена почети пак и пак се мъчи докато не стане или дай пари на някой да ти го направи.......... но според мен удоволствието е да си правиш сам бараката :yes:
Неско е същия ...ако не се лъжа и Мича сам слага мотор и си прави колата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 08 Дек 2011, 13:24

ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисана :) за мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна :) нека да я олупам сега в снега пък после ще я прайм :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 08 Дек 2011, 13:54

vank0 написа:ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисана :) за мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна :) нека да я олупам сега в снега пък после ще я прайм :mhihi:

то за сега проектите всеки е замразил и само чакаме сняг ....щот там с къвто и мъртвец да си ....става Супра :mhihi: . Пиши ква ти е 30-та и къде мислиш да я караш и за кво си я правиш :yes: .... малко инфо че коли по гаражите бол ма никой не казва нищо ...на всеки е Топ Сикрет проджекта :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 08 Дек 2011, 15:36

а при мен няма нищо топ сикрет :) аФтомобила е двуврата трийска :) с М50Б25 матор, който си е напълно сток :) туй което има правено на тоя етап е олекотяване вътре и кейдж, съотвено седалки, волани, колани и хидравлична ръчна.С окачване кони е и поуърфлекс навсякъде :) на тоя етап това, защото ми се кара :) идеята е да бъде дрифт автомобил, за 2012 незнам дали ще успея в смисъл всичко е пари... и ако карам ще е на 1-2 кръга най-много за да мога малко от малко да си усетя окачване и т.н :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 08 Дек 2011, 15:39

Master™ написа:
vank0 написа:ми... аз за турбиниране не мисля още, маторя си е сток на тоя етап, единствено е изтарбушена от вътре, сложен е кейджа и е боядисана :) за мега, туЛбо и т.н ще мислим на по късен етап... сега след 318та тая ми е достатъчно силна :) нека да я олупам сега в снега пък после ще я прайм :mhihi:

то за сега проектите всеки е замразил и само чакаме сняг ....щот там с къвто и мъртвец да си ....става Супра :mhihi: . Пиши ква ти е 30-та и къде мислиш да я караш и за кво си я правиш :yes: .... малко инфо че коли по гаражите бол ма никой не казва нищо ...на всеки е Топ Сикрет проджекта :mhihi:

а не :nono: аз нищо не замразявам братле работя си и това е :yes: скоро ще съм готов сега ми остава само да си сложа спортно гърне да си направя черни фаровете и стоповете , фолио на стъклата задължително едно антикрило трябва да си намеря за да допълня тунинга от вън после ще си монтирам конусен спортен филтър за допълнително повишаване на мощноста за интериора съм си приготвил един волан от тия дълбоките за дрифт де то били с една седалка от опел кадет рекаро за да съм по стабилен пружини пак от опел кадет задни а предните ще ги резна малко и мисля че на финала ще имам една доста добре подготвена дрифт кола :lalala:
това е моят проект МАСТАРЕ и не е топ секрет ето аз си казах всичко нека друг да сподели неговия автомобил по какъв начин ще бъде подготвен :bowdown:
Поздрави Неско :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 08 Дек 2011, 15:44

vank0 написа:а при мен няма нищо топ сикрет :) аФтомобила е двуврата трийска :) с М50Б25 матор, който си е напълно сток :) туй което има правено на тоя етап е олекотяване вътре и кейдж, съотвено седалки, волани, колани и хидравлична ръчна.С окачване кони е и поуърфлекс навсякъде :) на тоя етап това, защото ми се кара :) идеята е да бъде дрифт автомобил, за 2012 незнам дали ще успея в смисъл всичко е пари... и ако карам ще е на 1-2 кръга най-много за да мога малко от малко да си усетя окачване и т.н :)

тая кола в Русе ли седи не съм я виждал дай да я видем някой път :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 08 Дек 2011, 20:25

да бе и аз не съм го виждал момчето затова го питам :yes: .... за 2012 между другото се готвиме все диви русенци с 30-ки да сформираме един Плевен :yes: така че очакваме да се включиш в превземането :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе