РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от Master™ » 28 Ное 2011, 14:34

nesko написа:
Master™ написа:
lubrica написа:Аз винаги съм навит за полигона ,но съм във "бокса" :P чак на пролет ще съм на линия колкото и да ми е мъчно ;(

me too :mhihi: .... само че винаги можем четвъртък да погледам бати ви Неско :yes: неделя е ден за в бокса :mhihi:

аз ходих неделя но нямаше никой а четвъртък не мисля да ходя никъде :mhihi:

така ще кажеш ти ...... кат няма никой одиш мискинино :mhihi: аре ела бре да видиме и ние дрифтака как е станал да ме надъхаш малко че нещо ме мързи да правя 30-та с тоз студ и къс ден
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E 30

Мнение от lubrica » 28 Ное 2011, 20:17

Двама сме ЗА ! Да изнесеш един концерт на полигона да понаучим нещо :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 29 Ное 2011, 10:59

Неско дай да видим тая м20-ка бря :mhihi:
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 29 Ное 2011, 16:39

djoni82 написа:Неско дай да видим тая м20-ка бря :mhihi:

тя е много срамежлива и оди само на места където няма много бройна публика :mhihi:
нали знаеш къде и кога можеш да я видиш ти поне ще си вип гост :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 05 Дек 2011, 22:35

уж пуснах тема за митичната писта дето ще има в Русе ....па изчезна. Хммм някой май не иска да разгадая голямата конспирация че май май писта наджак :mhihi: преговори греда
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 06 Дек 2011, 6:53

Master™ написа:уж пуснах тема за митичната писта дето ще има в Русе ....па изчезна. Хммм някой май не иска да разгадая голямата конспирация че май май писта наджак :mhihi: преговори греда

ами изтриха я :smoke: понеже не е мястото тук да се обсъжда нали това е идеята на сбирките да се съберат хора и да си обсъждат разни теми :D ако всеки за всичко пусне тема няма да има смисъл от сбирка ;) и да има такава няма да има какво да си говорят там хората :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 06 Дек 2011, 19:23

nesko написа:
Master™ написа:уж пуснах тема за митичната писта дето ще има в Русе ....па изчезна. Хммм някой май не иска да разгадая голямата конспирация че май май писта наджак :mhihi: преговори греда

ами изтриха я :smoke: понеже не е мястото тук да се обсъжда нали това е идеята на сбирките да се съберат хора и да си обсъждат разни теми :D ако всеки за всичко пусне тема няма да има смисъл от сбирка ;) и да има такава няма да има какво да си говорят там хората :bchug:

братчет аз я пуснах в раздел русе ...нова тема ... не в темата "сбирки" :yes: ....и понеже се отнася за Русе (Писта в Русе) значи там и беше мястото..... просто ме съмнява че идеята се изпари както всички обещания на умните ни политици ....че да им се върже БМВ клуб Русе и да агитира да се гласува....както и стана в разни фейсбуци :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Дек 2011, 19:38

Те за т'ва за обещания не гласувам... 'Щото обещаното не е кат' завещаното :no:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 06 Дек 2011, 20:33

uCnaHeTcA написа:Те за т'ва за обещания не гласувам... 'Щото обещаното не е кат' завещаното :no:

+ :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 06 Дек 2011, 20:55

uCnaHeTcA написа:Те за т'ва за обещания не гласувам... 'Щото обещаното не е кат' завещаното :no:

ми щот си умен ...то и аз така.като видя тогаз. ма повярвай ми бая други надъхани го направиха :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vank0 » 06 Дек 2011, 22:21

Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...
Ако съберете всички използвани презервативи през годината и те ви стигнат за направата на една автомобилна гума, спокойно може да я кръстите GoodYear!

Потребител
Аватар
Кара: E 30

Мнение от lubrica » 07 Дек 2011, 0:38

С ДВЕ ръце съм за БМВ клуб Русе !!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 07 Дек 2011, 7:36

vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Неско каза сбирки, кой от вас е ходил в последно време, има ли изобщо такава - немисля...

ами да ти кажа аз на такива места много отдавна спрях да ходя ;) сбирките бяха много интересни едно време когато по големите батковци сядаха до теб и ти обясняваха кое как се прави кое е по добро и кое ще ти е от полза а ако нямаш излишни кинти батковците винаги имаха някакво решение и ти помагаха да си направиш нещо по колата с максимално малко пари :bowdown: за което винаги ще съм им благодарен те повечето вече не влизат из форуми и не ходят на сбирки но винаги ще си останат много добри учители и приятели :bchug:
а колкото до сбирки айде организирайте се да видим колко души които пишат тук ще се появят с две думи да се преброим Русенските ентусиасти :mhihi: аз не мога да се наема да организирам нищо но кажете кога къде и ще съм на линия :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 07 Дек 2011, 9:05

А пък сега,батковците се присмиват на по малките, освиркат ги и им подвикват "ко ма гледаш ве"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 07 Дек 2011, 11:23

vank0 написа:Мастаре, ти очакваш чак и писта ли бе :) оптимист... единствения човек, който най-вероятно ще предприеме нещо за писта в Русе е Росен Даскалов, ако той ненаправи, никой друг няма да го направи.... колкото до политиците... кой от тях разбира от това, и кой вместо да открадне пари ще ги вложи в нещо? нема такъв вервай ми

Снимки разни по медии ....на кръгли маси ..... преговори за писта БМВ клуб Русе. От там бре ;) ми идат мислите че се правеше нещо по въпроса....... за това сега си държа 30-та у гаража която сигурно мога да си спретна пак за седмица ма няма ....и си карам акулката ....удушена от бензовия регулатор че да не се развърта турбото и да не правя глупости по улиците че да стоя без книжка пак сума ти и години :yes: ........ и това ми е отговора на вечния въпрос на Мича "имаш 2 коли що не ги караш" .............. ЩОТ НЯЯЯ ДЕ И ЩОТ НЕ СА ПО 60 КОНЯ А ПЪК МИ ТЕЖИ КРАКА :yes: (без лоши чувства към никой го казвам това)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе