:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Нищо не може да оправдае това, че стоповете са продадени за оригинални, а всъщност не са. Не знанието на купувача, не е оправдание за продавача, че да се пишат глупости от сорта на "да си гледал какво купуваш". Не всички са наясно с оригиналните и не оригинални части, особено по-редките и специфични. Дори когато продавача е разбрал, че "неумишлено" е продал стока, която не е това, което трябва да бъде, не иска да поправи стореното.Ако приемем, че е просто грешка! Това също го поставя в графата некоректен. Всякакви други коментари, от хора, които не са страна в този случай са ненужни!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Гешо днес се свърза с мен и ми предложи да ми върне парите. Преди малко се видяхме и си взех останалите пари.

oniq den kato vzemah stopovete ti spomenah che iskam da sravnq neshto s nemeca.Dnes sum govoril s nego okolo 30 min i mu obqsnih greshkite koito sa vazniknali i problemnata situaciq.Predvid tova polojenie mu kazah che shte spra da pazaruvam ot nego kakvoto i da e bilo i toi reshi da ni vaztanovi parite.Taka che ako iskash ela po kusno da si vzemesh parite puk az shte si gi preveda posle ot paypal.

oniq den kato vzemah stopovete ti spomenah che iskam da sravnq neshto s nemeca.Dnes sum govoril s nego okolo 30 min i mu obqsnih greshkite koito sa vazniknali i problemnata situaciq.Predvid tova polojenie mu kazah che shte spra da pazaruvam ot nego kakvoto i da e bilo i toi reshi da ni vaztanovi parite.Taka che ako iskash ela po kusno da si vzemesh parite puk az shte si gi preveda posle ot paypal.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Съжалявам, че се меся, но колегата може ли да приложи някаква кореспонденция с въпросният немец ?
Документи от пратки, каквото и да е черно на бяло, щото на мен схемата ми мирише на едни бързи 150 лева ако мине номера, а ако това се докаже мисля, че бана му е задължителен, въпреки че е върнал парите.
Тва без да се обижда никой, всеки е невинен до доказване на противното.
Просто всичко е мега подозрително - човек, който разбира е30, не разбира че продава некви ментета, после некъв немец с автоморга го пали със 75 евра
и изведнъж когато се раздуха случая, германеца склони да се върне сумата

Документи от пратки, каквото и да е черно на бяло, щото на мен схемата ми мирише на едни бързи 150 лева ако мине номера, а ако това се докаже мисля, че бана му е задължителен, въпреки че е върнал парите.

Тва без да се обижда никой, всеки е невинен до доказване на противното.

Просто всичко е мега подозрително - човек, който разбира е30, не разбира че продава некви ментета, после некъв немец с автоморга го пали със 75 евра

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Има една поговорка "Доверието се гради с години, а се губи за един миг".
И с бан и без бан, след подобна ситуация, опетняването на името е неизбежно и заслужено.
Да му мислят тези, които са готови да потъпчат достойнството си за пари.
И с бан и без бан, след подобна ситуация, опетняването на името е неизбежно и заслужено.
Да му мислят тези, които са готови да потъпчат достойнството си за пари.
- Andronoff
- триногата
-
Център за гуми "МАРГЕЛ" Стара Загора
Миналата седмица отидох да сваля зимните гуми и да ги сменя с летните. Оказа се, че имам 2 криви джанти, които отказаха да ми изправят, защото "такива не можели да изправят и най-много да ги пукнели", а джантите са си съвсем нормални, алуминиеви.
Монтьорът също така обърка и сложи широките гуми на тесните джанти, но успях да го видя навреме и ги демонтира видимо недоволен.
След монтажа, платих дължимото, качих се в колата и слизайки от подемника нещо издрънча доста сериозно отдолу, но ми направиха знак да продължа. От там отидох да сменям маслото на двигателя, беше му дошло времето. Сервизът, в който отидох е на не повече от 1 километър от МАРГЕЛ. При смяната на маслото обаче, момчетата забелязаха, че картерът ми има дупка, която е съвсем прясна - виждаше се, че е станала съвсем скоро. Единственото място, където това е можело да стане беше подемникът в гумаджийницата.
Върнах се в МАРГЕЛ и съвсем кротко и насаме казах на управителя какво се е случило, а той дори не ме изчака да си довърша изречението и каза "това няма как да стане, не сме виновни". Прозвуча като заучена фраза само по начина, по който я изстреля.
След известно време, прекарано в повишаване на тон към мен, опити да бъда убеден колко некадърен шофьор съм, както и индиректо споменаване на изключително малкото ми умствен багаж (всичко това на висок тон и пред хора), аз си тръгнах, с ясната представа, че не само няма да получа компенсация за некадърността и непрофесионалната работа, а и ще бъда изкарван малоумен, некадърен и ще ми повишават тон.
Не успяха да изкарат записите от камерите в продължение на няколко часа. Накрая от София им пратиха 2 скрийншота, на които се вижда как се качвам в колата и как тръгвам след това. Но какъвто и запис да има, няма да се види какво е ставало под колата.
Тук държа да подчертая, че от МАРГЕЛ съм си закупил 12 (дванадесет) чисто нови гуми от 2011 насам, на обща стойност около 2400 лева. Винаги съм си карал колите там за монтаж и баланс.
Днес взех колата от ремонт:
- демонтаж на картера
- заварка
- монтаж с нова гарнитура
Това ми струваше 200 лева. След това отидох в друга гумаджийница, за да пребалансирам всичките гуми и да изправя кривите джанти, защото вибрациите бяха ужасни - там оставих още 100 лева. Оказа се, че гумите бяха сложени по най-неправилния начин и бяха напомпени на 3,5 бара , а аз изрично поисках 2,3 отпред и 2,8 отзад.
БМВ Клуб България има договор за отстъпка с МАРГЕЛ, но в моя случай евтиното излезе много по-скъпо.
Като добава и 40 лева в МАРГЕЛ, стават 340 + факта, че ми тровиха нервите и ми скъсиха живота. За отношението им няма да коментирам.
Миналата седмица отидох да сваля зимните гуми и да ги сменя с летните. Оказа се, че имам 2 криви джанти, които отказаха да ми изправят, защото "такива не можели да изправят и най-много да ги пукнели", а джантите са си съвсем нормални, алуминиеви.
Монтьорът също така обърка и сложи широките гуми на тесните джанти, но успях да го видя навреме и ги демонтира видимо недоволен.
След монтажа, платих дължимото, качих се в колата и слизайки от подемника нещо издрънча доста сериозно отдолу, но ми направиха знак да продължа. От там отидох да сменям маслото на двигателя, беше му дошло времето. Сервизът, в който отидох е на не повече от 1 километър от МАРГЕЛ. При смяната на маслото обаче, момчетата забелязаха, че картерът ми има дупка, която е съвсем прясна - виждаше се, че е станала съвсем скоро. Единственото място, където това е можело да стане беше подемникът в гумаджийницата.
Върнах се в МАРГЕЛ и съвсем кротко и насаме казах на управителя какво се е случило, а той дори не ме изчака да си довърша изречението и каза "това няма как да стане, не сме виновни". Прозвуча като заучена фраза само по начина, по който я изстреля.
След известно време, прекарано в повишаване на тон към мен, опити да бъда убеден колко некадърен шофьор съм, както и индиректо споменаване на изключително малкото ми умствен багаж (всичко това на висок тон и пред хора), аз си тръгнах, с ясната представа, че не само няма да получа компенсация за некадърността и непрофесионалната работа, а и ще бъда изкарван малоумен, некадърен и ще ми повишават тон.
Не успяха да изкарат записите от камерите в продължение на няколко часа. Накрая от София им пратиха 2 скрийншота, на които се вижда как се качвам в колата и как тръгвам след това. Но какъвто и запис да има, няма да се види какво е ставало под колата.
Тук държа да подчертая, че от МАРГЕЛ съм си закупил 12 (дванадесет) чисто нови гуми от 2011 насам, на обща стойност около 2400 лева. Винаги съм си карал колите там за монтаж и баланс.
Днес взех колата от ремонт:
- демонтаж на картера
- заварка
- монтаж с нова гарнитура
Това ми струваше 200 лева. След това отидох в друга гумаджийница, за да пребалансирам всичките гуми и да изправя кривите джанти, защото вибрациите бяха ужасни - там оставих още 100 лева. Оказа се, че гумите бяха сложени по най-неправилния начин и бяха напомпени на 3,5 бара , а аз изрично поисках 2,3 отпред и 2,8 отзад.
БМВ Клуб България има договор за отстъпка с МАРГЕЛ, но в моя случай евтиното излезе много по-скъпо.
Като добава и 40 лева в МАРГЕЛ, стават 340 + факта, че ми тровиха нервите и ми скъсиха живота. За отношението им няма да коментирам.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
В този ред на мисли- ходих в Мотоексперт Драгалевци да купя 4 летни гуми на корсата на жена ми
1-Отстъпка в цената НЯМАШЕ , въпреки "отстъпката" за членове на BMW клуб България
2-Шефа благоволи да направи отстъпка от 10% за монтатаж и баланс след като му показах членска карта,при договорена 18% през форума!
3-Монтажа стана толкова бързо,че ако не бях забелязал ,щяха да ми сложат гума 175 , вместо 165 на едно от колелата,
но ги хванах на време
Отстъпките за форума са май само за баламите!
Поне бонбонките Falken в централния офис на клуба ни са зарибяващи!
Добре,че не купих от тях Falken-а за BMW-то!
1-Отстъпка в цената НЯМАШЕ , въпреки "отстъпката" за членове на BMW клуб България

2-Шефа благоволи да направи отстъпка от 10% за монтатаж и баланс след като му показах членска карта,при договорена 18% през форума!

3-Монтажа стана толкова бързо,че ако не бях забелязал ,щяха да ми сложат гума 175 , вместо 165 на едно от колелата,
но ги хванах на време

Поне бонбонките Falken в централния офис на клуба ни са зарибяващи!

- beseech
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Dodge Charger 67""
http://olx.bg/ad/shper-3-45-malko-prase ... 3a290881f6
Тоя агент ако някой го познава или знае кой е да ми пише лично кара Черна Корса.
Ситуацията е следната: Писахме си за бартер за един Айфон и една Акустична система да му дам за уж шпера, след няколко дни на писане се стигна до бартера, представи се за тираджия и че племменика му уж ще дойде да правим бартера, тогава ми намирисваше работата но все пак айде викам ще видим, направихме бартера уж всичко точно питах нали е шпер не е заварка или нещо такова, уж племенника му каза даже незнам какво ти нося (излъга осетих го ) но,, желанието за Дифа си остана и го зимах в крайна сметка на следващия ден викам чеки да съм сигурен да го отворя все пак да видя, отварям и какво да видя изненада !! ЗАВАРКА звъня му крие се писах му и в продавалника мълчи, не съм лош човек просто ако някой си има напредстава кои бяха тея от Пловдив с черната Корса да им кажат, че в Понеделник приятелката ми като е на смяна ще знам и номера на корсата и тогава вече ще го намеря. Та ако някой преди това го разпознае да ми пише.
Тоя агент ако някой го познава или знае кой е да ми пише лично кара Черна Корса.
Ситуацията е следната: Писахме си за бартер за един Айфон и една Акустична система да му дам за уж шпера, след няколко дни на писане се стигна до бартера, представи се за тираджия и че племменика му уж ще дойде да правим бартера, тогава ми намирисваше работата но все пак айде викам ще видим, направихме бартера уж всичко точно питах нали е шпер не е заварка или нещо такова, уж племенника му каза даже незнам какво ти нося (излъга осетих го ) но,, желанието за Дифа си остана и го зимах в крайна сметка на следващия ден викам чеки да съм сигурен да го отворя все пак да видя, отварям и какво да видя изненада !! ЗАВАРКА звъня му крие се писах му и в продавалника мълчи, не съм лош човек просто ако някой си има напредстава кои бяха тея от Пловдив с черната Корса да им кажат, че в Понеделник приятелката ми като е на смяна ще знам и номера на корсата и тогава вече ще го намеря. Та ако някой преди това го разпознае да ми пише.

Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
За горните два случая на некоректност, ще накарам секретарката на клуба, да се свърже с въпросните фирми и да видим, какво ще кажат. Ако се направят на ударени, ще прекратим всякакви взаимоотношения с тях.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
За да бъда максимално коректен,след като случая ми ще се проверява, трябва да направя 2 пояснения:
-В сайта на фирмата пишеше, че гумите са на промоция до 30.04.2015 и излизаха на около 20% по-ниска цена
от ОБЯВЕНАТА като реална(нищо че в другите I-net сайтове без т.н. отстъпка са и сега на близка цена)Клубната отстъпка естествено не важи при ПРОМОЦИЯ!!!
Отстъпката за членове на BMW клуб България е 18% , която прави въпросните гуми по-скъпи при закупуването им от Мотоексперт , от колкото през който и да е I-net сайт без каквата и да е отстъпка ,което обезсмисля клубната отстъпка!
Мотоексперт: 30982 Леки гуми FALKEN 165/70R13 79T TL Sincera SN832 Ecorun 6 лятна 64.00 лв
АКЦИЯ ЛЕТНИ ГУМИ от 13.03.2015 до 30.04.2015г!
Произволен сайт Bggumi.com
FALKEN Sincera SN832 Ecorun
165/70 R13 79T
Летни гуми за Леки автомобили
Доставка:
2 дни
Наличност:
4 бр.*
62.00 лв.
-С отстъпката от 18% за клуба ни цента през Мотоексперт би била
80лвх18%=65.60лв - за справка приложения PDF файл!!!
-Второ: Цената им на монтаж поне беше толкова ниска,че щеше да е смешно да се заяждам за това , че отстъпката е 18, а не 10%
Изводи:
1-Отстъпката за клуба от 18% е безсмислена!
2-Сега гумите вече не са на промоция,а цената им е същата!!!
-В сайта на фирмата пишеше, че гумите са на промоция до 30.04.2015 и излизаха на около 20% по-ниска цена
от ОБЯВЕНАТА като реална(нищо че в другите I-net сайтове без т.н. отстъпка са и сега на близка цена)Клубната отстъпка естествено не важи при ПРОМОЦИЯ!!!
Отстъпката за членове на BMW клуб България е 18% , която прави въпросните гуми по-скъпи при закупуването им от Мотоексперт , от колкото през който и да е I-net сайт без каквата и да е отстъпка ,което обезсмисля клубната отстъпка!
Мотоексперт: 30982 Леки гуми FALKEN 165/70R13 79T TL Sincera SN832 Ecorun 6 лятна 64.00 лв
АКЦИЯ ЛЕТНИ ГУМИ от 13.03.2015 до 30.04.2015г!
Произволен сайт Bggumi.com
FALKEN Sincera SN832 Ecorun
165/70 R13 79T
Летни гуми за Леки автомобили
Доставка:
2 дни
Наличност:
4 бр.*
62.00 лв.
-С отстъпката от 18% за клуба ни цента през Мотоексперт би била
80лвх18%=65.60лв - за справка приложения PDF файл!!!
-Второ: Цената им на монтаж поне беше толкова ниска,че щеше да е смешно да се заяждам за това , че отстъпката е 18, а не 10%
Изводи:
1-Отстъпката за клуба от 18% е безсмислена!
2-Сега гумите вече не са на промоция,а цената им е същата!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
С маргел приключихме завинаги. Чакаме да видим какво ще обяснят от Мото Експерт.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
dr.peshev написа:В този ред на мисли- ходих в Мотоексперт Драгалевци да купя 4 летни гуми на корсата на жена ми
1-Отстъпка в цената НЯМАШЕ , въпреки "отстъпката" за членове на BMW клуб България![]()
2-Шефа благоволи да направи отстъпка от 10% за монтатаж и баланс след като му показах членска карта,при договорена 18% през форума!![]()
но ги хванах на време![]()
Поне бонбонките Falken в централния офис на клуба ни са зарибяващи!![]()
Писах имейл на Мотоексперт. Като ми отговорят, ще пиша тук какво е станало.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
Колеги,искрено благодаря за адекватната Ви реакция!
Моля само да приложите и 2-те пояснения от втория ми пост,за да бъда
максимално коректен към Вас и Мотоексперт!
максимално коректен към Вас и Мотоексперт!
Последна промяна dr.peshev на 04 Май 2015, 12:55, променена общо 1 път
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
dr.peshev написа:Колеги,искрено благодаря за адекватната Ви реакция!
максимално коректен към Вас и Мотоесперт!
И техния отговор. Оказа се, че повредата е в нашия телевизор. Извинявам се на потърпевшите! Ако управата на клуба прецени, съм готов съм да се срещна за договаряне на актуални условия и съответно нов договор.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
Браво на BMW клуб България
Черпят в офиса с бонбонки Falken и промотират Мотоексперт,
а не си следят договорите!

Черпят в офиса с бонбонки Falken и промотират Мотоексперт,
а не си следят договорите!

Назад към Авточасти и аксесоари