:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от inata_89 » 22 Дек 2014, 18:11

ето ви товарителницата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Дек 2014, 20:30

El Diablo написа:
inata_89 написа:става въпрос за тия джанти http://olx.bg/dzhanti-18ki-m3-bmv-bmw-i63765806 относно тоя човек данемисе прави на интересен че незнае за какво става въпрос завел съм и рекламация по еконт

Нещо си объркал човека, но ми става все по интересно :lol:

Продаваш джанти, които дори не са пуснати за продаване в този БМВ ФОРУМ, а в саит различен от този - olx.bg ? И се оплакваш в този форум :?:
Дефакто какво става, оплакваш се за нещо, което продаваш в друг сат, или просто правиш реклама на другия саит, а именно olx.bg :lol:

Няма какво друго да кажа, освен че не съм взимал никакви джанти от въпросният измислен "колега", които явно с тази цена която им иска, дълго време още ще реве насам-натам за да ги продаде :lol:

И това, че си сменил телефона в обявите ти тук, няма да те отърве!!! Много подла и недостойна постъпка, която не се очаква от потребител, който има добър стаж в форума. Сега след като видяхме товарителницата имаш ли да кажеш нещо или да си получиш заслужен банер? Иначе на лично ми се изкарваше света вода ненапита.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 22 Дек 2014, 23:18

Спокоино може да ме баннеш, за това че съм си сменил номера в обявите Извиняваи че не те попитах дали може?
Нямате никакъв проблем

Поздрави

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Дек 2014, 0:24

El Diablo написа:Спокоино може да ме баннеш, за това че съм си сменил номера в обявите Извиняваи че не те попитах дали може?
Нямате никакъв проблем

Поздрави

Колега, ти няма да получиш БАН затова, че си сменил телефоните в обявите ти, а затова, че си постъпил некоректно спрямо човека. Постъпката ти, те унижава и срива името, което си имал в този форум. Язък, че си го пазил и градил с години, а сега с лека ръка го потъпкваш в калта и се принизяваш толкова ниско, че дори да се изправиш, пак ще си до шията в кал. Надявам се, че поне за теб си е заслужавало да постъпиш по този начин!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 24 Дек 2014, 18:53

Колегата е: A.Androv memberlist.php?mode=viewprofile&u=49077
Темата е: viewtopic.php?f=134&t=380095&p=3982213#p3982213
Диса клапата, която купих от него се оказа не работеща, след като я монтирах
Звънях му, разбрахме се да му я върна, после спря да си вдига телефона.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Дек 2014, 21:49

koziak написа:Колегата е: A.Androv memberlist.php?mode=viewprofile&u=49077
Темата е: viewtopic.php?f=134&t=380095&p=3982213#p3982213
Диса клапата, която купих от него се оказа не работеща, след като я монтирах
Звънях му, разбрахме се да му я върна, после спря да си вдига телефона.

Писах му. Ти на товарителницата опция за тест поискали?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 24 Дек 2014, 21:55

Аз я взех лично от него. Тествах я запушвайки с пръст вакума и изглеждаше ок. Вече като я монтирах се разбра че не работи. Не държи вакум и не иска да затвори. Като и бутна лостчето с отверка за да затвори и започва да свири на спукана мембрана.

Потребител
Аватар
Кара: e46 320 Touring
Мечтае да кара: 750 iL

Мнение от A.Androv » 24 Дек 2014, 22:01

Колеги празници са първо весело изкарване !

По темата Клапата е продадена преди 5 6 дена ! Лично свалена на автомобила ми заради замяна на колектор с м54.работеща и всичко наред. Аз като си купя обувки от продавалник тествам каквото тествам и след 1 седмица да му звъна бе отлепиха се .. малко тъпо и смешно ми се струва цялата исторя да не кажа нагласена спрямо това че аз знам и доста хора могат да потвърдят как е работела и дали клапата е прайла проблеми преи и това че изведнъж има проблем ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Дек 2014, 23:16

Аз говорих преди около 2 седмици с колега А.Androv, защото исках да купя клапата, но по стечение на обстоятелствата не успях.

По телефона момчето ми предложи да си я тествам, а дори и да ходим да закачаме колата на диагностика в София след като я сложим, за да видим дали всичко е ок.

Не го познавам, не защитавам никой, но едва ли човек който продава нещо неработещо ще направи такова предложение.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 25 Дек 2014, 7:26

Факт е че не работи! Другото е че можеше да каже така и по телефона, а не да се крие. Не са 6 дни а е купена преди 3. Колегата сам каза ако и има нещо да му се обадя. Нямаше как да разбера преди да я монтирам.
За да не става въпрос за нагласени неща искам да кажа че не си търся парите обратно. Важното е да се знае че колегата е некоректен! Колегата който го защитава го каня да дойде и му я подарявам дисата щом е убеден че работи. За да няма съмнение давам право на избор при подаръка между тази която ми е монтирана на колата и тази на а амдров.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Дек 2014, 9:14

koziak написа:Факт е че не работи! Другото е че можеше да каже така и по телефона, а не да се крие. Не са 6 дни а е купена преди 3. Колегата сам каза ако и има нещо да му се обадя. Нямаше как да разбера преди да я монтирам.
За да не става въпрос за нагласени неща искам да кажа че не си търся парите обратно. Важното е да се знае че колегата е некоректен! Колегата който го защитава го каня да дойде и му я подарявам дисата щом е убеден че работи. За да няма съмнение давам право на избор при подаръка между тази която ми е монтирана на колата и тази на а амдров.

Мисля че дисата на място може да се провери дали е здрава мембраната или не

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 25 Дек 2014, 9:21

Тя продължава да държи като я запуша с пръст. Но като се постави е друго положението. Ако така смятате ще я пусна за продажба във форума тази работеща клапа

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Дек 2014, 14:23

koziak написа:Тя продължава да държи като я запуша с пръст. Но като се постави е друго положението. Ако така смятате ще я пусна за продажба във форума тази работеща клапа

Не мислиш ли, че проблема може и да идва от другаде. Щом клапата държи значи мембраната е здрава. Ние не смятаме, ние предполагаме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 25 Дек 2014, 15:40

Не мисля. Закарах я колата при майстор от форумните който я монтира и той го констатира. Аз не съм я монтирал сам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 31 Дек 2014, 12:49

Колегата, намери друга DISA клапа. Вижда се как затваря при запалване на двигателя:

https://www.youtube.com/watch?v=j4pqzW_0UaA&feature=youtu.be

Спорната DISA клапа. Дори когато клапата задържа, при запушване на показаният отвор, не е 100% гарантирано, че е изправна. В случая се вижда как отпуска, защото най-вероятно мембраната и е скъсана частично.

http://youtu.be/_sFb_ww7t1k

Ето поведението и на двигателя:

http://youtu.be/qmQf9r81HOI

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари