:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Тоя същия ми прати една "перфектна" топка за скоростния лост.. Вярно прати ми снимки.. но на тъмно и там където беше зле (алуминия) беше ей тази снимка дето видях проблема чак на живо.. Ама викам айде да не ми обясняват после, че аз съм в грешка нещо.. Вярно, че си имаше еконт ама при условие че 20лв ми е куриера ако я върна пратката дали си заслужава да дам още 20 и да си я взема каквато и да е.. Тъпо но факт..
И впрочем.. Говорих с офис на еконт.. изрично питат как да бъде платено при отказ в момента на пращане.. Не че нещо.. ама..
Изпратено на: 21 Окт 2014, 19:09
от evtimcho_g60
чухме се за топката
30лв
перфектна
изпращам със опция преглед и тест
0877 367 182
Изпратено на: 22 Окт 2014, 7:59
от uricatoli
Какъв цвят е колега? Може ли снимка
Изпратено на: 22 Окт 2014, 12:08
от evtimcho_g60
сив матов алуминий посредата и черна кожа отстрани
снимка довечера
evtimcho_g60
http://store.picbg.net/pubpic/58/49/38e ... 255849.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/03/D1/c1a ... 7e03d1.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/57/B8/2dd ... 2e57b8.jpg
Изпратено на: 23 Окт 2014, 7:55
от uricatoli
Мятай насам.. Русе, офис ..., за.... с опция преглед
Изпратено на: 24 Окт 2014, 14:49
от uricatoli
Колега, получих топката но съм малко разочарован.. точно на най-долната снимка която се е получила леко замазана не се виждат забележките.. А при получаването видях че топката алуминия там е доста надран..
Изпратено на: 24 Окт 2014, 17:54
от evtimcho_g60
колега,за това съм ти пуснал ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД.
за състояние НОВО,обърни се към дару кар и се приготви за 3 цифри със първа 3.
като не ти е харесала,отказваш пратката и проблема е приключен.
Изпратено на: 25 Окт 2014, 19:08
от uricatoli
Е сложил си преглед ама и тарикатщините в двете посоки.. Дали ще дам 20 за разходки или още 20 и за нещо според теб..
Успех ти.. МИсля че трябва да се насочиш към марката с последните букви в ника ти с това държание..
Изпратено на: 25 Окт 2014, 20:51
от evtimcho_g60
абе пич,ти луд ли си?
има телефон за връзка към пратката,20ст ли ти се досвидяха да звъннеш?
да не мислиш,че аз съм го сложил така,куриерите са сложили тая опция да плащаш и 2те посоки.
ти кво,да не мислиш,че тия велики 30лв ще осмислят живота ми??
бъди сериозен и следващия път като имаш претенции,звъниш,не се обясняваш със чат.
И впрочем.. Говорих с офис на еконт.. изрично питат как да бъде платено при отказ в момента на пращане.. Не че нещо.. ама..
Изпратено на: 21 Окт 2014, 19:09
от evtimcho_g60
чухме се за топката
30лв
перфектна
изпращам със опция преглед и тест
0877 367 182
Изпратено на: 22 Окт 2014, 7:59
от uricatoli
Какъв цвят е колега? Може ли снимка
Изпратено на: 22 Окт 2014, 12:08
от evtimcho_g60
сив матов алуминий посредата и черна кожа отстрани
снимка довечера
evtimcho_g60
http://store.picbg.net/pubpic/58/49/38e ... 255849.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/03/D1/c1a ... 7e03d1.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/57/B8/2dd ... 2e57b8.jpg
Изпратено на: 23 Окт 2014, 7:55
от uricatoli
Мятай насам.. Русе, офис ..., за.... с опция преглед
Изпратено на: 24 Окт 2014, 14:49
от uricatoli
Колега, получих топката но съм малко разочарован.. точно на най-долната снимка която се е получила леко замазана не се виждат забележките.. А при получаването видях че топката алуминия там е доста надран..
Изпратено на: 24 Окт 2014, 17:54
от evtimcho_g60
колега,за това съм ти пуснал ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД.
за състояние НОВО,обърни се към дару кар и се приготви за 3 цифри със първа 3.
като не ти е харесала,отказваш пратката и проблема е приключен.
Изпратено на: 25 Окт 2014, 19:08
от uricatoli
Е сложил си преглед ама и тарикатщините в двете посоки.. Дали ще дам 20 за разходки или още 20 и за нещо според теб..

Изпратено на: 25 Окт 2014, 20:51
от evtimcho_g60
абе пич,ти луд ли си?
има телефон за връзка към пратката,20ст ли ти се досвидяха да звъннеш?
да не мислиш,че аз съм го сложил така,куриерите са сложили тая опция да плащаш и 2те посоки.
ти кво,да не мислиш,че тия велики 30лв ще осмислят живота ми??
бъди сериозен и следващия път като имаш претенции,звъниш,не се обясняваш със чат.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Тревожното е, че не един, а двама потребителя се оплакват от един и същ човек, което е знак, че нещо не е како трябва.
При първия колега ще кажа, че ако имам проблеми като неговите, такива неща като проверяване и всичко останало ще са ми малко в страни, защото здравето и живота са първа грижа на всеки от нас. А самия факт, че продавача не праща това което и както трябва не говори добре за него!
За втория случай ще кажа, че наглото му поведение и коментари от сорта на "за тия пари какво очакваш" ми става ясно, че е една идея близо до некоректните потребители.
Няколко признака, по които ще познаете некоректния потребител.
Изказвания от сорта на:
"за тия пари какво очакваш"
"ма ти започна да се пазариш"
"пари няма или не мога да ти върна, ако искаш части"
"аз от къде да знам, че това е моето"
Писал съм му.
При първия колега ще кажа, че ако имам проблеми като неговите, такива неща като проверяване и всичко останало ще са ми малко в страни, защото здравето и живота са първа грижа на всеки от нас. А самия факт, че продавача не праща това което и както трябва не говори добре за него!
За втория случай ще кажа, че наглото му поведение и коментари от сорта на "за тия пари какво очакваш" ми става ясно, че е една идея близо до некоректните потребители.
Няколко признака, по които ще познаете некоректния потребител.
Изказвания от сорта на:
"за тия пари какво очакваш"
"ма ти започна да се пазариш"
"пари няма или не мога да ти върна, ако искаш части"
"аз от къде да знам, че това е моето"
Писал съм му.
- evtimcho_g60
-
-
Сега влизам във форума,реагирам на МОМЕНТА.
към първия потребител.
разговорите бяха наистина септември месец,станало е очевидно НЕДОРАЗБИРАНЕ относно модела на модулите,НО аз изпратих пратката със опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ(!!!!) ,мога да изискам разпечатка от еконт,която да го докаже. поради СЪЩАТА ПРИЧИНА,НЕ СЪМ белязал модула. Но някак не е меродавно МЕСЕЦ И КУСУР отгоре по-късно въпросния да ми се обади и да ми каже "това не е моя модул,трябва ми фейсов. Аз как да бъда сигурен,че ще получа МОЯ МОДУЛ,който съм изпратил? НЕСЕРИОЗНО Е месец и отгоре да не се сетиш да си погледнеш пратката и изведнъж да се оплачеш,че потребителя е некоректен,защото ти не си се възползвал НА МОМЕНТА ВЪВ ОФИСА ОТ ОПЦИИТЕ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.
към заека,същата история. пойска снимки,изпратих му,не е било умишлен ъгъла на снимките,не разполагам със DSLR,за да му изпратя 24.73 мегапикселови снимки на които да се виждат порите на кожата.
и по СЪЩИЯ НАЧИН изпратих пратката със опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.
и във ДВАТА случая съм пуснал опциите със отметка получателя АКО откаже да плати САМО ЕДНАТА ПОСОКА НА ПРАТКАТА!!!!!
написах му го и на лични(не си направих труда да чета какво е цитирал "тоя" ,но на цената,на която съм му я изпратил,състоянието е повече от задоволително! за състояние ново,перфектно - дару кар,ама там само лаисната на топката е цена х3 .
това,че хората не са се възползвали от опциите и услугите,които еконт предлага НЕ Е МОЯ ГРЕШКА и не намирам себе си за НЕКОРЕКТЕН!
към първия потребител.
разговорите бяха наистина септември месец,станало е очевидно НЕДОРАЗБИРАНЕ относно модела на модулите,НО аз изпратих пратката със опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ(!!!!) ,мога да изискам разпечатка от еконт,която да го докаже. поради СЪЩАТА ПРИЧИНА,НЕ СЪМ белязал модула. Но някак не е меродавно МЕСЕЦ И КУСУР отгоре по-късно въпросния да ми се обади и да ми каже "това не е моя модул,трябва ми фейсов. Аз как да бъда сигурен,че ще получа МОЯ МОДУЛ,който съм изпратил? НЕСЕРИОЗНО Е месец и отгоре да не се сетиш да си погледнеш пратката и изведнъж да се оплачеш,че потребителя е некоректен,защото ти не си се възползвал НА МОМЕНТА ВЪВ ОФИСА ОТ ОПЦИИТЕ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.
към заека,същата история. пойска снимки,изпратих му,не е било умишлен ъгъла на снимките,не разполагам със DSLR,за да му изпратя 24.73 мегапикселови снимки на които да се виждат порите на кожата.
и във ДВАТА случая съм пуснал опциите със отметка получателя АКО откаже да плати САМО ЕДНАТА ПОСОКА НА ПРАТКАТА!!!!!
написах му го и на лични(не си направих труда да чета какво е цитирал "тоя" ,но на цената,на която съм му я изпратил,състоянието е повече от задоволително! за състояние ново,перфектно - дару кар,ама там само лаисната на топката е цена х3 .
това,че хората не са се възползвали от опциите и услугите,които еконт предлага НЕ Е МОЯ ГРЕШКА и не намирам себе си за НЕКОРЕКТЕН!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Все повече се убеждавам, че просто трябва да забраним използването на думата "перфектно" при продажбата на части втора ръка... вижданията на хората по въпроса са прекалено различни, че да е меродавно и да няма много недоволни...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Аз не съм обявявал никого за некоректен.. Дори не мислех да пиша.. Подразни ме отношението и излагам моя случай на контакт с този продавач.. А за снимките.. как отстрани където е добре може да си я снимал както трябва и да се вижда.. а Отгоре където е надрана с пръстен да е размазана и да не се вижда както трябва.. 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Той Евтимчо Г60 и в ОЛХ се подвизава със същите лафчета ..
http://gotcha-shakin.olx.bg/ , имайте едно наум
МАРТИН СТАНИМИРОВ СТОЙНОВ - СОФИЯ
ТЕЛ: 0877367182
Бръмчи и с другия номер 0885381903
Заек , я напиши данните от товарителницата.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Извинявам се предварително, че пиша тук, но в крайна сметка аз виждам една тенденция към по-добре развиваща се форумна търговия.
Преди имаше доста по-сериозни оплаквания, около тях подобни сравнително по-маловажни проблеми пропускахме. Сега след като нещата са поизгладени и хората разбраха, че не могат току така да си пробутват боклуците безнаказано, намаляха оплакванията за сериозни гафове. В този ред на мисли е нормално, гонейки една перфектна пазарна икономика, вече да се подразваме и от по-незначителни забележки по получените стоки/услуги. Аз лично предполагам, че ще се научим като останалия свят, вместо да скриваме забележките, да се фокусираме над тях, така ще бъдат спестени време и средства и на двете страни.
Преди имаше доста по-сериозни оплаквания, около тях подобни сравнително по-маловажни проблеми пропускахме. Сега след като нещата са поизгладени и хората разбраха, че не могат току така да си пробутват боклуците безнаказано, намаляха оплакванията за сериозни гафове. В този ред на мисли е нормално, гонейки една перфектна пазарна икономика, вече да се подразваме и от по-незначителни забележки по получените стоки/услуги. Аз лично предполагам, че ще се научим като останалия свят, вместо да скриваме забележките, да се фокусираме над тях, така ще бъдат спестени време и средства и на двете страни.

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
рейтинг за всеки, който пуска обява 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Той Евтимчо Г60 и в ОЛХ се подвизава със същите лафчета ..
Не пазя товарителницата, но са същите.. То още като ми е писал първото Л.С. пише: "изпращам със опция преглед и тест
0877 367 182"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
evtimcho_g60 написа:Сега влизам във форума,реагирам на МОМЕНТА.
към първия потребител.
Добре де сега на ударен ли се правиш?
За първия колега ти обяснихме, че е имал сериозни здравословни проблеми, които са го възпрепятствали да монтира модула и.т.н (няма да споменавам за проблемите и тяхното развитие, защото не е редно). Друго е, че познавам човека лично и не се съмнявам и грам в неговите думи.
За втория случай ти си казал, че пращаш перфектна топка, която не е. Тук какво ти е извинението? Ми да си снимал забележките, това трябва да е първото снимано нещо, което да му пратиш да види преди да му изпратиш каквото и да било.
Или се оправи с колегите по нормалния начин или твоето съществуване тук приключва. Нямам намерение да пиша като ненормален всеки път, за да се стигне до някаква развръзка в случаите.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
С мен няма какво да се оправя.. аз съм си пил студената вода и вече искам подробни снимки.. включих се в темата просто да покажа и моя контакт с този потребител..
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
uricatoli написа:С мен няма какво да се оправя.. аз съм си пил студената вода и вече искам подробни снимки.. включих се в темата просто да покажа и моя контакт с този потребител..

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- evtimcho_g60
-
-
LiTtLeRoCk написа:Или се оправи с колегите по нормалния начин или твоето съществуване тук приключва. Нямам намерение да пиша като ненормален всеки път, за да се стигне до някаква развръзка в случаите.
Нещо не ме разбра.
Не съм коментирал това дали е имал време да го монтира или не,за да каже "я,тоя модул не е за моята кола"
ПРЕфейсовия модул е със 2 букси,ФЕЙСОВИЯ със 3 букси.
Аз съм изпратил пратката със опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ и при положение,че колегата е имал време да отиде до офиса да я вземе,30 секунди за да погледне какво взима е нямало да утежни здравословното му състояние.
Тук става въпрос за видими,очевидни разлики във модулите и аз не мога да приема за меродавно,че месец и отгоре модула е стоял пакетиран и изведнъж се сеща да го погледне и констатира,че не е неговия.
Ти го познаваш лично,но аз не и във този случай как мога да съм сигурен,че ще взема обратно модула,който съм изпратил,при положение,че не съм го маркирал,защото си спомням причината,която той ми каза защо търси модул - объркали коя букса къде да вкарат и го гръмнали.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
evtimcho_g60 написа:LiTtLeRoCk написа:Или се оправи с колегите по нормалния начин или твоето съществуване тук приключва. Нямам намерение да пиша като ненормален всеки път, за да се стигне до някаква развръзка в случаите.
Нещо не ме разбра.
Не съм коментирал това дали е имал време да го монтира или не,за да каже "я,тоя модул не е за моята кола"
ПРЕфейсовия модул е със 2 букси,ФЕЙСОВИЯ със 3 букси.
Аз съм изпратил пратката със опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ и при положение,че колегата е имал време да отиде до офиса да я вземе,30 секунди за да погледне какво взима е нямало да утежни здравословното му състояние.
Тук става въпрос за видими,очевидни разлики във модулите и аз не мога да приема за меродавно,че месец и отгоре модула е стоял пакетиран и изведнъж се сеща да го погледне и констатира,че не е неговия.
Ти го познаваш лично,но аз не и във този случай как мога да съм сигурен,че ще взема обратно модула,който съм изпратил,при положение,че не съм го маркирал,защото си спомням причината,която той ми каза защо търси модул - объркали коя букса къде да вкарат и го гръмнали.
Евтимчо или ///МарТо си ти
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:
Тоя смешник още ми дължи 1000лв за ейтая 39ка на снимките

Назад към Авточасти и аксесоари