:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Юни 2014, 22:34

gergii написа:(c3ka7a) оговорихме се да ми прати 4 носача .. много хубави били...имал 3 задни моста щял да избере най-хубавите ..просто си нямате на представа.. толкова разбити носачи не сте виждали ,иначе си е поиграл лъснати светят повече от нови

Писал съм му.

Потребител
Аватар
Кара: E30 m20b20
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: Харчи и не върви.

Мнение от c3ka7a » 26 Юни 2014, 23:17

gergii написа:(c3ka7a) оговорихме се да ми прати 4 носача .. много хубави били...имал 3 задни моста щял да избере най-хубавите ..просто си нямате на представа.. толкова разбити носачи не сте виждали ,иначе си е поиграл лъснати светят повече от нови

Пратил съм ти ги с опция преглед, щом са разбити за тебе не ги взимаи, и отиди в магазина и си купи нови.
0879892005 Цецо

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 27 Юни 2014, 0:58

Mollov написа:Веднага ти отговарям много ясно и просто - може би най-основното и важно нещо за купувача е било купето да няма ръжда... от тук насетне дали е с еди какви си фарове, стопове, мигачи, пакет... е отделен въпрос... след като те е питал сигурно 100 пъти дали има ръжда или не си бил длъжен да си коректен с него и да му кажеш... ако не знаеш - казваш, че не знаеш... а не твърдиш, че е изрядно... защото в последствие "само 5 дребни ражди" променят изцяло ситуацията.

Освен това... стана по-горе ясно, че и той си е виновен, че е приел колата на мъжка дума, без да я огледа много обстойно... но както и самият купувач те попита, питам те и аз - когато ти е дал окачването (и разните други части) да монтираш (преди да дойде да вземе колата), ти как точно НЕ видя тези "само 5 дребни ражди", докато монтираше частите? Обясни ми това... как така не ги видя, и в последствие как изобщо му даде колата в това с-яние, с тези забележки, след като изрично те е питал няколко пъти относно ръжда по купето... остави факта след колко време е поискал да ти върне купето, дали след седмица или след месец... как ти НЕ си видял ръждите, докато си монтирал частите? Ама честно???

Иначе... разбира се, че можеш да продаваш каквото искаш, където искаш... но няма да е и в този форум. Поне засега така изглежда.

Частите не ги монтирах аз а колегите в сервиза и никои не е обърнал внимание , ако ги бях видял или ги знаех 6тях да я закарам да я боядисат и сега да не се излагам. А относно продажби във форума не сам продавал нищо тук или където и да били поради простата причина че не сам нито търговец нито моргаджия нито никав . Е36-цата ми я бе6е снимал един приятел и я бе6е пуснал във фб с идея да се продаде двигателя а не купето на което 6тяхме да си слагаме оригиналния мотор ис и да продължава да си стои за6тото за мен това купе си е читаво на фона на 95% от флинстоунските и тотализирани е36-ци които масово се карат . Ако колегата желае когато си завърши проекта да заповяда 6те го закарам да му изтъркат раждите да ги запечатат с виурт и да му я боядисат цялата от доло напълно безплатно.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2014, 22:37

Купувача е имал кажи-речи едно основно изискване и то е било да няма ръжда... дали си видял или не си видял е изцяло твоя грешка, защото си му казал, че няма никакви проблеми, а явно не си направил нужната проверка, че да си напълно честен и точен. Другото са просто обяснения... разбери се с човека...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s

Мнение от cucibg » 28 Юни 2014, 0:48

Не познавам никой от двамата но не мога да разбера защо модераторите взимат страна за нещо което не се е случило в форума най малко :dunno:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Юни 2014, 12:23

cucibg написа:Не познавам никой от двамата но не мога да разбера защо модераторите взимат страна за нещо което не се е случило в форума най малко :dunno:

Щото утре ще ти продаде на теб нещо тука и ще оревеш орталъка :dummy:

Потребител
Аватар

Мнение от gergii » 28 Юни 2014, 18:53

c3ka7a написа:

Пратил съм ти ги с опция преглед, щом са разбити за тебе не ги взимаи, и отиди в магазина и си купи нови.

аз немога да разбера .. защо изобщо ги пращаш като ти самия виждаш ,че за нищо не стават? на мен не ми е за 11 лева , че съм платил да ги видя и да ти ги върнат но това некорекно ...не виждам смисъл да ги разкарваме по еконт говорихме по телефона питах те добре ли са ти каза имам 3 моста ще избера най-хубавите .. просто да не се прецака друг колега за тоса писах не ,че ми е за 11 лева..нямам какво друго да кажа ..

Потребител
Аватар

Мнение от stunter » 30 Юни 2014, 12:39

Добър ден колеги.Искам и аз да се оплача от некоректен купувач със профил ivanu6ka81 .Пуснах тема че търся салон за е36 купе кудето съм написал изрично да е запазен.Звъни ми колегата и ми казва че има перфектен кожен салон сива кожа на 98 % здрава няма скъсано няма протрито.Викам ок прати снимки на емайл.Видях снимките и салона наистина на снимките изглеждаше перфектен.Звъня му след 2 дена и му казвам да го пуска по еконт.Отивам в еконта и имаше 10 човека и неуспях да го разгледам преди това само го видях отгоре отгоре опакован във фолио.Прибрах се вечерта с наглада да го слагам и какво да видя под фолиото.Шофиорската седалка шева им разшит на задната облегалките изгорели от слънцето а долната направо си имаше една голяма цепка сеедно със нож са я скъсали, за корите няма да коментирам във какъф вид са а по думи на продавача само джобчетата им бяха разлепени които така и не получих.Звъннах му веднаха и му казах че искам да му го върна, Но лично да се срещнем да не плащам само разходи ако той го откаже в еконт.Вече 4-ти ден не ми вдига телефоните.Изключителна мишка е според мене поне да вдигне и да ми каже няма да си го взема.Внимавайте с този потребител.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 30 Юни 2014, 18:46

stunter написа:Отивам в еконта и имаше 10 човека и неуспях да го разгледам преди това само го видях отгоре отгоре опакован във фолио.

Не знам ква е тая мания да се иска преглед, да не се ползва и после да се реве тука.
Тва може би е 3тия подобен случай за който чета в тази тема.

Ако ще и 1000 човека да има.
Взимам пратката, отварям си я, сядам на едно столче и си я разглеждам.
През това време ако искат да ме гледат, ако искат да обслужват други, ако искат да дрънчат кастанетите - не ме интересува, не преча на никой и съм си в правото. :roll:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 30 Юни 2014, 19:14

И аз съм така, все пак пари даваме даваме за тази услуга. Ама колкото и да се гледа като неможе да се пробва на колата файда никаква.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юни 2014, 22:26

c3ka7a написа:

Ти да не си мислиш, че с това ти изказване и случая е приключен? Никой не е длъжен да плаща разноски по транспорта само да ти огледа разбитите шарнири.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Юни 2014, 22:29

stunter написа:Добър ден колеги.Искам и аз да се оплача от некоректен купувач със профил ivanu6ka81 .Пуснах тема че търся салон за е36 купе кудето съм написал изрично да е запазен.Звъни ми колегата и ми казва че има перфектен кожен салон сива кожа на 98 % здрава няма скъсано няма протрито.Викам ок прати снимки на емайл.Видях снимките и салона наистина на снимките изглеждаше перфектен.Звъня му след 2 дена и му казвам да го пуска по еконт.Отивам в еконта и имаше 10 човека и неуспях да го разгледам преди това само го видях отгоре отгоре опакован във фолио.Прибрах се вечерта с наглада да го слагам и какво да видя под фолиото.Шофиорската седалка шева им разшит на задната облегалките изгорели от слънцето а долната направо си имаше една голяма цепка сеедно със нож са я скъсали, за корите няма да коментирам във какъф вид са а по думи на продавача само джобчетата им бяха разлепени които така и не получих.Звъннах му веднаха и му казах че искам да му го върна, Но лично да се срещнем да не плащам само разходи ако той го откаже в еконт.Вече 4-ти ден не ми вдига телефоните.Изключителна мишка е според мене поне да вдигне и да ми каже няма да си го взема.Внимавайте с този потребител.

Колега, имаш вина, че не си гледал. Продавача е виновен, че въобще праща стока с забележки за перфектна.

Потребител
Аватар

Мнение от stunter » 01 Юли 2014, 10:04

Така е вината си е изцяло моя че не го прегледах обстойно целия а само част от него.Просто по думите на продавача беше перфектен на 98% и през ум не ми е минавало,че може да излъже като говорихме 6-7 пъти по телефона.Просто го публикувах тука да си имат едно на ум за него.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 03 Юли 2014, 11:35

zafirovp написа:И аз съм така, все пак пари даваме даваме за тази услуга. Ама колкото и да се гледа като неможе да се пробва на колата файда никаква.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Така е но поне повечето неща,като салон или интериорна част се вижда в какво състояние е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: Влакчето на метрото

Мнение от nickem » 04 Юли 2014, 19:56

Здравейте колеги,
Искам да се оплача от потребител kamor auto.
Трябваше ми десен фар за Е60 2004-та, колегата ми изпрати фар-а, но когато свалих моя видях, че е с D2S ксенон, а новия фар е с D1S. Звъннах на колегата и той ме увери, че фара ще стане но трябва да си взема от него и ксенон-а. Изпрати ми и ксенона с баласта, отново с уверения че фар-а ще стане и няма да има проблем. Ходих при Явор да го монтира, той обаче каза че само фар с D2S става и този не ми върши работа.
Свързах се с колегата преди 3 дни, уговорихме се да му пратя фар-а в четвъртък, защото не си бил у тях преди това. Сега обаче не си вдига телефона и ми затваря като му звъня. На товарителницата от Еконт е вписан човек, който и телефон, които явно нямат нищо общо с него. Аз съм готов да си поема целите транспортни разходи обратно, но колегата явно не желае да си вземе фар-а.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари