:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Колега, ти сериозно ли? Като нямаш пари за куриер - питаш колко ще ти струва, ако можеш да си го позволиш - поръчваш, ако не - бъркаш в скъсания джобBorisMW написа:По същият начин ли би разсъждавал, ако цената за доставка е винаги за твоя сметка. Продавачът може да реши да пусне пратката с хеликоптер,защото няма никакво време. Хората решили да купуват части втора употреба,са решили да купят евтино,което включва и евтина доставка.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BorisMW написа:По същият начин ли би разсъждавал, ако цената за доставка е винаги за твоя сметка. Продавачът може да реши да пусне пратката с хеликоптер,защото няма никакво време. Хората решили да купуват части втора употреба,са решили да купят евтино,което включва и евтина доставка.
Добре ще е да даваш смислени примери, щото с тоя хеликоптер е като да ти е голям хей-я във фейсбук - никва полза.
Също така ще е добре да разберете, че нито можем да задължим хората да правят всичко възможно да намалят цената на доставката, нито пък е логично това да е нещо съвсем очаквано и нормално. Сигурно 100 хиляди пъти бе казано, че не всеки е с възможност да прави това и е съвсем нормално да не може. Затова тия неща се коментират предварително, а не когато решим, че ни е удобно да мрънкаме.
По твоята логика следва, че когато купуваш нещо скъпо и чисто ново, значи тогава е оправдано и доставката да е дебела...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Не е оплакване, а предупреждение!
Не влизайте в търговски взаимоотношения със Себахстиян Христов Георгиев от град Търговище. 0896012625 му е телефонът. Поръчва си "спешно" разни части и после не си ги търси, телефона не вдига, а като му звъннах от друг номер, започна да храни.
Всичко се връща.
Не влизайте в търговски взаимоотношения със Себахстиян Христов Георгиев от град Търговище. 0896012625 му е телефонът. Поръчва си "спешно" разни части и после не си ги търси, телефона не вдига, а като му звъннах от друг номер, започна да храни.
Всичко се връща.

- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
Колегата "ivcho320" Който купуваше дистанционно за заводска аларма бях разглобил дистанционното за да го снимам по негово желание ....оказа се това което иска след като го пратех колегата отиде в офиса имаше опция за преглед ....след огледа колегата го е подменил и ми се обадиха след това и ми казаха че е отказал пратката, като си я получих обратно се оказа че е друго дистанционно счупено неработещо и.т.н
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писал съм му. Ти подай жалба в еконт, че ти е разменена пратката, те ще проверят дали наистина е така.
niki7o0o
Колега niki7o0o,това което пишеш и твърдиш са пълни глупости,и само ме храниш във форума без основание,не е зле да спреш.Дистанционното си беше твоето,което не ми върши работа пак ти казвам!!!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Дойде и моя ред да се разпиша в тази тема. Лицето е с ник E34 - Fanatic, име Веселин Кацарски, телефон 0896213999, 0877929396, fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005984310848
Купих шпера от тази обява: viewtopic.php?f=134&t=360695&p=3849633#p3849633. Продавачът ме увери, че шпера е "много стегнат" и всичко му е наред, само имал лек шум. Пратката взех от Еконт днес в 17:24. Използвах опцията за преглед, но не установих нищо нередно, освен леко стържене. Доволен се прибрах в нас и източих маслото и разглобих шпера, за да се натъкна на това
:

Веднага се обадих на продавача в 19:35, за да му обясня за ситуацията. Той взе да ми обяснява как не е възможно, той до вчера го карал(което всъщност не е невъзможно, предвид повредата) и как щял да прати негов човек от София. Мина половин час не ми позвъни. След това звънях и не ми отговори, при което се усетих, че пари няма да видя
Звъннах пак, този път ми отговори и ми каза, че няма да ми върне парите и никой няма да идва да види шпера. Пак ми затвори, пак звъннах. Говорихме 6 минути глупости, в които ми обясни как не му пукало за форума и сие. Накрая ми предложи да ми върне половината пари ако му върна шпера, което не ме устройва. Имам още снимки от разглобяването, които мога да сложа ако е необходимо.
Купих шпера от тази обява: viewtopic.php?f=134&t=360695&p=3849633#p3849633. Продавачът ме увери, че шпера е "много стегнат" и всичко му е наред, само имал лек шум. Пратката взех от Еконт днес в 17:24. Използвах опцията за преглед, но не установих нищо нередно, освен леко стържене. Доволен се прибрах в нас и източих маслото и разглобих шпера, за да се натъкна на това

Веднага се обадих на продавача в 19:35, за да му обясня за ситуацията. Той взе да ми обяснява как не е възможно, той до вчера го карал(което всъщност не е невъзможно, предвид повредата) и как щял да прати негов човек от София. Мина половин час не ми позвъни. След това звънях и не ми отговори, при което се усетих, че пари няма да видя

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах на въпросния колега.
Борислав Иванов Стоянов
0894585753
от Стара Загора
bokata_stz му е ник в продавалника!!!
Не го знам кой е тук, но вероятно членува. Кара купе Е36.
Пратих му на 18.01 борд компютър за понеделник. Намалих му и цената и говорихме уж мъжката.
В понеделник заминал и остана уговорката като се прибере в петък 24,01 да го вземе! Преди това уж пратил роднина да го освободи и не му го дали от еконт. Естествено и в петък никакъв резултат. В Събота следобяд получавам съобщение, че не могъл да хване работното време нито в петък, нито в събота.
В неделя получавам отговор: "Kolega otkazvam go edin kolega mi prodade po niska cena".
Е платих си като пич доставките в двете посоки, отказах на 2ма колеги оттук с обяснението, че е ангажиран за сериозен човек. Толкова струва и думата на подобни индивиди. Не знам къФ колега ми е тоя точно, че можеше поне доблестно да постъпи като пич и да отиде и да си плати доставката! Ама се покри и млъкна след съобщението.
0894585753
от Стара Загора
bokata_stz му е ник в продавалника!!!
Не го знам кой е тук, но вероятно членува. Кара купе Е36.
Пратих му на 18.01 борд компютър за понеделник. Намалих му и цената и говорихме уж мъжката.
В понеделник заминал и остана уговорката като се прибере в петък 24,01 да го вземе! Преди това уж пратил роднина да го освободи и не му го дали от еконт. Естествено и в петък никакъв резултат. В Събота следобяд получавам съобщение, че не могъл да хване работното време нито в петък, нито в събота.
В неделя получавам отговор: "Kolega otkazvam go edin kolega mi prodade po niska cena".
Е платих си като пич доставките в двете посоки, отказах на 2ма колеги оттук с обяснението, че е ангажиран за сериозен човек. Толкова струва и думата на подобни индивиди. Не знам къФ колега ми е тоя точно, че можеше поне доблестно да постъпи като пич и да отиде и да си плати доставката! Ама се покри и млъкна след съобщението.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
LiTtLeRoCk написа:Писах на въпросния колега.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Случая е приключен.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Ивайло Иванов Иванов / memberlist.php?mode=viewprofile&u=80482 / с тел. 0888170088 , си поръчва стопове, на които сам е определил цена /аз съм се съгласил/ и в последствие не си ги взима от еконт. След разговор с него, оправданието му е, че еконт не са го известили, че е пристигнала пратката и той си е купил други още същия ден. Но явно не знае, че еконт поддържа база данни, кой кога е известен и на кои номер. Известен е в 9:09 на 11.02.2014г. на телефона, които е посочил за контакт и на които отговаря /0888170088/.
Нямам нищо против да си пазарува от когото и да е, на каквато и да е цена, но след като си поръчва и не желае да си прибере пратката, то да си покрие куриерските разходи.
Нямам нищо против да си пазарува от когото и да е, на каквато и да е цена, но след като си поръчва и не желае да си прибере пратката, то да си покрие куриерските разходи.

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
///M Body Shop му е ника тук. Темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=134&t=360353&p=3847173&hilit=%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82#p3847173
Разбрах се да взема компресора с устната уговорка да го пробвам и ако не е наред да му го върна, а той да ми върне парите. Взех го, и след като го сложих на колата се установи, че компресора има проблем - не успява да надуе достатъчно, за да ми вдигне задницата от спаднало положение. Обадих му се и се разбрахме да дойде и да му го върна, като му покажа какъв е проблемът нагледно. Съответно стандартната процедура - няколко дена уверения от негова страна как идва днес да си го вземе и да върне парите, как не си вдига телефона защото имал работа, как не се обажда понеже са му спрени изходящите обаждания и т.н.

Разбрах се да взема компресора с устната уговорка да го пробвам и ако не е наред да му го върна, а той да ми върне парите. Взех го, и след като го сложих на колата се установи, че компресора има проблем - не успява да надуе достатъчно, за да ми вдигне задницата от спаднало положение. Обадих му се и се разбрахме да дойде и да му го върна, като му покажа какъв е проблемът нагледно. Съответно стандартната процедура - няколко дена уверения от негова страна как идва днес да си го вземе и да върне парите, как не си вдига телефона защото имал работа, как не се обажда понеже са му спрени изходящите обаждания и т.н.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писал съм и на двамата.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И двамата приключиха с участието си в форума.
Назад към Авточасти и аксесоари