:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Сеп 2013, 18:31

Писал съм му.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2013, 19:45

LiTtLeRoCk написа:Писал съм му.

То и да му пишеш няма кой знае какво да се случи. Аз немога да му ги върна защото както казах бях поставен пред свършен факт и нямаше как да се бавя още един ден и трябваше да ги ползвам каквито са такива, порадо спешно пътуване извън страната. Просто той по телефона най нагло ме излъга че нямали ръжди и били ок. Затова пиша тук за да знаят другите да внимават с него. Просто ако ми беше казал че имат ръжда по ръбчето нямаше да ги взема от него, а от някой друг. Както казах парите нямам основание да си ги търся защото немога да му върна калниците, просто искам другите да знаят и да внимават, защото той беше некоректен като излъга. А дори и да му ги бях върнал това не го извинява за дето ми губи времето и средствата като лъже.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Сеп 2013, 20:59

Най-малкото да чуем и неговата версия, не мислиш ли?
След като не е трябвало да му пиша, защо въобще писа в тази тема?След като ти си писал, ние сме "длъжни" да пишем на другата страна, защото после излиза, че не ни пука за вашите проблеми, просто виж няколко мнения по назад :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 04 Сеп 2013, 3:08

LiTtLeRoCk написа:Най-малкото да чуем и неговата версия, не мислиш ли?
След като не е трябвало да му пиша, защо въобще писа в тази тема?След като ти си писал, ние сме "длъжни" да пишем на другата страна, защото после излиза, че не ни пука за вашите проблеми, просто виж няколко мнения по назад :banghead:

да ясно, просто казвам че а не търся някакво възмездие, просто съобщавам за некоректен колега за да не се опарят и други, ако има кво да каже и да коментира ми интересно какво ще каже. Аз съм говорил с него по въпроса и коментара му беше да му ги върна което няма как да се случи поради създалите се за мен обстоятелствата, но това че ме излъга след като изрично го попитах го прави некоректен и затова го пускам в темата за некоректни :yes: както казах по горе дори и да можех да му ги върна това не променя факта че той ми губи времето и средствата, просто ако беше казал реално какво ми праща нямаше да ги взема от него и затова му звънях по телефона изрично да го питам защото знаех че нямам време да се занимавам с излишни упражнения. питах го дали имат ръжди или удари и точните му думи бяха нямат ръжда нямат удари, а получавам ръждясали калници. Нямам какво друго да кажа.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 12 Сеп 2013, 12:28

Колеги мислех да не пиша, но в крайна сметка реших, че трябва.

Идеята на този пост ми е единствено и само, за да предпазя някой в бъдеще от потребителят KaDrift.

С него имах допир в prodavalnik.com, но той има регистрация и тук, затова пиша тук.
От случката ми с него минаха три седмици грубо, ходих на почивка, малко позабравих тая случка, но сега вече съм на линия и се наложи пак да си припомня всичко. Затова ще понапиша едно леко романче :)

Историята е следната:

Спуках главата на М42-та и започнах да си търся нова (тази спуканата в момента я продавам, ако някой има желание да си я направи).

Разрових се и намерих една от тука и я купих.
Занесох я да я пробват и се оказа, че всичко е наред с нея.
Тъкмо да я карам да я правят (шлайф, клапани и т.н.) и намирам в продавалник-а една друга (нямам представа защо не се продаваше и тук в форума), която се продава от въпросното момче. Там той твърди, че главата е шлайфана, напаснати са клапаните и естествено гумичките са нови, имаше и снимки и всичко беше както трябва. Това цялото нещо за 150 лева.
Сметнах, че вместо да правя тази която купих (направата и щеше да излезе същите пари), е по-добре да взема тази (от въпросният "колега") и направо монтаж.
Обадих се на момчето по телефона, говорихме малко, увери ме че всичко е както си пише и т.н. и му казах да ми я прати (имахме малко разправия за опцията за преглед, но не ми се влиза в подробности, без значение е).
Взимам главата и не помня на същия ден или на следващия (това е без особено значение) я занесох на майстора да я качваме.
Тук искам да вметна, че не съм толкова на вътре в нещата и работи, които не ги разбирам, не ги коментирам.
Майстора ми я видя и ме зарадва с новината, че главата не е правена. Измита е много добре, но не е правена. Стояха си следите от гарнитурата и т.н, но аз като не разбирам не съм и обърнал внимание.
Прилоша ми естествено, но в крайна сметка се наложи да му се обадя на това момче с идеята не да се разправяме, а просто като човек да каже какво точно е правено, за да може да знаем какво да правим с главата.
Звъня му и му викам така и така... а от там се почват едни кълнежи (ръцете да ми изсъхнат ако лъжа, ръцете в огъня си слагам и т.н. и т.н.) и аз хайвана не мога вече да повярвам, три пъти се пляскам по челото и не знам какво става :)
Почнаха се едни телефонни разговори, държеше да ми направи конферентна връзка по телефона с майстора му.
Накрая двамата майстори говориха и в крайна сметка се оказа, че неговия майстор е правил въпросната глава преди година, момчето си я сложило на колата, карал я е (не знам колко, не се разбра), накрая я е славил, измил и явно си мисли че главата пак е нова.
Първо по едни начин беше шлайфана, после по друг, едни оплитаници станаха едно чудо... :)
Питах го кажи слага ли я тая глава... той ми отговаря: Не знам! :)
Почна да ме нарежда да я слагам да не ги слушам тия майстори, главата била супер, гаранция давал ала бала. Казах му, че тая няма да стане, и сега ще трябва да я правя и така.
После почна да ме натиска да ми връщал парите, а аз да съм си му давал главата. Казах му, че много ми дойдоха емоциите и не мога да мисля трезво в момента и че ще помисля какво да я правя. Каза че на 2-ри (който мина) този месец щял да бъде в Пловдив, щял да се обади, да сме се видили да ми връщал парите и т.н. НО това не стана естествено :)
Както и да е, аз реших да я направя, а другата скоро ще я пусна да я продавам.
Преди два дни и свалихме клапаните и вече е на шлайф. Наистина е карана и по клапаните си личи.

Резултатът от тая цялата случка е много нерви (10 лева сметка за телефон), без кола един месец (за сега) и 170 лева вътрешно (главата с доставката).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 14 Сеп 2013, 22:40

Колеги , да съобщя за един наглец , не знам има ли регистрация тук , но да се пазите! Телефона му е 0894571100 , казва се Николай , от Шумен с e-mail:niko1990@abv.bg. Та Николайчо ми запали телефона миналата седмица за М-огледала от е46 купе , първо ги иска , после не ги иска , после майстора не искал и в крайна сметка ми се обади миналия петък да му ги пращам спешно , че му трябвали , пазари се като циганка и в крайна сметка му ги пратих същия ден...Звъня му вчера да видя какво става и защо не ги е взел , взе да ми се прави , че не бил получил СМС и т.н. и че отивал да ги вземе...и днес ми се обаждат от Еконт , че се е обадил(даже не е ходил) да ги откаже! Звъня му на наглеца да разбера какво става , но не ми вдига! В крайна сметка съм 20лв. вътре , но поне някой от Вас да не изгори повече!Поздрави!
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Сеп 2013, 9:06

bmw_324d написа:Колеги , да съобщя за един наглец , не знам има ли регистрация тук , но да се пазите! Телефона му е 0894571100 , казва се Николай , от Шумен с e-mail:niko1990@abv.bg. Та Николайчо ми запали телефона миналата седмица за М-огледала от е46 купе , първо ги иска , после не ги иска , после майстора не искал и в крайна сметка ми се обади миналия петък да му ги пращам спешно , че му трябвали , пазари се като циганка и в крайна сметка му ги пратих същия ден...Звъня му вчера да видя какво става и защо не ги е взел , взе да ми се прави , че не бил получил СМС и т.н. и че отивал да ги вземе...и днес ми се обаждат от Еконт , че се е обадил(даже не е ходил) да ги откаже! Звъня му на наглеца да разбера какво става , но не ми вдига! В крайна сметка съм 20лв. вътре , но поне някой от Вас да не изгори повече!Поздрави!

Ето го memberlist.php?mode=viewprofile&u=76751 , но не е влизал от март месец.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 16 Сеп 2013, 16:50

Получих следното съобщение и предполагам, че колегата вместо да го пусне тук в темата се е объркал и ми го е пратил на лично. Затова го пускам да не стане гаф.

KaDrift написа:Здравейте,

Историята която колегата ZLOBIL разказва е малко преувеличена, но общо взето е истина!
Главата в действителност беше в описаното състояние! Шлайфана, пасвана, сменени гумички!
Предвид обстоятелствата( неудовлтвореността от покупката ) предложих да ми върне главата и аз да дам парите.
На 2ри бях в Пловдив, но, ако колегата си спомня, неговият майстор щеше да идва в София ( в четвъртък ) и щяхме да ходим с главата във фирмата в която главата е шлайфана! ( е това не се случи ) Както си писал колега, звънях няколко пъти. след това не сме се чували!
Знаеше, че предложението ми е в сила, защо не се обади?

Колега много въпроси ми излизат като се върна мисловно на въпросната случка.

Прав си за това, че моят майстор щеше да идва в София и той наистина е бил там във въпросният четвъртък. Но тази идея отпадна още същата вечер защото се разбра че ти си слагал главата. Нали имаше конферентен разговор, защо не си го разбрал това нещо ?

Много ми е интересно, какъв е тоя майстор, който реагира на секундата в девет/десет часа вечерта (не помня точно вече), та и готов да се кара с хората ?

Конферентен разговор от кога означава да дадеш просто телефона на този до теб, за да говори ?

Твърдеше се от ваша страна, че главата била шлайфана с еди си каква си машина, после се оказа че е с друг вид машина (не ги разбирам и не мога точно да коментирам тия твърдения).
Твоя майстор като видя, че моя не е някъкъв шматка веднага смени тона. Той самия каза, че ти си я слагал тая глава!

Само да не вземе да излезе, че сте си приятелчета и умишлено сте направили тая врътка.

Не може да си разбирач, а да не знаеш че една глава като се свали трябва да отиде на ремонт. Нещо не ми се вързват нещата.

Предлагам да приключим до тук, както вече казах не искам нищо от теб.

Нека всеки сам да си вади изводите за теб.

Ако имаш желание като я взема, защото в момента е по майстори, ще ти направя снимки да видиш какво е шлайфана глава и най-вече напаснати клапани, защото и там има много неизвестни.

Потребител
Аватар
Кара: E30

Мнение от KaDrift » 17 Сеп 2013, 7:37

Zlobil написа:Получих следното съобщение и предполагам, че колегата вместо да го пусне тук в темата се е объркал и ми го е пратил на лично. Затова го пускам да не стане гаф.

KaDrift написа:Здравейте,

Историята която колегата ZLOBIL разказва е малко преувеличена, но общо взето е истина!
Главата в действителност беше в описаното състояние! Шлайфана, пасвана, сменени гумички!
Предвид обстоятелствата( неудовлтвореността от покупката ) предложих да ми върне главата и аз да дам парите.
На 2ри бях в Пловдив, но, ако колегата си спомня, неговият майстор щеше да идва в София ( в четвъртък ) и щяхме да ходим с главата във фирмата в която главата е шлайфана! ( е това не се случи ) Както си писал колега, звънях няколко пъти. след това не сме се чували!
Знаеше, че предложението ми е в сила, защо не се обади?

Колега много въпроси ми излизат като се върна мисловно на въпросната случка.

Прав си за това, че моят майстор щеше да идва в София и той наистина е бил там във въпросният четвъртък. Но тази идея отпадна още същата вечер защото се разбра че ти си слагал главата. Нали имаше конферентен разговор, защо не си го разбрал това нещо ? Каза, че ще се видим при "моят майстор" ( Eйч пи ес моторспорт - Иво Агов ) и да провери главата!

Много ми е интересно, какъв е тоя майстор, който реагира на секундата в девет/десет часа вечерта (не помня точно вече), та и готов да се кара с хората ? Не се е карал, а обясняваше!!

Конферентен разговор от кога означава да дадеш просто телефона на този до теб, за да говори ? А ти как направи това заключение?

Твърдеше се от ваша страна, че главата била шлайфана с еди си каква си машина, после се оказа че е с друг вид машина (не ги разбирам и не мога точно да коментирам тия твърдения). Никога и никъде не е писано или казано, точно на каква машина е шлайфана главата. Предположих, че е на определен тип машина! Но и това няма как да го знаеш с точност, защото беше говорено не с теб!
Твоя майстор като видя, че моя не е някъкъв шматка веднага смени тона. Той самия каза, че ти си я слагал тая глава! Никой не е окачествявал твоя майстор! Нито ( Eйч пи ес моторспорт - Иво Агов ) е давал мнения! Искаше главата да се ВИДИ ОТ НЕГО!

Само да не вземе да излезе, че сте си приятелчета и умишлено сте направили тая врътка. Дълги години работим заедно, приятели не, познати да!

Не може да си разбирач, а да не знаеш че една глава като се свали трябва да отиде на ремонт. Нещо не ми се вързват нещата. Продължавам да твърдя, че главата е шлайфана, с паснати клапани и сменени гумички при него!

Предлагам да приключим до тук, както вече казах не искам нищо от теб. Не и когато ме окачествяваш като некоректен! Напротив ,искаш да говориш глупости, а имаше достатъчно възможности да се направи всичко как ТИ искаш, но уви НЕ!

Нека всеки сам да си вади изводите за теб. - Точно така!

Ако имаш желание като я взема, защото в момента е по майстори, ще ти направя снимки да видиш какво е шлайфана глава и най-вече напаснати клапани, защото и там има много неизвестни. За това е малко късно! снимките, трябваш да са направени веднага след получаването, а най-добре беше когато твоят майстор беше в София да отидем в ( Eйч пи ес моторспорт ) и да се говори там!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 17 Сеп 2013, 11:09

Колега ти явно имаш някакви психични отклонения.
В момента ме караш да съжалявам ядски много, че дадох главата на ремонт !!!
На мен не ми пречи да повтарям едно и също, няма проблем...

Да започваме....

Zlobil написа:Прав си за това, че моят майстор щеше да идва в София и той наистина е бил там във въпросният четвъртък. Но тази идея отпадна още същата вечер защото се разбра че ти си слагал главата. Нали имаше конферентен разговор, защо не си го разбрал това нещо ?

KaDrift написа:Каза, че ще се видим при "моят майстор" ( Eйч пи ес моторспорт - Иво Агов ) и да провери главата!

Разбраха се, че няма смисъл да я гледа, защото след като той я е направил ти си я слагал!

Zlobil написа:Много ми е интересно, какъв е тоя майстор, който реагира на секундата в девет/десет часа вечерта (не помня точно вече), та и готов да се кара с хората ?

KaDrift написа:Не се е карал, а обясняваше!!

Напротив, напротив...

Zlobil написа:Конферентен разговор от кога означава да дадеш просто телефона на този до теб, за да говори ?

KaDrift написа:А ти как направи това заключение?

...

Zlobil написа:Твърдеше се от ваша страна, че главата била шлайфана с еди си каква си машина, после се оказа че е с друг вид машина (не ги разбирам и не мога точно да коментирам тия твърдения).

KaDrift написа:Никога и никъде не е писано или казано, точно на каква машина е шлайфана главата. Предположих, че е на определен тип машина! Но и това няма как да го знаеш с точност, защото беше говорено не с теб!

Ти къде прочете да е било писано. Първо ти твърдеше едно, после почна друго. Същото нещо се повтори и от твоя майстор. Нещо.... :)

Zlobil написа:Твоя майстор като видя, че моя не е някъкъв шматка веднага смени тона. Той самия каза, че ти си я слагал тая глава!

KaDrift написа:Никой не е окачествявал твоя майстор! Нито ( Eйч пи ес моторспорт - Иво Агов ) е давал мнения! Искаше главата да се ВИДИ ОТ НЕГО!

Пак да повторим... Той самия каза, че ти си я слагал тая глава!

Zlobil написа:Само да не вземе да излезе, че сте си приятелчета и умишлено сте направили тая врътка.

KaDrift написа:Дълги години работим заедно, приятели не, познати да!

...

Zlobil написа:Не може да си разбирач, а да не знаеш че една глава като се свали трябва да отиде на ремонт. Нещо не ми се вързват нещата.

KaDrift написа:Продължавам да твърдя, че главата е шлайфана, с паснати клапани и сменени гумички при него!

И пак да повторим... Преди година, след което си я карал!

Zlobil написа:Предлагам да приключим до тук, както вече казах не искам нищо от теб.

KaDrift написа:Не и когато ме окачествяваш като некоректен! Напротив ,искаш да говориш глупости, а имаше достатъчно възможности да се направи всичко как ТИ искаш, но уви НЕ!

Ти си некоректен. Затова си тук в тая тема!

Zlobil написа:Нека всеки сам да си вади изводите за теб.

KaDrift написа:Точно така!

Даа...

Zlobil написа:Ако имаш желание като я взема, защото в момента е по майстори, ще ти направя снимки да видиш какво е шлайфана глава и най-вече напаснати клапани, защото и там има много неизвестни.

KaDrift написа:За това е малко късно! снимките, трябваш да са направени веднага след получаването, а най-добре беше когато твоят майстор беше в София да отидем в ( Eйч пи ес моторспорт ) и да се говори там!

Ти нямаш ли снимки преди да ми я пратиш и преди да я облепиш така старателно с хартиено тиксо от долу по "шлайфаното" ТА ДА СЕ ВИДИ ДОБРЕ ОТПЕЧАТЪКА ОТ ГАРНИТУРАТА ? :)

Изображение

Толкова е просто... признай си че си слагал и карал главата след като тя е била ремонтирана и така. Ама така ще вземе да излезе, че или си пълен "разбирач" или измамник :)

Потребител
Аватар
Кара: E30

Мнение от KaDrift » 17 Сеп 2013, 17:32

Колега Злобил,

Отдавна си прекрачил границите на нормалния тон и хвърляш обвинения за некоректност!

Както казах, имаше възможности да върнеш главата, но не го направи! Точно за това няколко пъти ти звънях онази вечер! Не исках да се чувстваш излъган, а ти бяха казани много неща които не са верни!

От тук започват твоите тиради и окачествявания.

Сигурно си излъган, но не от мен! Надявам се, че като ти преминат малко емоциите, ще погледнеш нещата холистично! И моля те, да не си мериш езика, както смятам, че е редно да се разбират цивилизованите хора, а и съфорумци!

Главата е в състоянието описано с обявата! Това, че ТИ си решил да я шлайфаш пак, е ЛИЧНО ТВОЙ проблем, не мой!

Жив и здрав!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от порасналия » 17 Сеп 2013, 20:55

Здравейте'
Потребителя с название jackass89 и име Атанас Узунов .
Лицето пуска обява в раздел купувам:Купувам диференц Диференциали E30 .
Изпратено му бе ЛС в което бях написал че имам и оставих телефон за врьзка.
Получих обаждане от jackass89 с което потвьрди че иска да закупи дадената стока и желае да му е пратя по еконт,след което ми изпрати смс с данните си.
Изпратих пратката .
в деня за получаване (днес) получих обаждане от някаква жена която се представи като майката на негов приятел и скальпи някакво обяснение че двамата с лицето jackass89 и сина и заминали в чужбина и не искали вече стоката да я врьщала :shock:
Опитах се да се свьржа с лицето jackass89 тел.му даваше свободно после си го изключи,опитах се да се свьржа и с жената тя ми затваряше.
НЕ е коректно така да се разиграват хората.
Винаги можем да се разберем стига да има диалог а не да се крием и да се надяваме да ни мине номера.
Поздрави

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Сеп 2013, 21:24

Писах му.
Сега чакаме неговия отговор, ако не отговори си заминава.

п.с Затова когато пращам тежки пратки, на хора които не познавам и нямам доверие ги карам да пращат капаро.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zlobil » 17 Сеп 2013, 22:43

KaDrift написа:Колега Злобил,

Отдавна си прекрачил границите на нормалния тон и хвърляш обвинения за некоректност!

Както казах, имаше възможности да върнеш главата, но не го направи! Точно за това няколко пъти ти звънях онази вечер! Не исках да се чувстваш излъган, а ти бяха казани много неща които не са верни!

От тук започват твоите тиради и окачествявания.

Сигурно си излъган, но не от мен! Надявам се, че като ти преминат малко емоциите, ще погледнеш нещата холистично! И моля те, да не си мериш езика, както смятам, че е редно да се разбират цивилизованите хора, а и съфорумци!

Главата е в състоянието описано с обявата! Това, че ТИ си решил да я шлайфаш пак, е ЛИЧНО ТВОЙ проблем, не мой!

Жив и здрав!

Не само я шлайфам на ново, но и на ново напасвам клапани и сменям гумички.

Майстора ми е роднина и тук нещата не опират до пари. Тоест няма го момента, в който някой да ме нареди за да ми вземе парите.
Главата се кара на едни хора да напаснат клапаните, на други да и направят шлайф. Хората си вадят хляба с тая работа цял живот, приятели са ми, реални в живота. Не може единия да ми вика тия клапани са работили, а другия да ми вика тая глава е карана.

Продължаваш да не отговаряш на най-важния въпрос (тоест да си признаеш), че си свалил главата, измил си я добре и ме излъга.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 23 Сеп 2013, 2:42

аз да попитам, е така - без да взимам страна в спора, кога една глава се праща за шлайф и кога се извършва въпросният?! Явно проблемите или са в майстора ти или в не знам (може би продавача ти е изпратил крива глава...)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари