:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Определено има нещо нередно към продавача,сори ама кой продава шпер за 230лв.Поне аз несъм виждал с години 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Martoo0oo0o написа:Определено има нещо нередно към продавача,сори ама кой продава шпер за 230лв.Поне аз несъм виждал с години
Продава се както виждаш - като сгъне капака, което хич не е рядкост и ей го на промоция.
Иначе точно покрай тия шперове и пак така снимано едно на обявата, а в кашончето друго на мен си пробута един хитрец касетата пък после що ли замина на банановите острови.
- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
Martoo0oo0o написа:Определено има нещо нередно към продавача,сори ама кой продава шпер за 230лв.Поне аз несъм виждал с години
Ами това е диференциял на 20+ години колко да му искам? 500лв?

- ogo2010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Феновете да откачат!
Колкото ти трябват, толкова ще искаш, ако беше здрав нямаше да е на тази цена, но кой да се сети.. Звучеше много убедителен по тела и за това се подведох 

- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
Дизеловите вървят около 200лв. Разликата е само в числото(по-малко).
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
колеги има полиция за измамниците, подавайте жалби най-малкото ще им създадете малко дискомфорт на такива,а другия вариант е тупаници до откат 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
rosko3001 написа:колеги има полиция за измамниците, подавайте жалби най-малкото ще им създадете малко дискомфорт на такива,а другия вариант е тупаници до откат

ти в кой век живееш бре

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
За пореден път ще приканя само потърпевшите от нечия некоректност (както и обвинените в такава) да пишат в темата.
Тук не ви е градинката пред блока или Извън темата!
Тук не ви е градинката пред блока или Извън темата!
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Здравейте ,
Преди време публикувах обява че търся диса клапа viewtopic.php?f=16&t=340399&p=3709628#p3709628 със мен се свърза колегата shopaza каза ми че има такава работеща и струва 50лв. на следващият ден ми я изпрати аз взех пратката и видях че мембраната е скъсана обадих му се веднага и той ми каза да я пращам обратно аз веднага я изпратих но вече седмица никой не отива да я вземе обадих му се няколко пъти и винаги ще я взема утре ще я взема днес цяла седмица ме лъже!!! Върха беше снощи когато му се обадих каза че бил извън БГ обадих се ведна на друг негов човек той ми каза че бил на море и затвори най нагло!
Не се лъжете да си купувате нищо от въпросният shopaza аз се излъгах но нека други като мен да не се лъжат !!!!
Преди време публикувах обява че търся диса клапа viewtopic.php?f=16&t=340399&p=3709628#p3709628 със мен се свърза колегата shopaza каза ми че има такава работеща и струва 50лв. на следващият ден ми я изпрати аз взех пратката и видях че мембраната е скъсана обадих му се веднага и той ми каза да я пращам обратно аз веднага я изпратих но вече седмица никой не отива да я вземе обадих му се няколко пъти и винаги ще я взема утре ще я взема днес цяла седмица ме лъже!!! Върха беше снощи когато му се обадих каза че бил извън БГ обадих се ведна на друг негов човек той ми каза че бил на море и затвори най нагло!
Не се лъжете да си купувате нищо от въпросният shopaza аз се излъгах но нека други като мен да не се лъжат !!!!
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Мембраната е здрава и мога да го докажа.Аз ти обясних че мен ме няма и немога да я взема от еконт а колегата неможе да се справи със цялата работа и за това не я взе той!!!.В момента в който се прибрах аз веднага взех диса клапата и сам си я платил и невиждам какво ми е некоректното аз ти дадох опция преглед и тест в еконт.Ти си я взел и ми казваш че не работи аз си я взех и я пробвах пак на вакум и си държи.Ако електрониката и не работи е друг проблем защото няма как да я пробвам и за това давам опция да ми я върнеш !!!!
П.С не само в БГ има море

П.С не само в БГ има море

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
shopaza написа:Мембраната е здрава и мога да го докажа.Аз ти обясних че мен ме няма и немога да я взема от еконт а колегата неможе да се справи със цялата работа и за това не я взе той!!!.В момента в който се прибрах аз веднага взех диса клапата и сам си я платил и невиждам какво ми е некоректното аз ти дадох опция преглед и тест в еконт.Ти си я взел и ми казваш че не работи аз си я взех и я пробвах пак на вакум и си държи.Ако електрониката и не работи е друг проблем защото няма как да я пробвам и за това давам опция да ми я върнеш !!!!
П.С не само в БГ има море![]()
Бях решил да не пиша но ти ме провокира я снимай "здравата" мембрана никаква опция "преглед" нямаше лесно ще се провери това в Еконт даже от там ти звъняха ама не си дигна телефона .Как така 9 дена нямаше време да си вземеш пратката въпреки че си взе парите как веднаги отговаряш тук а иначе никакъв те няма ? Колко пъти ти звънях и колко пъти излъга че сега че утре ще я вземеш ! Твоя колега знаеш ли какво каза че пътуването до офис на Еконт в Хасково му било разход и той като теб лъжеше всеки път ! Взе си пратката защото писах тук най вече благодарение на хората от форума! Само недей да пишеш лъжи тук че ми идваше да дойда до Хасково и да ви взема пратката защото ХАСКОВО е "голем" град и офисите са на километри един от друг! Мисля въпроса за приключен от там нататък всеки ще си прецени дали си струва времето нервите и парите да се разправя с всякакви селяни от градски тип!
- shopaza
- младши ентусиаст
-
ти ми се обадислед 2 дена нормално че ще съм си зел парите.!!!! аз ти казах чеменяма и ти дадох телефона наколегата аз за него не отговарям дадох ти неговия телефон защото аз немога да пропатувам сумати километри .Аз се прибрах в неделя и в понеделник си взех пратката но това е друг въпрос.Като не ти е проблем ела да ти покажа как се тества мембрана.Ти като я гледаш омаслена не значи че е спукана .Също така ти казах най просто да я пробваш с устата да я засмучеш и да видиш дали работи мембраната !!!!

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
shopaza написа:ти ми се обадислед 2 дена нормално че ще съм си зел парите.!!!! аз ти казах чеменяма и ти дадох телефона наколегата аз за него не отговарям дадох ти неговия телефон защото аз немога да пропатувам сумати километри .Аз се прибрах в неделя и в понеделник си взех пратката но това е друг въпрос.Като не ти е проблем ела да ти покажа как се тества мембрана.Ти като я гледаш омаслена не значи че е спукана .Също така ти казах най просто да я пробваш с устата да я засмучеш и да видиш дали работи мембраната !!!!
Ти до кога ще лъжеш? Срам нямаш ли ? Лъжеш най нагло !!! Къв колеги кви 5 лева направихте ме на маймуна за една счупена диса къв вакуум кви 5 лева при скъсана мембрана? То бива наглост ама вашето минава всякакви граници ! След като висички видяхме че само лъжеш ама и на маймуни да ни правиш няма да стане ! Как така ми изпрати диса-та за 1 ден взе парите ми но "нямаше" време цели 9 дни да си вземеш Диса-та?
- shopaza
- младши ентусиаст
-
ilia1984 написа:shopaza написа:ти ми се обадислед 2 дена нормално че ще съм си зел парите.!!!! аз ти казах чеменяма и ти дадох телефона наколегата аз за него не отговарям дадох ти неговия телефон защото аз немога да пропатувам сумати километри .Аз се прибрах в неделя и в понеделник си взех пратката но това е друг въпрос.Като не ти е проблем ела да ти покажа как се тества мембрана.Ти като я гледаш омаслена не значи че е спукана .Също така ти казах най просто да я пробваш с устата да я засмучеш и да видиш дали работи мембраната !!!!
Ти до кога ще лъжеш? Срам нямаш ли ? Лъжеш най нагло !!! Къв колеги кви 5 лева направихте ме на маймуна за една счупена диса къв вакуум кви 5 лева при скъсана мембрана? То бива наглост ама вашето минава всякакви граници ! След като висички видяхме че само лъжеш ама и на маймуни да ни правиш няма да стане ! Как така ми изпрати диса-та за 1 ден взе парите ми но "нямаше" време цели 9 дни да си вземеш Диса-та?
Виж сега какво ще ти обясня в деня в който взех парите аз заминах и ти като ми се обади че има проблем ти казах нямаме в града и че да я пратиш и че колегата ще я вземе и ти казах че той ако не успее да я вземе в краен случай аз като си дойда в понеделник ще я взема и така и стана той не успя защото програмата му е натоварена и аз я взех невиждам какво лъжа и тнт.Аз за това ти дадох неговия номер да му се обадиш да не стават през мен.Че той не е научен на обноски това не е мой проблем ясно ли е !

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
shopaza написа:Виж сега какво ще ти обясня в деня в който взех парите аз заминах и ти като ми се обади че има проблем ти казах нямаме в града и че да я пратиш и че колегата ще я вземе и ти казах че той ако не успее да я вземе в краен случай аз като си дойда в понеделник ще я взема и така и стана той не успя защото програмата му е натоварена и аз я взех невиждам какво лъжа и тнт.Аз за това ти дадох неговия номер да му се обадиш да не стават през мен.Че той не е научен на обноски това не е мой проблем ясно ли е !
Виж "ся" в деня в които си взе парите диса-та беше в офис на Еконт-Хасково така че недей да лъжеш най нагло че ставаш смешен всичко е документирано кога и къде е била пратката и кога си взел парите !!! За тези 9 дни ти звънях почти всеки ден и всеки ден ми казваше че днес ще е вземеш недей да прехвърляш топката и да лъжеш! На 9-тия ден писах на във Форума-а и ти чак тогава си взе Диса-та! По добре замълчи и се извини че твоята наглост минава всякакви граници!
Назад към Авточасти и аксесоари