:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Май 2013, 18:17

miki27 написа:Здравейте колеги,пиша това не за да се оплаквам а за да предпазя и други участници във форума от некоректни търговци .
Купих си ABS за Е39 TDS от ''TEZOLINI'' обадих му се на тел.и го питах дали работи ,отговори ми че работи и че ако не работи мога да му го върна и да ми върне парите. Разбрахме да да ми го прати до офис на "еконт" в Плевен.Взех го и отидох в сервиза ,направихме диагностика и се оказа че ме е излъгал .Обаждам му се и му казвам че не работи и се разбрахме да му го пратя обратно .Една седмица чаках да си го вземат ...нооооо,ми се обадиха от ''ЕКОНТ'' че ще започнат да начисляват складови.Така че си платих три пъти транспорта за неработеща част. :dummy:

Съшия вече не е част от този форум.

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 22 Май 2013, 10:18

Bawarco написа:Колеги не продавайте нищо на този memberlist.php?mode=viewprofile&u=39887
Пълен палячо :winky:

След като прочете ЛС-а ми и седмица след това не сметна за нужно да ми отговори, същия вече не е част от този форум.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Феновете да откачат!

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от ogo2010 » 01 Юни 2013, 23:11

PEEL_OFF написа:Аиде и аз да се похваля тук в хубавата тема. Става вапрос за "Padreto" от Хасково, колегата търсеше подглавници за е30 с някаква си там тапицерия имаше снимка какво се търси и т.н. намираха ми се намен едни такива, казах му символична цена пратих му снимка доста добра на която се вижда тапицерията и т.н. тои каза да му ги пратя, и всичко уж точно ама не съвсем. Въпреки снимката(доста ясна), човека ми върна пратката, заштото не било това което търсел. проблема не е в за 15-те лв. за куриер от софия до хасково а принципа,че някакси да си праштам някакви нешта насам натам за да ги погледнат хората и да ги върнат не е нешто което много ми се нрави. Целта на поста ми е колегата да си вземе бележка от случея, а не да ми се прави на интересен и да ми казава че съм бил неграмотен... заштото сега е за 15 кинта но утре някои ште му прати нещо по голямо и скъпо и тои пак щте направи същия номер. а така си разваляме готиния форум с некоректни личности. а все пак сме тук да си помагаме а не да си правим номера.

Щом сме тук да си помагаме, а не да си правим номера, защо сега ти не си коректен с мен?????

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Умрело е36
Мечтае да кара: кола на газ...

Мнение от PEEL_OFF » 02 Юни 2013, 2:17

колега ако ми дадеш твърди доказателства че това е шпера които аз съм ти пратил ще ти върна парите, НО немога да ти дам пари за нещо което ти или някои друг е счупил и сега снимаш показваш и т.н. Взе го от еконт преди почти седмица и половина и чак сега се сети че бил счупен фатално. купих го тоя диф за 500лв. дадох към 80 лв за семеринги 90лв за масло беше на колата 2 години.Свалих го от колата здрав без шумове виене и други -гарантирам за което.
Нищо лично но не съм измамник не съм бил и няма да стана, пил съм доста студени води от колеги от форума и съм се научил да се пазя.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ogo2010 » 02 Юни 2013, 21:01

PEEL_OFF написа:колега ако ми дадеш твърди доказателства че това е шпера които аз съм ти пратил ще ти върна парите, НО немога да ти дам пари за нещо което ти или някои друг е счупил и сега снимаш показваш и т.н. Взе го от еконт преди почти седмица и половина и чак сега се сети че бил счупен фатално. купих го тоя диф за 500лв. дадох към 80 лв за семеринги 90лв за масло беше на колата 2 години.Свалих го от колата здрав без шумове виене и други -гарантирам за което.
Нищо лично но не съм измамник не съм бил и няма да стана, пил съм доста студени води от колеги от форума и съм се научил да се пазя.

Колега, не е моя работа за колко си го купил шпера, само кажи как мога да ти докажа, че този шпер е твоя да го направя?? Както ти казах и по телефона снощи, сега ще го напиша и тук. На 23.05 ти се обадих, ти ми каза, че няма виене или някави други проблеми и го продаваш защото си си взел голямо прасе, каза също, че ако има някакви проблеми да го сваля от колата и и да ти го върна. Каза, че не знаеш дали ще успееш да ми го пратиш него ден. Така.. на другия ден получих смс че е в Еконт, но беше празник и работиха до 13 часа тук и не успях да го взема, затова ти се обадих и ти казах, че ще го взема в понеделник 27.05 да не се притесняваш, че ще те върта като някой хора. Ти каза ОК няма проблем. Отидох в понеделник в Еконт и исках да го погледна, но ми казаха, че няма опция преглед, и се опитаха да се свържат с теб няколко пъти, но не стана, или да го взимам или да го връщам. И аз се съгласих, взех го. Беше овит с фолио и като го свалих видях, че изобщо не прилича на този от обявата. На следващия ден ти се обадих на 28.05 и ти казах, че този шпер не е същия като този в обявата, ти ми отговори, че снимката е от преди, преди да го сложиш на твоята кола и, че са те накарали в Еконт да му източиш маслото и трябва да му купа масло и една гарнитура да сменя на капака. Пак те попитах дали има някакви проблеми за да знам дали да давам пари за маслко и за монтаж. ТОГАВА ти ми каза, че гарантираш че е перфектен и така аз ти се доверих. И така чаках да дойде 01.06 да си взема голямата заплата от 320лв за да му купа масло и гарнитура. До тогава си стоеше в гаража. И вчера това и направих, взех заплатата, купих масло и гарнитура и вече радостен, че ще слагам шпер. Вечерта му свалих капака, имаше малко стружки тука там и ги избърсах и го върта с ръка и гледам на едно място е разцепено :banghead: Веднага влзяох в обявата, взех му номера и му се обадих да му кажа. Обадих ти се, обясних ти как са нещата и че искам да ти го върна, а ти ми викаш ,,Изобщо не се хаби да ми го пращаш тоз счупен шпер, и те попитах ,,Сега да пия една студена вода, така ли'' и т нз нз аз не те познавам и не мога да го взема обратно'' Аз направо се побърках, Обясних му че съм хвърлил една заплата по него и то се оказа счупен, Той ми вика, че съм си бил извадил здрави части от неговия и съм ги сложил на мой и сега съм искал да му върна някав счупен шпер да печеля от него. Вика ми сега искаш да ти дам 300лв където си ги дал ли и аз му казах, че искам да ми върне парите на които аз съм му го платил, а тои пак ,, изобщо не се хаби да ми го пращаш. След 15минути разговор по телефона ми кипна и му казах че ще му го прата еи така без да му искам 1лв, и да си го слага да си го кара и ако се е коректен да признай, че е неговия. Да го сложи да го кара както твърди и да го свали и да види, че е счупен. Веднага го снимах къде е счупен и качих снимките в обявата му viewtopic.php?f=134&t=339400 Колега, ако исках да те изъжа или както казваш ти да печеля от теб, нямаше да ти предлагам да ти го пращам без пари, но след като ти и така ОТКАЗА, за мен си НЕКОРЕКТЕН. Мисля, че знаеш как се изкарват 320лв с честен труд, това не са 20-30лв да кажа майната му, все едно съм ги изял и изпил, това е почти цялата ми заплата.. не съм ги намерил на улицата тези пари

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PEEL_OFF » 03 Юни 2013, 20:06

Това че ми предложи да ми пратиш счупен диференцял за твоя сметка, и аз ти отказах какво доказва ??? че съм измамник или че не ми се занимава с вторични суровини? В Еконт беше отбелязано че МОЖЕ да го прегледаш преди да го вземеш, не лъжи. Ето и тук те моля да не изопачаваш думите ми дано ме разбереш най-после. От Еконт ме помолиха да източа маслото на диференцияла понеже има отдушник както всички ние знаем и при траспорта може да потече от там и да омаже с масло други пратки. Ето казвам ти пак, не сме приятели от деца, не сме роднини, съученици или каквито и да е, ти си един непознат човек за мен които иска да ме метне по най- балъшкия начин. Кажи сега, какво ти пречи да си си имал шпер на твоята кола да е извил един ден да е почнал да тропа и скърца, да си го свалил от колата... гледаш моята обява. Взимаш моя диф слагаш си го на колата караш си пак здрав диф. и ми връщаш твоя по еконт. по този хитър начин си спестяваш едни пари за ремонт на диференцял а ние "богаташите" от София с огромните според теб заплати и възможности, понеже сме малоумни неможем да се сетим за какво става въпрос. И как така диф дето съм го карал толкова време изведнъж се оказва фатално счупен. Наричаи ме измамник и както там решиш още просто неке това остане твоето си мнение.... има много други колеги в този форум които ще потвърдят че съм коректен и не продавам боклуци.
Поздрави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Мнение от penev » 04 Юни 2013, 8:31

Не искам да съдя никой. За ЕКОНТ ще се изкажа. НЯМА КАК ДА ТИ КАЖАТ ДА СИ ИЗТОЧИШ МАСЛОТО НА ДИФЕРЕНЦИАЛА! Може да запушиш отдушника или да не се транспортира с "главата надолу", но Еконт дори няма да се сетят за източване на масло. Как си го представяте: отивате в офис на Еконт с дифа за изпращане и там го източваш маслото... :paranoid:
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ogo2010 » 04 Юни 2013, 8:35

Човек, продължаваш да се заяждаш с мен. Докажи ми че е имало опция преглед в Еконт!! Само маслото ако беше проблема, всичко щеше да е ОК, даже ако не бях ти звъннал да ти кажа, че ще го взема в понеделник ти нямаше да си направиш труда да ми кажеш, че си го източил. Аз ако имах шпер, нямаше да купувам този боклук. Колата ми от месец стои на трупчета в гаража, както знае и момчето от сервиза което вчера говори с теб, а и ти си призна по телефона. Вчера занесох счупения ти шпер в един сервиз да попитам дали може да се ремонтира и човека като го видя и ми вика отиди в магазина за зеленчуци отсреща и го притегли да знаеш колко ще вземеш от него на вторични. Пита ме от каде сам го взел и аз му обясних и той вика званни му да говора с него. Звънна ти и пак 13 минути лъжи по телефона. Каза ти че не иска парите, поне си вземи счупения шпер и прати един здрав, а ти само мънкаш. 20 пъти ти каза ,, Ти явно така работиш по измамния начин'' и ти накрая му отговори ,,Ами и мен са ме лъгали и така... ние във форума така работим, да си купи един друг и да си го направи'' Направо си призна.. И като говорихме преди да го взема ми каза, че си сменял семеринги преди 1 година, след като го взех, малко по-нагоре тук писа че си го карал 2 години, а вчера му казваш по телефона, че си го карал 4 години. Кажи ми кое по точно наричаш коректност? Момчето от сервиза което говори с теб също е от форума и повечето регионални го познават и може да потвърди думите казани от теб! Накрая той ти каза, че това е твоя начин на работа и ти пожела успех в живота. Аз повече нямам какво да кажа за теб, освен че си измамник.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 04 Юни 2013, 9:21

Извинявам се, че се намесвам, но ми е интересно "колегата" как ще обясни факта, че на снимката в обявата е сниман тотално измит шпер, а счупения изглежда все едно никога не е мит? Тези наслагвания не могат да се получат за 2 години. Намирисва работата и то сериозно...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ogo2010 » 04 Юни 2013, 9:34

Пропуснах само да кажа още нещо важно от вчерашния разговор:
- Аз взимам пари и не връщам, така работя

Има и други подобни изрази за които не се сещам в момента. Вече 3-и ден съм бесен заради този диф и ако имах пари щях да ти го донеса лично до София да ти го дам, за да го продадеш на някой друг като мен и да си харчиш парите със здраве.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Юни 2013, 19:33

penev написа:Не искам да съдя никой. За ЕКОНТ ще се изкажа. НЯМА КАК ДА ТИ КАЖАТ ДА СИ ИЗТОЧИШ МАСЛОТО НА ДИФЕРЕНЦИАЛА! Може да запушиш отдушника или да не се транспортира с "главата надолу", но Еконт дори няма да се сетят за източване на масло. Как си го представяте: отивате в офис на Еконт с дифа за изпращане и там го източваш маслото... :paranoid:

Сещат се, защото не са прости.Пращал съм и съм получаваш диф, и все с източено масло.А това да се транспортира с отдушника нагоре, нали се сещаш, че е невъзможно.
Определено има нещо нередно в снимките, в обявата на колегата дифа е измит перфектно, а този на другата снимка има наслагвания, които не се трупат така лесно.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 04 Юни 2013, 20:01

Нередното е ,че колегата явно си е чист мошеник.Снима едно,праща друго,3-то говори.Това са си номера от селските вечеринки.А относно източването на маслото в Еконт май е според зависи,аз също съм пращал диф и никой не ме е карал да точа масло,само му лепнаха една лепенка да не се обръща!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PEEL_OFF » 06 Юни 2013, 1:29

Дифа на снимката където е измит е преди да се сложи на колата още...снимката е реална, на този диференциял е.Като започнаха да му текът семерингите не съм се занимавал да го мия толкова подробно(сигурно тогава трябваше да пусна тема как някои ме е прецакъл с течащ диф) купих си семеринги и ги смених. Сигурно трябваше да дам и 20лв. за бензин за да го измия до блясък, да го отворя да извадя касетата да видя как са фрикционите вътре, да купя масло кастрол на колегата, гарнитурка за капака от дару и всичко да влезе в цената. от 230лв. грешката е моя извинявам се. Попитах какво пречи колегата които така силно драматизира и продължава да си измисля някакви неща понеже това което е написал има много слаба прилика с разговора ми по теленона и с него и с "маистора" му, да ме филмира и то здраво....но никой нищо не каза.??? Нищо не съм си признавал, понеже нямам какво да признавам, а и казах " не само не съм прецакал никой във форума, а дори мен са ме прецаквали доста пъти". Но ти "колега" чуваш какво ти е удобно нали ? За Еконт... като го пусках диф-а ме попитаха дали има масло вътре и има ли варант в които то да излезе от някъде,>>>еми има варант разбира се, помолиха ме да го източа ако е възможно, тряваше да откажа категорично ли? До сега всички диференцияли които съм получавал с куриер са били без масло, сигурно има някаква причина. Не аз измислям правилата. До колегата sas_88 на теб лично съм ти продавал пружини за е30-ката, тогава не бях "мошенник" нали? ако не се лъжа и други покупко-продажби сме имали, но както и да е, вместо да кажеш някоя добра дума.....Колкото до ogo2010-знаех си че си ми съмнителен нещо още когато ми се обади да го взимаш тоя диф. съжелавам че не се доверих на предчувствието си и ти го продадох. Престани просто вече помомих те нормално 10 пъти поне. Надявам се някои де погледне обективно на нещата и да разгледа и двете възможности в този спор.... понеже и мен са ми съмнителни много неща в изказванята на колегата но, немога да докажа нищо и в този ред на мисли, мисля че постижимо някои да си купи шпер от форума да си го сложи на колата и след една седмица радост и показване на възможностите му, на някоя збирка на клуба. да се счупи по точно този начин като на снимките. Сваля се точно за 30 мин от колата, снимаме го, и хоп колегата продавач най-големия измамик мошенник, как прецакал човека.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ogo2010 » 07 Юни 2013, 18:20

Кое ми беше съмнителното като ти се обадих да го взема? И 50лв да беше дал за бензин да го миеш, пак нямаше да изглежда така като на снимката. Да, трябваше да си го отвориш и да видиш какво продаваш, не да ми казваш, че е перфектен, но за по-лесно като си го усетил, че си заминава си го свалил за 30мин както казваш и хайде във форума да му се радва някой друг. Това да го разбирам ли че за 230лв няма как да си купа здрав диф? Как може да разбереш дали една пружина е здрава и как един диф е здрав?? Какво ти е съмнително не мога да те разбера. Ако си мислиш, че оставя нещата така, няма да стане!

Аватар

Мнение от Motorclubsport » 08 Юни 2013, 0:22

Не взимам ничия страна но ако момчето което е взело шпера го е подменило с неговия счупен дали щеше на 24 да пита колко събира малкич шпер!Не познавам нито единия от тях!Ето и темата:
viewtopic.php?f=116&t=329935&p=3703992#p3703992

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари