:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2013, 15:57

bmwfena написа:ХИНКО ХИНКОВ гр.Разград 0895 02 29 22-поръчва две гуми и на другия ден лъжите почват-ще ги взема на другия ден.От днес даже вече и казва че нищо не е поръчвал-объркал съм бил телефона.НЯМАМ ДУМИ :dunno: :dunno:
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ-не трийте както изтрихте предишния ми пост за предишния ИГРАЧ -нека цяла България ги чете щото утре те и други така ще изгорят.Нека изгорелите бъдем по малко.Лек ден на всички

БМВ Форума, няма да събира некоректните на цяла България!
Тази тема е, за некоректни потребители на форума.
Няма нужда да пишеш с големи букви, всички тук сме добре с зрението.

Потребител
Аватар
Кара: BMW e34 ACS
Мечтае да кара: M6

Мнение от shabanski » 13 Май 2013, 22:33

hinca написа:Мнение от shabanski » 10 Май 2013, 15:38
Колега, интересувам се от системата за миене на фаровете, ако е комплект с казанчето ще я взема и пластмасата която покрива дросела :yes:

На този господин Иван Шабански тел.0877900915 му пратих казанче от система за миене на фарове.Три дена бил на работа,като на всяко звънене бил на работа и след днешното позвъняване казва така"няма да взема казанчетата защото всеки ден ми звъниш".

А бе ти кое не разбра от това, че ще ги взема и кое не разбра в събота като ми звънна, че не съм на работа и че отивам да ги взема!!!! :kuku:
Не, ти започна да грухтиш по телефона и да ми обясняваш, че ти е все тая и че ще звъниш да ти ги пускат обратно и да ми викаш!!!

Къде се намираш бе човек В СОФИЯ така не се върши работа!!!! Нито ме знаеш, нито ме познаваш за да ми държиш тон по телефона! Пратката в ЕКОНТ може да стои 7 дни не за първи път работя с тях минаха 2 аз на 3тия
ги взимах, НО както и да е и по телефона ти казах и пак ще ти кажа, че си страшен селянин нямам какво да добавя ааа да и на всичкото отгоре първо ми каза, че са останали само казанчетата после ама и помпите били там ама и ръчката имал ама и стелки имам и от 15лв казанче отидохме на 50лв. и подарък стелки да несме на битака :mhihi: :dunno:
Mpowering People

Казанлъшки войвода
Аватар

Мнение от hinca » 14 Май 2013, 19:46

Г-нчо Щабански аз не съм от София а от Казанлък,препратих казанчетата на КОРЕКТЕН колега от форума така че няма смисъл да го коментираш!!!!колко струват 2 казанчета 15 лева=нормална цена, а ти това искаше нормална цена,после ама и помпата ами то да ти дам цялата система за 15 лева ли? Ти сам предложи 30 лева и след това те попитах дали искаш стелки комлект за 20 лева комплексна цена ти каза че нямаш пари и ти пуснах 2 броя казанчета,лоста за чистачките и 2 броя помпи за 30 лева.От мен толкова,даже много Внимание ти обърнах Г-н Софиянецццц!АЙЙ много здраве и ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЛЪЖЕШ ТАКА ХОРАТА че ...ти си знаеш!!!

Потребител
Аватар
Кара: е46 325xi

Мнение от Ilian Ivanov » 15 Май 2013, 18:02

Kрайно некоректeн търговец, oтнoвo BMW_Pernik_Team
Случката е следната: свързах се с колегите от BMW_Pernik_Team ,които продават авто-части , по специално с Асен Асенов-0896820008, трябваха ми гумено уплътнение към задно дясно стъкло и заден десен еърбег за BMW Е46 фейслифтово. Колегата имал и се споразумяхме за 50лв. /10лв. за уплътнението и 40 лв. за еърбега/. Уговорихме се на 08.05 да ми ги прати с Еконт, на следващия ден дойде пратката. При отварянето се установява, че с уплътнението всичко е точно, но еърбега не бе същия за моята кола видимо доста по малък и с различна букса. Обясних му тези неща той каза, че имал точно моя и ще ми го изпрати, върнах му еърбега на 10.05, на 13.05 /понеделник/ ми се обадиха от Еконт за пратка, помислих си, че всичко ще приключи успешно но не. Отивам да я взема и о разочарование еарбега беше от предна врата и изобщо не беше това което ми трябва. Обадих му се за пореден път и му казах, че поемам отново пътните, а той да ми върне 40лв. той каза: „Абе аз пари немога да ти върна, добре бе добре ще ти намеря еърбега, по натам”, казах му, че явно си губя времето с него и му връщам еърбега с наложен платеж 40 лв. Днес ми звънят от Еконт, че Асенов отказва да си вземе пратката. Звъня му а той ”Абе казах ти, че ще ти намеря еърбега, това да не ти е бит-пазар я си .......... „ и ми затвори телефона. Много разочароващо, крайно некоректен пазя абсолютно всички бележки от Еконт, и всичко може да се докаже. Най ме е яд, че след като се договорихме, видях че друг колега се е опарил с въпросния търговец. Нямам думи от некоректното му държание, вярвам че такива хора трябва да им се даде да разберат , че не може така да се държат. В този форум влизам от доста години, още преди да си взема BMW, и съм с много добро впечатление, вярвам че ще има шанс този Асен Асенов да се вразоми, защото така бизнес не се прави.

Mногo внимавaйте !!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Май 2013, 20:46

Писах му.

Аватар
Кара: Само BMW
Мечтае да кара: e30 M - POWER
Детайли за колата: Ненормални

Мнение от Bawarco » 15 Май 2013, 22:55

Колеги не продавайте нищо на този memberlist.php?mode=viewprofile&u=39887
Пълен палячо :winky:

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 16 Май 2013, 1:25

Обвинението ти се базира на..?
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

Аватар
Кара: Само BMW
Мечтае да кара: e30 M - POWER
Детайли за колата: Ненормални

Мнение от Bawarco » 16 Май 2013, 11:09

Несериозен е и лъже, пратих му маска за която му казах че има лека забележка.Пратих му снимки, давах му я на много по - ниска цена заради забележката.Опита се пак да свали - 5лв. айде това е нормално :mhihi:
Пита ме дали съм я пуснал, едва ли не му трябва много спешно. Накрая маската седя 4-5 дена в Еконт. Звъннах му и той първо не вдигаше, после каза че я е взел а не беше. Накрая отиде в Еконт и я отказа заради забележката :mhihi: Не ми е за 6-7лв. а утре някой ше изгори с 50лв. път примерно

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 16 Май 2013, 14:11

Писах му, макар да ми се струва, че случая ви не е много за тук.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Май 2013, 22:43

нещо ми се струва,че тука за щяло и нещяло почнаха да се пишат мнения!
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от slo » 17 Май 2013, 10:18

здр,каквото знаех за джантите го бях написал в обявата ,колата лично сам я тествал и нямаше проблеми с биене и т.н .Колегата ги пожела без гуми и само ги свалих и му ги дадох.Никога не съм му казвал че са проверени на машина дали да прави,видимо не се виждаше да имат кривини .А и той си ги гледа лично ,като му казах гледай добре ,а отговора му беше какво да ги гледам вече съм дошъл до тук :dunno:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Май 2013, 10:58

slo написа:здр,каквото знаех за джантите го бях написал в обявата ,колата лично сам я тествал и нямаше проблеми с биене и т.н .Колегата ги пожела без гуми и само ги свалих и му ги дадох.Никога не съм му казвал че са проверени на машина дали да прави,видимо не се виждаше да имат кривини .А и той си ги гледа лично ,като му казах гледай добре ,а отговора му беше какво да ги гледам вече съм дошъл до тук :dunno:

Тук определено почна да се пише за глупости.
Към колегата подал сигнала, щом си видял джантите на живо, какво точно очакваш да стане с това ти оплакване?Имал си възможност да ги провериш на място, да идеш и на гумаджия, но не си го направил, защо?А, сега пишеш оплакване тук, за да ни занимаваш с глупости, сякаш това ни е единственото задължение на нас!Случая е приключен!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Май 2013, 11:01

Bawarco написа:Колеги не продавайте нищо на този memberlist.php?mode=viewprofile&u=39887
Пълен палячо :winky:

Следващ сигнал, който е подаден в подобен вид, ще бъде директно изтриван!

Потребител
Аватар
Кара: Е61

Мнение от miki27 » 18 Май 2013, 10:20

Здравейте колеги,пиша това не за да се оплаквам а за да предпазя и други участници във форума от некоректни търговци .
Купих си ABS за Е39 TDS от ''TEZOLINI'' обадих му се на тел.и го питах дали работи ,отговори ми че работи и че ако не работи мога да му го върна и да ми върне парите. Разбрахме да да ми го прати до офис на "еконт" в Плевен.Взех го и отидох в сервиза ,направихме диагностика и се оказа че ме е излъгал .Обаждам му се и му казвам че не работи и се разбрахме да му го пратя обратно .Една седмица чаках да си го вземат ...нооооо,ми се обадиха от ''ЕКОНТ'' че ще започнат да начисляват складови.Така че си платих три пъти транспорта за неработеща част. :dummy:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Май 2013, 12:49

Писах му.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари