:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
MPOWERfan написа:REMUS написа:Здравейте, и аз попаднах на некоректен търговец.
Става въпрос за MPOWERfan memberlist.php?mode=viewprofile&u=20602
и за тази обява viewtopic.php?f=132&t=330804
В разговор по телефона го попитах, джантите прави ли са, имат ли заварки и кривини и така нататък, защото ще купя още 4 джанти от същия модел, но с различно ЕТ и ще правя от двата комплекта един. И ако купя едните трябва и другите да са добри, защото връщане назад няма. Той ме увери, че са перфектни и че няма да имам проблеми. Затова купих другите 4 джанти от друг колега от форума и сега купих и тези и се оказа, че съм се наиграл!
До сега съм проверил две от джантите, и оставих другите две за проверка.
И двете джанти бяха криви а в обявата пишеше че са прави! И двете джанти имат заварки по над 25см отвътре и едната е мазана с някаква смола за да държи въздух предполагам. Състоянието им е повече от трагично!
И за да не съм голословен пускам снимки на двете джанти.
В обявата пише "Гумите са Pirelli 215/55/17 който са в прилично здраве ще искарат сезона можеби и още един."
Тези гуми когато и да ги изхвърлиш ще им е късно, нестига че са изтрити , но и са криви.
Ето две от тях.
Явно неслучайно не са снимани всички джанти и гуми.
Според мен този човек няма място в сериозен форум като този.
Никой да не купува нищо от него!
Абсолютен измамник!!!!
Когато аз взех джантите бяха проверени в гумаджийница хората казаха,че са ок.Не са размонтирали гумите както и аз в периода в който съм ги карал (месец и малко).Не съм и подозирал за наличието на тези заварки! Ако са били видими без размонтиране на гумите никога не бих прикрил такова нещо.Абсолютно винаги съм бил страшно коректен в форума,нека колеги който са купували нещо от мен кажат ако искат разбирасе!
Да, естествено че не си ги знаел, много ясно че си ги купил и не си размонтирвал гумите(тея терлици дето ще изкарат един или два сезона), как не се сетих.
Нямам кво да ти се обяснявам, утре ще видя и другите две, най-вероятно и те са абсолютни боклуци.
Нека поне хората разберат що за човек си и да не сключват сделки с теб.

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
А дали щях да си позлвам user-a който е от години ако съм искал да ощтетя някой!
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
MPOWERfan написа:А дали щях да си позлвам user-a който е от години ако съм искал да ощтетя някой!
Изобщо не ме интересува за какво си ползваш юзъра.
Днес изправиха и другите две джанти, те не са заварявани, но за сметка на това бяха доста криви, толкова криви че няма начин да не ги усетиш като ги караш на колата си.
Според мен тази сделка си беше чиста измама!
Равносметката до сега е 65лв за изправяне на 4 джанти, както и две заварявани и 4 гуми които не си струва да обуя на колата, въприки че в обявата пише, че ще изкарат сезона а може би и другия.
Ти помисли как ще ме кмпенсираш за измамата която ми заформи!!!!

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
REMUS написа:MPOWERfan написа:А дали щях да си позлвам user-a който е от години ако съм искал да ощтетя някой!
Изобщо не ме интересува за какво си ползваш юзъра.
Днес изправиха и другите две джанти, те не са заварявани, но за сметка на това бяха доста криви, толкова криви че няма начин да не ги усетиш като ги караш на колата си.
Според мен тази сделка си беше чиста измама!
Равносметката до сега е 65лв за изправяне на 4 джанти, както и две заварявани и 4 гуми които не си струва да обуя на колата, въприки че в обявата пише, че ще изкарат сезона а може би и другия.
Ти помисли как ще ме кмпенсираш за измамата която ми заформи!!!!
За да видиш,че съм коректен и не съм имал за цел да мамя никого,ще те компенсирам с 100 лева на лично ще се разберем как точно ще ги пратя.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
Нека и аз да се оплача от един пешман купувач, на който попаднах миналата седмица.
Владимир Орлинов от гр.Кнежа (Плевенско)
0896 159 525
Случката е следната:
Въпросният господин ми звъни миналата седмица в четвъртък в 7ч сутринта
и ме събужда и си поръчва от мен обявените говорители(елипси) който съм обявил за продан. Дава ми даните си, като му ги изпращам на адрес в гр.Искър понеже нашият човек е голям баровец и не му се бръмчи до най-близкият до него офис в гр.Кнежа. Пратих на същият ден говорителите, понеже човека ми се стори голям мераклия, щомто чак да ми звъни в 7ч сутринта и елипсите пристигат в най-близкият офис, но понеже очевидно петък не е било ден за разност елипсите пристигат при него чак понеделник. Понеделник по едно време ми се обажда куриера който трябва да му ги достави и ми заявява, че г-н Орлинов е отказал пратката, дори без да я погледне и аз останах ето така
Свързах се с г-на и той ми заявява, че не могъл да изчака и си закупил нови говорители от магазина и тръгвам да му обяснявам, че каквото е зависело от мен съм го направил и едва ли не, че прави пе*алски истории. Помолих учтиво да си плати разноските по доставките в двете посоки с което уж стигнахме до консенсус. Минаха 3ч и куриера ми звъни и ми казва, че гн.Орлинов се е направил на тарикат и не си е спазил приказката и си е платил доставката само в едната посока. Просто нямам нерви, защото колкото и да го псувам когато има такива хора оправия с тях няма
Владимир Орлинов от гр.Кнежа (Плевенско)
0896 159 525
Случката е следната:
Въпросният господин ми звъни миналата седмица в четвъртък в 7ч сутринта

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Да се оплача и аз от един несериозен купувач.
Казва се Мартин Митрев от София с тел:0877349844 Ника му е: janet3333
Въпросния господин си поръча от мен ///М лайстни за е39 и не отиде да си ги получи.
Първия път като му звъннах по телефона уж не беше получил СМС от еконт.След това спря да си вдига телефона а и на ЛС не ми
отговаря.
На ваше място не бих имал каквито и да е взаимоотношения с въпросния "колега"
Казва се Мартин Митрев от София с тел:0877349844 Ника му е: janet3333
Въпросния господин си поръча от мен ///М лайстни за е39 и не отиде да си ги получи.
Първия път като му звъннах по телефона уж не беше получил СМС от еконт.След това спря да си вдига телефона а и на ЛС не ми
отговаря.
На ваше място не бих имал каквито и да е взаимоотношения с въпросния "колега"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
ВНИМАВАЙТЕ,
Един от колегите от Перник BMW_Pernik_Team е особено НЕкоректен! Отговаря на номер 0896 820008 - Асен.
Случката е следната:
Търсих алтернатор от Е39/Е49 бензинов мотор и ДИСА клапа от М52 мотор. Като се чухме по телефона, човекът ме уверяваше как частите ги има и са в перфектно състояние. Казах му да ми ги изпрати - искаше им 160 лв. общо. Взех ги и отидох в сервиза. Там обаче се оказа, че алтернаторът изобщо не е за моята кола - никакъв шанс да пасне. ДИСА клапата също не работеше като хората. Механизмът на лопатката беше наистина в перфектно здраве - никакви забележки. Обаче тази клапа изобщо не държеше вакуум и изпускаше - тотално не ми върши работа.
Цял ден опитвах да се свържа с него, но той вече не си вдигаше телефона. Успях да се свържа с него, едва в края на деня, от служебния телефон. Разбрахме се да му пратя обратно нещата, той да ми върне парите и ако намери читава ДИСА, да ми я прати. Казах му, че алтернатор не искам от него - ще си намеря сам. Пратих нещата веднага, още същия ден. Чаках почти две седмици да си вземе пратката от офиса на Еконт в Перник, с частите, които не са за моята кола и не работят, за да си получа парите обратно. Успях да говоря с негов колега, препращаха ме един на друг, и в крайна сметка на 12-ия ден след поредни разговори, неговият колега явно го е убедил (за което наистина много му благодаря!). Та най-после въпросният Асен ми се обади и започна да ми се репчи на телефона... Как за някакви си 80 лв. сме му съсипали живота. Казах му, че не са 80, а 160! Отговорът беше: "Все тая!". Е в крайна сметка ме изнуди да намалим наложения платеж на 140 лв., защото видите ли той не плащал за превоз!!! Взех тези пари и повече не смятам да ползвам услугите на този човек!
Аман от разправии и такива некоректни хора! Аз лично нямам думи и съм адски разочарован! Винаги съм си мислил, че целта на този форум е да си помагаме, а не да печелим на гърба на колегите и да се чудим как да си пробутаме боклуците. Ако ли не, поне искам да предупредя останалите хора във форума да внимават много, ако ползват неговите услуги!
Един от колегите от Перник BMW_Pernik_Team е особено НЕкоректен! Отговаря на номер 0896 820008 - Асен.
Случката е следната:
Търсих алтернатор от Е39/Е49 бензинов мотор и ДИСА клапа от М52 мотор. Като се чухме по телефона, човекът ме уверяваше как частите ги има и са в перфектно състояние. Казах му да ми ги изпрати - искаше им 160 лв. общо. Взех ги и отидох в сервиза. Там обаче се оказа, че алтернаторът изобщо не е за моята кола - никакъв шанс да пасне. ДИСА клапата също не работеше като хората. Механизмът на лопатката беше наистина в перфектно здраве - никакви забележки. Обаче тази клапа изобщо не държеше вакуум и изпускаше - тотално не ми върши работа.
Цял ден опитвах да се свържа с него, но той вече не си вдигаше телефона. Успях да се свържа с него, едва в края на деня, от служебния телефон. Разбрахме се да му пратя обратно нещата, той да ми върне парите и ако намери читава ДИСА, да ми я прати. Казах му, че алтернатор не искам от него - ще си намеря сам. Пратих нещата веднага, още същия ден. Чаках почти две седмици да си вземе пратката от офиса на Еконт в Перник, с частите, които не са за моята кола и не работят, за да си получа парите обратно. Успях да говоря с негов колега, препращаха ме един на друг, и в крайна сметка на 12-ия ден след поредни разговори, неговият колега явно го е убедил (за което наистина много му благодаря!). Та най-после въпросният Асен ми се обади и започна да ми се репчи на телефона... Как за някакви си 80 лв. сме му съсипали живота. Казах му, че не са 80, а 160! Отговорът беше: "Все тая!". Е в крайна сметка ме изнуди да намалим наложения платеж на 140 лв., защото видите ли той не плащал за превоз!!! Взех тези пари и повече не смятам да ползвам услугите на този човек!
Аман от разправии и такива некоректни хора! Аз лично нямам думи и съм адски разочарован! Винаги съм си мислил, че целта на този форум е да си помагаме, а не да печелим на гърба на колегите и да се чудим как да си пробутаме боклуците. Ако ли не, поне искам да предупредя останалите хора във форума да внимават много, ако ползват неговите услуги!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- BMW_Pernik_Team
- Потребител
-
vassil_bk написа:ВНИМАВАЙТЕ,
Случката е следната:
Изписал е цял ферман, за да прикрие истината - ситуацията е банална, поръчал си е частите от нас, след което няколко дни след като ги е взел от Еконт си намерил по-евтини и решил с цялата си наглост да се възползва от това, че сме от форума и под предтекст, че сме некоректни да си върне парите обратно, и то друг да му поеме пратката в обратната посока! Понеже колегата Асен го е нахранил добре по телефона (след като му е признал, че си е намерил по-евтини части) и му е казал, че ще се оплаче от него във форума, той решил да ни изпревари.
Ние не продаваме италианска скрап, нашите коли са дошли до тук на собствен ход от Англия, на малко километри са и нямат некачествени части - потвърждават го десетките позитивни коментари до момента!!! Но, за съжаление явно всеки измекяр стига да иска може да се възползва от тази слабост на форума - да си измисли каквото си иска, за да спести 30-на лева и после ние да обясняваме, че нямаме сестра! Съжалявам само, че накарах колегата Асен да му върне парите, защото е колега от форума, а стана ясно, че не е трябвало.

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Хората, които ни познават лесно могат да рзберат кой казва истината. Имама и свидетели.BMW_Pernik_Team написа:Изписал е цял ферман, за да прикрие истината - ситуацията е банална, поръчал си е частите от нас, след което няколко дни след като ги е взел от Еконт си намерил по-евтини и решил с цялата си наглост да се възползва от това, че сме от форума и под предтекст, че сме некоректни да си върне парите обратно, и то друг да му поеме пратката в обратната посока! Понеже колегата Асен го е нахранил добре по телефона (след като му е признал, че си е намерил по-евтини части) и му е казал, че ще се оплаче от него във форума, той решил да ни изпревари.
Ние не продаваме италианска скрап, нашите коли са дошли до тук на собствен ход от Англия, на малко километри са и нямат некачествени части - потвърждават го десетките позитивни коментари до момента!!! Но, за съжаление явно всеки измекяр стига да иска може да се възползва от тази слабост на форума - да си измисли каквото си иска, за да спести 30-на лева и после ние да обясняваме, че нямаме сестра! Съжалявам само, че накарах колегата Асен да му върне парите, защото е колега от форума, а стана ясно, че не е трябвало.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
За клапата е ясно, че дали работи може да се потвърди ако се види на място, но една снимка на алтернатора, ще докаже дали става за тази кола или не, което директно ще реши, кой крив, кой прав.
Мнение от shabanski » 10 Май 2013, 15:38
Колега, интересувам се от системата за миене на фаровете, ако е комплект с казанчето ще я взема и пластмасата която покрива дросела
На този господин Иван Шабански тел.0877900915 му пратих казанче от система за миене на фарове.Три дена бил на работа,като на всяко звънене бил на работа и след днешното позвъняване казва така"няма да взема казанчетата защото всеки ден ми звъниш".
Колега, интересувам се от системата за миене на фаровете, ако е комплект с казанчето ще я взема и пластмасата която покрива дросела

На този господин Иван Шабански тел.0877900915 му пратих казанче от система за миене на фарове.Три дена бил на работа,като на всяко звънене бил на работа и след днешното позвъняване казва така"няма да взема казанчетата защото всеки ден ми звъниш".
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ХИНКО ХИНКОВ гр.Разград 0895 02 29 22-поръчва две гуми и на другия ден лъжите почват-ще ги взема на другия ден.От днес даже вече и казва че нищо не е поръчвал-объркал съм бил телефона.НЯМАМ ДУМИ
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ-не трийте както изтрихте предишния ми пост за предишния ИГРАЧ -нека цяла България ги чете щото утре те и други така ще изгорят.Нека изгорелите бъдем по малко.Лек ден на всички

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ-не трийте както изтрихте предишния ми пост за предишния ИГРАЧ -нека цяла България ги чете щото утре те и други така ще изгорят.Нека изгорелите бъдем по малко.Лек ден на всички

Назад към Авточасти и аксесоари