:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от cww » 08 Мар 2013, 13:34

Преувеличаваш и ще ти кажа защо.
Bavaria motors не е направил нищо нeкоректно. В крайна сметка ти е дал опция за преглед - този факт, сам по себе си, изключва почти всякаква възможност за некоректност, тъй като ти имаш възможност поне 15 минути да разгледаш на спокойствие това, което ще плащаш. Ако не ти хареса никой не може да те задължи да го купиш. Нали така?
Да те питам още нещо:
1. Как реши, че Bavaria motors е читав (според твоите разбирания)? Познаваш ли го, пазарувал ли си друг път части от него? Някой похвалил ли го е, за да знаеш и да си сигурен? Аз не го познавам, може и да е свястно момче, може и да не е. Това в случая няма абсолютно никакво значение, тъй като от него се е искало да ти прати капака с опция за преглед, той ти го е пратил и точка.
2. Щом вида на капака не ти допадна още в Еконт защо не го отказа?
3. Ако се колебаеше да го вземеш защо още в Еконт не звънна на колегата да му кажеш - братле, капака е в ръжда и с драскотини, не го искам. Или ще го взема, ама за 10 лв. примерно. Ами го докладваш тук две седмици по-късно?
Всички тези въпроси и евентуалните им отговори ме навеждат на мисълта, че или си прекалено доверчив, или пък си мислиш, че хората трябва да мислят като теб.
Е, хората са различни и много често за едно нещо можеш да чуеш съвсем различни мнения от различни хора. Затова и казах в предния си пост, че Bavaria motors е казал, че капака има ръжда (сега че според теб неговото описание не отгваря на действителния вид на капака - ок, може и така да е, не споря, но е факт, че си имал опция за преглед; защо си се доверил на описание на човек, когото не познаваш? той утре може да ти каже, че скочи от 10-ия етаж, пак ли е му повярваш?)
А иначе аз не обвинявам никой в нищо - нито теб, нито него. Просто, повтарям за пореден път, колегата не е постъпил некоректно според негласните правила на форума спрямо теб и обвинението ти срещу него не е в духа на темата.
Затова - разговора ни свършва тук и смятам случая за приключен.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 08 Мар 2013, 14:39

:yes: ок аз съм виновен,еми ако съм сляп аиде стига имало е опция за преглед не е така защото трябва и да си вярваме
Изображение

Д-р Хаос
Аватар

Мнение от cww » 08 Мар 2013, 14:46

Еми вярвай щом искаш, никой не може да ти забрани. Но после да не си пишем отново тук. ;)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: E30

Мнение от Bavaria motors » 08 Мар 2013, 15:03

Всеки човек си има различни виждания за всичко. За мен е перфектно за друг проблемно или обратното. Затова е тази опция прегледай преди да платиш... Изрично те бях предопредил, че не е перфектен и направих коментар на цената точно заради това. Ти си имаше опцията и проблема си е изцяло твой. И за 40лв капак на 20 години който е стоял на какви ли не атмосферни условия, че и сищия цвят извинявай много, но не може да е перфектен. Перфектен има на магазина...

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 08 Мар 2013, 18:44

:lalala: дано вече да няма такива работи... да видиш че съм точен пращам ти го за твоя сметка само доставката ще платиш не искам пари ако можеш си го продаи,пък после ще почерпиш аз няма да го слагам само 15лева доставка ще платиш
Изображение

Д-р Хаос
Аватар

Мнение от cww » 08 Мар 2013, 21:16

Всичко вече е изяснено, така че оттук нататък, ако има комуникация между двама ви, то нека бъде посредством ЛС.

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 09 Мар 2013, 20:01

колега bavaria motors и колеги модератори искренно се извинявам за това което стана аз съм виновен,сори за което несъм таков да се разправям,колегата bavaria motors беше мн точен и коректен багажника ще се слага утре или други ден,без лоши чувства извиняваите още един път... :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Мар 2013, 21:32

Оправихме се с момчето, всичко е точно. Просто е станало недоразумение и не сме се разбрали хубаво един друг. Въпроса е приключен.
Последна промяна VesoPesa на 12 Мар 2013, 14:11, променена общо 3 пъти

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 10 Мар 2013, 0:13

Не че нещо ама 70% от хората в фб групата са с бановете от тука. Като цяло тая група е пълен та*ак и на абсолютно никой и нищо не трябва да разчиташ там, камоли някой да ти пази неща и да те изчаква просто на мъжка дума :kuku:

Потребител
Аватар
Кара: 23-ка с Жокери и мн Екстри
Мечтае да кара: Е36-ца с малък V8-мак под капака...

Мнение от zippo_24 » 17 Мар 2013, 15:31

На вниманието на Всички колеги от форума!!! Колеги искам да Ви съобщя за некоректността от страна на един колега който се оказа че обещава нещо на някого после обещава на още няколко човека и накрая се получава който даде най-много той печели пък другите да се оправят нищо че може да са взели пари назаем от някой а да си купят съответната Стока!!! Става Въпрос за колегата Joro Zaichev с който имахме уговорка за газов инжекцион обявен за цена 400 лв. да ми го продаде за цена от 330 без бутилката със сондата (ето линк към обявата му https://www.facebook.com/groups/1427249 ... 423994191/)
Значи колегата обещава в разговор с него (ако желаете мога и да копирам историята на чата) да ми го демонтира и да го изпрати с Еконт във събота за да може да е при мен в понеделник за сумата от 330лв. Така всичко ок до тука обаче в събота над вечер ми пише че не го е пратил защото бил "малко навит" да ми го прати за тази сума но щял да ми пише!!! Днеска му звъня и колегата ми казва ами колега аз съм говорил с още двама и понеделник като се прибера ще реша на кой да се обадя да го вземе, викам му колега договаряме се нещо стискаме си ръцете и после се отмяташ!
Мисля че е некоректно от страна на колегата да постъпва по този начин - все едно аз както продавам мотор за съответната сума да се уговоря с някого и после да се извърна пък не се знае човека от къде е взел пари!!!
Телефонният номер на колегата Жоро Зайчев е 0895478876 и е от Пазарджик незнам как е регистриран във форума но ако някой го намери да ми пише да го докладвам на модераторите!!!
Благодаря колеги и лек ден!!! :yes:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Мар 2013, 20:14

Имайте предвид, че тук можем да взимаме отношение по проблемни покупко-продажби, извършени на "територията" на форума т.е. чрез теми/обяви/ЛС във форума. Въпреки това ако успеете недвусмислено да докажете, че съответният човек е притежател на активен акаунт във форума и наистина е постъпил некоректно, тогава вече можем да мислим за някакви наказания.

Потребител
Аватар
Кара: 23-ка с Жокери и мн Екстри
Мечтае да кара: Е36-ца с малък V8-мак под капака...

Мнение от zippo_24 » 17 Мар 2013, 22:30

Благодаря колега Mollov ако имам сведение за това че той има акаунт ще сигнализирам за некоректността от страна на колегата!!!
Просто съобщавам на колегите че този търговец е некоректен и ако на някой му попадне обява от него да не си купува нищо защото ще бъде метнат!!!
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Мар 2013, 15:32

Поредния тарикат-Иво Иванов грВелико Търново 0878214100
Звънка ми по телефона -дай братле некви евтини 245 45 18 2бр за едно Ауди-сетих се че в гаража имам 2 гадини и му викам 50 кинта за 2те-и той давай ми ги търча аз от единия край на града до другия и обратно да му ги пратя на деня да му свърша работа.На другия ден отиват до куриера виждат гумите и изчезват-звънят ми куриерите и ми викат че хората са тръгнали даже не са платили в една посока както се процедира-звъня му аз на колегата и му казвам давам ти ги 20лв двете само и само иди ги вземи че не ми се дават 30 кинта за тия парцали обратно да си ги вземам-той обеща че ще ги вземе и така си остана.Утре си прибирам парцалите обратно -ако беше казал по тел искам ги подарък-щях да му ги дам-само и само да не плащам за тия парцали-ама така е.Не трябва на всеки да се вярва.Лек ден -дано на някой не съм му станал досаден с таа тъпа историйка :roll:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Мар 2013, 17:29

Гугъл прави чудеса
https://www.google.com/search?hl=bg&sit ... 6uHyTG7j-g

Това е твоя човек, държи някаква автокъща в Търново.Не всеки, който поръчва нещо е от форума, при положени, че имате обяви и в други сайтове.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Мар 2013, 12:48

LiTtLeRoCk написа:Гугъл прави чудеса
https://www.google.com/search?hl=bg&sit ... 6uHyTG7j-g

Това е твоя човек, държи някаква автокъща в Търново.Не всеки, който поръчва нещо е от форума, при положени, че имате обяви и в други сайтове.

Не съм си и помислял че е от форума -чисто и просто да не се подграят и с някой друг-както избъзикаха мен.Нали затова е тема за некоректни :smoke:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари