Е чак сега ще вида зор:)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Е чак сега ще вида зор:)

Мнение от Jogo » 23 Мар 2004, 9:27

Значи трябва да се озвучава поло-то, но кората отзад не трябва да се реже :roll: Е преди с вартбурга мислех че е гадно ама сега вече ще видя зор :twisted: Днес тепърва ще го оглеждам къде могат а се набутат елипсите на вратите не става защотот има жабка:)) Ама се нещо ще ми хрумне :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ASEsound systems » 23 Мар 2004, 10:09

Jogo,не режи!!!Най-добре си вземи от някоя морга друга кора и отрежи нея,или си направи кора ти,доста по добре ще стане.А иначе полото ако е с пет врати невиждам смисъл да слагаш говорители на кората,от завода са предвидили места във всички врати за 17см говорители и 10 см в таблото,ще ти е нужен само бас в багажника и то малък в никакъв случай по-голям.Значи аз съм правил такова озвучаване с 4бр. 17см във вратите 2бр. 10см в таблото,всичките говорители бяха маркови(няма да казвам какви)с продажна цена в магазина около 145лв всичките.Та само с тях ще се получи по-добре от всякакви говорители на кората,в моя случай сложих и бас 8"(не е никак малко когато е скопен до 80Hz) в 18L,захранван с 15А стъпало което реално дава около 50W на 4ома бридж мод.Tа цялата система като заработи клиента беше толкова очарован(пък и аз),че си изреди да пуска всичките дискове които имаше в колата,преди да потегли.

ПОЛОТО е толкова хубава и лесна кола за озвучаване,а ти искаш да е нарежеш.
Изображение
0889424666

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ASEsound systems » 23 Мар 2004, 10:13

Забравих да уточня,че ако ПОЛОТО ти е преди 10/94год,това което съм писал не става.
Изображение
0889424666

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 23 Мар 2004, 10:18

Полото е юни '93. Благодаря за съветите днес ще го огледам :roll:

Назад към Car аудио и видео