Относно елипсите на вратите
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
Относно елипсите на вратите
Идеята ми е да си сложа по две елипси на предните врати мисля че размера им беше 6X9 май така ги водят сложил съм 4 елипси на кората отзад и определно съм доволен но ми се иска и от пред да сложа. Та въпроса ми е имате ли някакви впечатления от това поставяне дали върши работа. Благодаря предварително. 

Последна промяна Jogo на 19 Фев 2004, 13:31, променена общо 1 път
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Относно елипсите на вратите
Jogo написа:Идеята ми е да си сложа по две елиспи на предните врати мисля че размера им беше 6X9 май така ги водят сложил съм 4 елипси на кората отзад и определно съм доволен но ми се иска и от пред да сложа. Та въпроса ми е имате ли някакви впечатления от това поставяне дали върши работа. Благодаря предварително.
определено вър6и работа аз съм така от около две години и съм много доволен въпреки че ми се иска да сложа два 8 инчови баса , или три 6 инчови , но по-нататък

С елипсите отпред във вратите определено се получава по-ясна звукова картина иначе все едно стоиш с гръб към "оркестъра"
Благодаря за отговора
Сега оставя да си направя новите кори за вратите и ОК. Че сегашните няма да могат да издържат:)
Май ще правя корите от шпертплат:(
Колкото и да не ми харесва идеята май така ще се наложи да ги правя защото не намирам друг материал който да е широк около 5 мм толкова са ми широки релсите на който ми се закача кората и сега се чудя с какви препарати да го минавам за да не поема влага:)
10 мнения
• Страница 1 от 1